POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
MSB acı haberi duyurdu: 1 şehit
MSB acı haberi duyurdu: 1 şehit
İran'da satanizm operasyonu: 261 gözaltı!
İran'da satanizm operasyonu: 261 gözaltı!
Öğretmen atama başvurularında tarih belli oldu
Öğretmen atama başvurularında tarih belli oldu
TikTok, YouTube'a rakip oluyor!
TikTok, YouTube'a rakip oluyor!
28 Nisan 2023 Cuma - 09:29

AK Partili İnan: CHP listesinde PKK yandaşı var!

14 Mayıs'taki seçimlerde vatandaşların destekleriyle Erdoğan'ın yeniden başkan seçilip, AK Parti'nin iktidar olacağını vurgulayan AK Partili İnan, "Bugün karşımız da bulunan CHP listesinin başında Atatürk'e diktatör diyen var. CHP listesinde PKK yandaşı var. İçişleri Bakanımız açıkladı emniyetin içinde yeni paralel yapı kurmak isteyen milletvekili adayı var" diye konuştu.

AK Partili İnan: CHP listesinde PKK yandaşı var!

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, "14 Mayıs sadece seçim kazanma işi değil. 2 terör örgütünden oy alacağım diye sessiz, tırsak ve ezik kalanların ders alacağı bir seçim olması lazım." dedi.

İzmir'den milletvekili adayı olan İnan, Bergama'da Eğitim Bir-Sen'in düzenlediği dayanışma ve kaynaşma programına katıldı.

14 Mayıs'taki seçimlerde vatandaşların destekleriyle Erdoğan'ın yeniden başkan seçilip, AK Parti'nin iktidar olacağını vurgulayan İnan, "Bugün karşımız da bulunan CHP listesinin başında Atatürk'e diktatör diyen var. CHP listesinde PKK yandaşı var. İçişleri Bakanımız açıkladı emniyetin içinde yeni paralel yapı kurmak isteyen milletvekili adayı var. CHP Genel Başkanı Amerika'ya gitti ya Pensilvanya'ya gitti ya oradaki bir hamburgercide 6 saat kaybolduğu süreç var ya benim kanaatim o dur ki bu liste hazırlanmış ve eline verilmiş." dedi.

İnan, son günlerde terör örgütlerinin Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu lehine açıklamalar yaptığını hatırlattı.

CHP'nin o açıklamalara tepki göstermediğini vurgulayan İnan, şunları kaydetti:

"CHP'nin İzmir Milletvekili adaylarının Kandil'den gelen açıklamalara 'hadi oradan siz kimsiniz ki bize destek açıklamaları yapıyorsunuz' diye ses duydunuz mu? Hayır. Terör örgütü yıllarca bizim öğretmenlerimizi katletti, askerlerimiz şehit etti. Terör örgütünden dolayı nice memurumuz ne acılar çekti. Ama bugünkü CHP ne yazık ki çizgisini kaybetmiştir. FETÖ ve PKK'nın eylem ve söylem birliği içine girmiştir. Çocuklarımız ve gençlerimiz için bunu görmemiz lazım. 14 Mayıs'ta sadece seçim kazanma işi değil. 2 terör örgütünden oy alacağım diye sessiz, tırsak ve ezik kalanların ders alacağı bir seçim olması lazım."

İnan, Türkiye'nin yerli ve milli kadrolarla yönetildiğini, 14 Mayıs seçimlerinin de özgürlük ve bağımsızlık mücadelesinin devam edip etmeyeceğinin oylanacağını vurguladı.

İzmir'in CHP'li yerel yönetimlerinin hizmet üretmediğini savunan İnan, 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde İzmirlilerin AK Parti belediyeciliğiyle tanışacağını ifade etti.

İnan, Bergama'daki projelere ara vermeden devam edeceklerini, yeni dönemde de ilçede Türkiye'ye örnek olacak çalışmaların yapılacağını aktardı.

Eski Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli de geçmişin geleceğin aynası olduğunu, AK Parti'nin yine iktidar olup çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Pakdemirli, "Beyefendinin biri çıkmış, temiz para buldum. Nereden biliyorsun? Çamaşır makinesine mi koydun paraları? 300 milyar dolar para getireceğim diyor. Peki ülkeyi terör koridoru haline getirerek mi para getireceksin? Para, barışın ve hukukun olduğu yere gelir." diye konuştu.

İnan, Bergama'da gençlerle buluştu
İnan, dayanışma yemeğinin ardından Bergamalı gençlerle Zeytinpark'ta bir araya geldi.

Seçim için özel hazırlattığı araçta gençlere çay ve kahve ikram eden İnan, foto karavanda gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kamp sandalyeleriyle oluşturulan alanlarda gençlere projelerini anlatan İnan, "14 Mayıs seçimlerinde gençlere çok güveniyoruz. AK Parti gençlere önem veren bir parti. Hayata geçirdiğimiz tüm projelerde gençlerimiz ve beklentileri var. Sayın Cumhurbaşkanımız da gençlere çok güveniyor. İnanıyorum ki bize en çok destek gençlerden gelecek." diye konuştu.

Gençlere, program sonunda üzerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ve "Gençlik İçin Hemen Şimdi" yazan bardak ve kahve verildi.

İnan, Bergama programı kapsamında partisinin ilçe başkanlığını da ziyaret etti.

Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi'nde esnaf ziyareti yapan İnan, İnönü Mahallesi'ndeki seçim koordinasyon merkezi açılışında ise vatandaşları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 29 Nisan'da Gündoğdu Meydanı'nda yapacağı mitinge davet etti. (AA)

 
İzmir’de seçim kampanyasının öne çıkan detayları
 
Sürekli tarım yatırımlarını anlattı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir’de seçim kampanyasının öne çıkan detayları
Aday listelerinin belli olmasının ardından başlayan seçim mesaisi yarılandı.
CHP'li Altay: İkinci tura ihtimal vermiyoruz!
Habertürk'te Mehmet Akif Ersoy'un sorularını yanıtlayan CHP Genel Başkanvekili ...
Kılıçdaroğlu'ndan 'Atatürk Havalimanı' açıklaması
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ...
 
Kasapoğlu kulüp başkanları ile buluştu
AK Parti İzmir 1. Bölge milletvekili adayı da olan Kasapoğlu, kentteki ...
Akşener’den Binali Yıldırım’a: Bu işten zararlı çıkarsınız
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erzurum’da vatandaşlara seslendi. ...
Torbalı'da CHP'nin itirazı kabul edildi: Kaya'nın o afişleri kaldırılacak!
Torbalı’da AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya’nın ilçenin çeşitli ...
 
Soyer'den 'sandık' mesajı: Trafoya kediyi sokmayacağız!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Cumhuriyet Halk Partisi'nin ...
TRT'deki konuşma sıraları belli oldu
Seçime 17 gün kala cumhurbaşkanı adayları ve siyasi partilerin TRT’de ...
Akkuyu Nükleer Güç Santrali'ne ilk yakıt töreni
Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde kritik bir eşik daha aşılıyor. İlk ünitenin ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri