POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Kızılcık Şerbeti’nin ‘Nilay’ı uyuşturucudan yakalandı
Kızılcık Şerbeti’nin ‘Nilay’ı uyuşturucudan yakalandı
Valilik açık alanda alkol kullanımını yasakladı!
Valilik açık alanda alkol kullanımını yasakladı!
Özel'den Dervişoğlu'na ziyaret
Özel'den Dervişoğlu'na ziyaret
Bahçeli: Kanun dışı ilişki ağının farkındayız
Bahçeli: Kanun dışı ilişki ağının farkındayız
5 Mart 2024 Salı - 11:13

AK Partili İnan'dan CHP'nin o adayına 'kukla' çıkışı!

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Çeşme’de düzenlenen toplantıda yaptığı açıklamada CHP’nin Çeşme adayı Lal Denizli’ye yüklendi. İnan açıklamasında “CHP’li yöneticiler Çeşme’ye İstanbul’dan bakıyorlar. Ankara’dan bakıyorlar. Onlar için, Çeşme’de konforlarının devam etmesi için onlara bir kukla lazımdı. O kuklayı da geldiler buradan aday yaptılar. Çeşme’ye 2 ay tatile gelip kalan 10 ayda Çeşme’den bîhaber olanlardan belediye başkanı olmaz” dedi.

AK Partili İnan dan CHP nin o adayına  kukla  çıkışı!

İzmir’de seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Çeşme’deydi. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Çeşme’de düzenlenen toplantısına katılarak katılımlara seslendi.

Cumhur İttifakı olarak seçimlerde zafer elde edeceklerini söyleyen İnan; “14 Mayıs için hepinize teşekkür ediyorum. Sizler oylarınızla, gayretlerinizle bizi yüce meclisimize yolladınız. Bizler Cumhur İttifakı olarak buradayız, çok güçlüyüz. 14 Mayıs’ta büyük bir zafer elde ettik. Şimdi ise zaferi taçlandırmamız gereken bir süreçteyiz. Yolumuza hep birlikte devam edeceğiz” dedi.

Belediyecilik’in AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın işi olduğunu belirten İnan; “Belediyecilik hiçbir zaman bunların işi olmadı. Hiçbir zaman CHP’nin işi olmadı. Belediyecilik MHP’nin işi. Belediyecilik AK Parti’nin işi. Belediyecilik Çeşme’de Esat Tanık’ın işi, Büyükşehir’de Hamza Dağ’ın işi. Önümüzdeki 5 sene içerisinde Çeşme’ye nasıl hizmetlerin geldiğine sizler tanık olacaksınız.” İfadelerini kullandı.

CHP’nin ithal adaylarının kendilerine dahi oy veremeyeceklerini eleştiren İnan; “CHP’nin çoğu adayının kendilerine oy kullanamayacağını biliyoruz. Bunlardan bir tanesi de Çeşme. Çeşme’yi tanımayan, bilmeyen birisini bu milletin gözünün içine baka baka Çeşme’den aday gösterdiler. İthal aday çıkarttılar. Kendilerine oy dahi kullanamayacak bu ithal adaylara siz de oy vermeyin. Buradan aday gösterilen Hanımefendi, Urla’dan rüyalara girdi, Urla’da düzen kuramayınca Çeşme’den ithal aday yapıldı. Çeşme’nin sokaklarını bilir mi dersiniz, hiç sanmam. Çeşme’nin muhtarlarını tanır mı derseniz, hiç sanmam. Bu nedenle Urla’dan aday olmak isteyip Çeşme’den adaylığı kapanlara Çeşmelilerimizin bir ders vermesi lazım.” dedi.

Çeşme’yi tanımayanlardan Çeşme’ye aday olmayacağının üstünü çizen İnan; “CHP’li yöneticiler Çeşme’ye İstanbul’dan bakıyorlar. Ankara’dan bakıyorlar. Onlar için, Çeşme’de konforlarının devam etmesi için onlara bir kukla lazımdı. O kuklayı da geldiler buradan aday yaptılar. Çeşme’ye 2 ay tatile gelip kalan 10 ayda Çeşme’den bî haber olanlardan belediye başkanı olmaz.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Çeşme’de düzenlenen toplantısında, MHP İl Başkanı Veysel Şahin, Cumhur İttifakı’nın Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık konuşmalarını gerçekleştirdiler.

 
ESHOT'tan 3 önemli fuar için özel seferler!
 
Çatı Stüdyo'ya başvuru yağmuru!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Önal: İhtiyacı olan herkesin yanında olacağız!
Seçim ofisi açılışında konuşan CHP Bayraklı Belediye Başkan adayı İrfan ...
Başkan Kırgöz'den Bademli çıkarması!
Yerel seçim çalışmalarına ara vermeden sürdüren CHP’li Dikili Belediye ...
CHP İzmir’den 30 ilçede 500 bin broşürle sandık çağrısı!
CHP İzmir Örgütü küskün seçmenleri sandığa çekmek için düğmeye bastı. ...
 
Başkan adayının babası rahatsızlandı, proje toplantısı iptal edildi
CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki'nin projelerini anlatacağı ...
Tugay'dan 'Büyükşehir kadrosu' açıklaması ve '31 Mart' mesajı!
CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Ege Genç ...
'Bu yaz Irak sınırımızla ilgili sorunları çözmüş olacağız'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Irak sınırlarımızı güven altına alacak ...
 
Karşıyaka'da 'çözüm doğru Çiftçioğlu' sloganıyla sahada tam gaz mesai
Seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Karşıyaka'nın genç başkan adayı ...
DEM'in İzmir adayı Birdal'dan Soyer açıklaması
DEM Parti İzmir Büyükşehir Belediye Eş Başkan adayı Akın Birdal, "DEM ...
Tugay’dan DP adayı Bostancıoğlu'na fair-play ziyareti
CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Demokrat ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri