POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
‘Daha fazla bekleyemem’ diyerek duyurdu!
‘Daha fazla bekleyemem’ diyerek duyurdu!
Erdoğan açıkladı: İran için 1 günlük yas!
Erdoğan açıkladı: İran için 1 günlük yas!
19 Mayıs krizi: Samet Akaydin kadro dışı!
19 Mayıs krizi: Samet Akaydin kadro dışı!
'Ali Koç, yaptıklarının hesabını tek tek soracağım!'
"Ali Koç, yaptıklarının hesabını tek tek soracağım!"
4 Eylül 2022 Pazar - 12:59

AK Partili Kaya'dan Soyer'e 'spora destek' çıkışı!

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin amatör sporcuları ve kulüpleri ihmal ettiğini belirten Kaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer'in yasayı doğru uygulayarak amatör spora destek vermesi gerektiğini ifade etti.

AK Partili Kaya dan Soyer e  spora destek  çıkışı!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, saha çalışmaları kapsamında Konak'taydı. İlk olarak İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nu ziyaret eden Kaya, Başkan Efkan Muhtar ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. AK Parti Konak İlçe Başkanı Sait Başdaş'ın da hazır bulunduğu toplantıda, İzmir'de bulunan amatör spor kulüplerinin çalışmaları değerlendirildi. CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin amatör sporcuları ve kulüpleri ihmal ettiğini belirten Kaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer'in yasayı doğru uygulayarak amatör spora destek vermesi gerektiğini ifade etti.

KAYA'YA SPORA DESTEKLERİNDEN DOLAYI PLAKET VE TEŞEKKÜR GELDİ

İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nu ziyaretinde, Kaya'ya amatör spora katkılarından dolayı plaket verildi. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'nın sporun ve sporcuların her zaman yanında olduğunu gördüklerini ifade eden İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Efkan Muhtar, "Spora ve sporculara verilen destekleri unutmayız. Sporun birleştiren, dostluğu, kardeşliği pekiştiren yönünü her daim görüyoruz. Bu konuda duyarlı olan ve desteklerini esirgemeyen Sayın Mahmut Atilla Kaya'ya teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

CHP'Lİ BÜYÜKŞEHİR, GELİRİNİN BİNDE BİRİ KADAR BİLE YARDIM YAPMIYOR!

Spora her zaman destek verdiklerini, vermeye de devam edeceklerini belirten AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ise, "Amatör spor kulüpleri, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutup, düzenli, bilinçli ve sağlıklı spor yapmaya teşvik etmektedir. Tabi bunları yaparken de gerek maddi anlamda gerekse manevi anlamda teşvik edilmeleri gerekmektedir. Biz desteğimizi hep verdik, vermeye de devam edeceğiz. Bu konuda yaptığımız yasa değişiklikleriyle, belediyelerin amatör spor kulüplerine nakdi yardım yapabilmelerinin önünü açtık. Hem nakdi yardımda, hem malzeme yardımında bulunabiliyorlar. Bir önceki yıl genel bütçe vergi gelirlerinden tahakkuk eden miktarın; büyükşehir belediyeleri için binde yedisi, ilçe belediyeleri için ise binde on ikisi oranında nakdi yardım yapabilirler. Ama bakıyoruz, İzmir'de CHP'li Büyükşehir Belediyesi bu konuda çok duyarsız. Bırakın binde yediyi, binde bir kadar bile yardımı yok. Eğer yasal sınır oranında yardımda bulunsalar, İzmir'deki hiçbir amatör spor kulübümüz sıkıntı çekmez. Ama maalesef bu konuda elle tutulur bir destekleri yok" dedi.

ADALETSİZLİK YAPIYORLAR, HAKSIZ REKABET VAR!

CHP'li belediyelerin bazı kulüplere yardım yapıp bazı kulüplere yardım yapmadıklarını hatırlatan Kaya, "Bakıyoruz, kendi bünyelerinde bazı spor kulüpleri kurmuşlar, oralara para aktarıyorlar. Bu kulüpler marifetiyle hem amatör spor kulüpleri ile rekabet ediyorlar, hem de kaynakları bir yerlere aktarıyorlar. Ortada bir adaletsizlik var. Haksız rekabet var. Ayrıca sporda bir ayrıştırma yapmaları çok yanlış. Buradan CHP'li Soyer'e sesleniyorum, kimse sizden ulufe istemiyor, amatör sporcuların yasayla hak ettiğini kendilerine verin" şeklinde konuştu.

KONAK'TA YOĞUN PROGRAM

ASKF'deki programının ardından Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'na geçen Kaya, MHP İl Başkanı Sayın Veysel Şahin ile birlikte yapımı tamamlanan Alsancak Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti. Daha sonra İzmir Kahveciler Odası'na giden Kaya, Oda Başkanı Hakkı Kırdı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile buluştu. Kaya, Konak'taki yoğun programını Gıda Çarşısı'nda yaptığı esnaf ziyaretleri ile devam ettirdi.

 
Göztepe'de Cisse transferi uzadı
 
Adım adım İzmir'e: Ve Zafer Yolu kafilesi Takmak’ta!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Soyer'e 'afiş' tepkisi: Yunanlı dostlarının umurunda bile değil
AK Parti İzmir İl Başkanı, Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’e ‘Barışın ...
Erdoğan'dan Yunanistan'a: İzmir'i unutma!
TEKNOFEST Karadeniz'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ege'deki tacizler ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin ile görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya lideri Putin ile telefonda görüştü. ...
 
Bakan Muş'tan doğalgaz zammı açıklaması
Bakan Muş, doğalgaz zammının bütçe imkanlarının daha fazla sübvansiyona ...
''Festivalden fitne çıkarmak büyük bir sorumsuzluktur''
İptal edilen bazı festivale gelen tepkiler MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ...
Erdoğan: Türkiye dünyanın en üst ligine yükseldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Danışma Meclisi toplantısında konuştu. ...
 
MSB'den NATO'ya 30 Ağustos tepkisi!
Milli Savunma Bakanlığı'ndan NATO Müttefik Kara Komutanlığı'nın 30 Ağustos ...
Sosyal medyada 'tek kelime' akımı: İzmirli siyasetçiler ne mesaj verdi?
Sosyal medyada milyonların katıldığı akıma İzmir siyaseti de büyük ilgi ...
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na KHK tepkisi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun ''KHK'lıları göreve ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri