POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde unutulmaz final
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde unutulmaz final
ABD'de bir ilk yaşanacak: Netanyahu kabul etti
ABD'de bir ilk yaşanacak: Netanyahu kabul etti
Dini nikah cüzdanı sahteciliği! Uzmanlar uyarıyor
Dini nikah cüzdanı sahteciliği! Uzmanlar uyarıyor
CHP'nin Belediyeler Birliği Başkan Adayı belli oldu!
CHP'nin Belediyeler Birliği Başkan Adayı belli oldu!
9 Haziran 2018 Cumartesi - 10:53

AK Partili Doğan'a STK'lardan tam destek!

İzmir’in en etkin  STK’ları arasında yer alan Siverekliler Derneği,  Ege Bölgesi  Şanlıurfa Federasyonu, Suruçlular  Derneği, Pazarcılar Derneği ve Anadolu Birliği  Derneği AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Bilal Doğan'a  tam destek sözü verdi.

AK Partili Doğan a STK lardan tam destek!

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Bilal Doğan’a sivil toplum örgütlerinden, hemşeri derneklerinden destek yağmuru devam ediyor. İzmir’in en etkin STK’ları arasında yer alan Siverekliler Derneği,  Ege Bölgesi  Şanlıurfa Federasyonu, Suruçlular  Derneği, Pazarcılar Derneği ve Anadolu Birliği  Derneği  düzenledikleri ortak topaltıyla Doğan’a desteklerini açıkladılar.

İzmir Siverekliler Derneği'ni ziyaret eden AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Bilal Doğan’ı burada Başkan Suphi Özlahlan, Ege Şanlıurfa Federasyonu Başkanı İbrahim Bengi, Suruçlular Derneği Başkanı İhsan Yılmazoğlu, Pazarcılar Derneği Başkanı  Fausal Acar, İzmir Suruç Derneği Eski Başkanı Abdullah Üçyol ve Anadolu Birliği adına Hüseyin Cemiloğlu tarafından karşılandı.

Toplantıda tüm dernek bakanları Bilal Doğan'a desteklerini açıklarken İzmir Siverek Derneği Başkanı Suphi Özlahlan Doğan'a sonuna kadar güvendiklerini vurguladı.   Doğan'ın Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde İzmir'i en iyi şekilde temsil edeceğine inandıklarını açıklayan Özlahlan, “Bilal Doğan içimizden biri. Bugüne kadar hangi sorunumuz olduysa hiçbirimizi ayırt etmeden yardımımıza koştu. Bizler adına hep mücadele verdi ve yanımızda durdu. İzmir'i çok yakından tanıyor ve sorunlarını çok iyi biliyor. Bugüne kadar İzmir'de nasıl mücadele ettiyse ve hakkımızı sonuna kadar aradıysa, Ankara'da da İzmir için sonuna kadar mücadele edecektir. İzmir'in gelişmesi ve kalkınması için durmadan çalışacağına inanıyor ve sonuna kadar desteklerimizi sunuyoruz” dedi. 

TÜM İZMİRLİLERİN SESİ OLACAĞIM
Verdikleri destekten dolayı dernek başkanlarına söz veren Bilal Doğan ise İzmir’in sorunlarını çok iyi bildiğini  belirterek, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde tüm İzmirlilerin sesi olacağını belirtti.

Tüm İzmir ve İzmirliler için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağını belirten Doğan, “Birçoğumuz Anadolu'nun dört bir köşesinden gelerek İzmir'i kendilerine ev edinmiş insanlarız ve insan mutlu olduğu, huzur bulduğu evini sever. Bu da hepimizi İzmir sevgisinde buluşturuyor. Bizim için oralı, buralı fark etmiyor. Bizim için önemli olan vatanını milletini sevmesi. Biz evimizdeki tüm insanları seviyor ve hiçbiri arasında ayrım yapmıyoruz. Seçilmem halinde herkesin mutluluğu ve iyiliği adına çalışacağıma söz veriyorum” şeklinde konuştu.

İZMİRLİLERE ÇAĞRIDA BULUNDU
İzmir’in sorunlarını ancak İzmir’i yakından tanıyan milletvekillerinin çözeceğini ifade eden Doğan, tüm İzmirlileri İzmir’in sorunlarını çözmek için çalışacak adaylara oy vermeye çağırdı. İzmir’in mevcut tıkanmışlığı artık taşıyamadığını da vurgulayan Doğan, “İzmir'in bu mevcut durumdan çıkabilmesi için İzmir'i tanıyan ve İzmir'in sorunlarına çözüm üreterek Türkiye Büyük Millet Meclisinde takipçisi olacak milletvekillerine ihtiyacı var. Bu potansiyel de Ak Partili milletvekillerinde var. İnşallah TBMM'de daha fazla temsiliyetle İzmir'in kangrene dönüşmüş sorunlarına çözüm bulacağız. Bu amaçla da tüm İzmirlileri İzmir'i tanıyan ve hayatını bu kente vakfetmiş adaylara oy vermeye çağırıyorum” ifadesini kullandı.

 
Karabağlar'ın kaderini değiştirecek adım!
 
AK Partili Yavuzer Kam gençlerle tekne turunda buluştu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ulupınar'dan Çeşme mesaisi: Turizmi 12 aya yayacağız
İYİ Parti İzmir Milletvekili adayı Yıldırım Ulupınar, 24 Haziran'da yapılacak ...
Çıray'ın gündeminde ekonomi: Tek çare Erdoğan'ı emekli etmek!
24 Haziran'a yönelik saha çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Genel Sekreteri ...
Bahçeli’nin çıkışının nedeni belli oldu!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin AK Parti milletvekili adaylarına ...
 
Bakan Canikli'den Münbiç açıklaması: Türkiye ve ABD...
Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, "Yılbaşından bu yana Irak'ın kuzeyinde ...
Dağ'dan dış politika mesajları: Bugüne kadar...
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Tire'de katıldığı iftar programında, ...
FETÖ çatı davasında İzmir eski milletvekiline müebbet
Darbe girişiminden önce açılan 75 sanıklı Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel ...
 
Cumhur 'ittifakı' mesajı: Beraber koruyacağız
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, AK ...
Başbakan: Kandil'le ilgili her seçenek masada!
Başbakan Yıldırım, "Türk askeri Kuzey Irak'ın 30 kilometre içinde, Kandil'le ...
Akşener'den miting öncesi İzmir mesajları: Üvey evlat muamelesi yaptılar!
Cumhurbaşkanı Adayı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İzmir’de ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri