POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı
Yolcu otobüsü dereye uçtu: Yaralılar var!
Yolcu otobüsü dereye uçtu: Yaralılar var!
Özgür Özel: Gençlerin gitmesi beka sorunu
Özgür Özel: Gençlerin gitmesi beka sorunu
Görür en çok endişe ettiği 3 şehri açıkladı
Görür en çok endişe ettiği 3 şehri açıkladı
30 Ekim 2021 Cumartesi - 18:36

Altay ilk beraberliğini Sivasspor karşısında aldı: 1-1

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Demir Grup Sivasspor'la 1-1 berabere kalan Altay, bu sezon ilk kez sahadan 1 puanla ayrıldı.

Altay ilk beraberliğini Sivasspor karşısında aldı: 1-1

Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'ndaki müsabakanın ilk yarısında Mustapha Yatabare'nin golüyle 1-0 öne geçen Demir Grup Sivasspor karşısında Altay Karamoko Daouda Bamba'nın golüyle eşitliği yakaladı. İlk 45 dakikalık bölümü 1-1 tamamlanan müsabakada ikinci yarıda skor değişmedi ve takımlar sahadan birer puanla ayrıldı.

Altay'ın 16 puana ulaştığı ligde Demir Grup Sivasspor da puanını 12'ye çıkardı.

- Altay'dan ilk beraberlik

Altay'ın ilk beraberliğini aldığı ligde 11. hafta maçını tamamlayan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’un yanı sıra 1 Kasım Pazartesi günü Adana Demirspor’u konuk edecek Medipol Başakşehir’in beraberliği bulunmuyor.

Süper Lig’de 11. hafta öncesinde 5 beraberliği bulunan ittifak Holding Konyaspor’la en fazla berabere kalan takım konumundaki Demir Grup Sivasspor, üst üste üçüncü, toplamda altıncı kez sahadan 1 puanla ayrıldı.

- Bamba'nın 6. golü

Daha önce Göztepe ve Beşiktaş maçlarında 1-0 geriye düşmesine rağmen sahadan 3 puanla ayrılan Altay, Demir Grup Sivasspor karşısında da ilk golü kalesinde görmesine rağmen sahadan 1 puanla ayrıldı.

Daha önce Yukatel Kayserispor'a 2, Çaykur Rizespor, Beşiktaş ve Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçlarında birer golü bulunan Altaylı Bamba, ligdeki 6. golünü Demir Grup Sivasspor maçında kaydetti. Bamba, siyah-beyazlı ekipte en golcü isim konumunda bulunuyor.

Müsabakayı 2045 kişi takip etti.

Altay: 1 - Demir Grup Sivasspor: 1
Stat: Bornova Aziz Kocaoğlu

Hakemler: Erkan Özdamar, Bahtiyar Birinci, Ata Yıldırım

Altay: Lis, Cebrail Karayel, Thiam, İbrahim Öztürk, Björkander (Dk. 62 Özgür Özkaya), Kappel, Poko, Ceyhun Gülselam (Dk. 46 Zeki Yıldırım), Bamba (Dk. 54 Erhan Çelenk), Pinares (Dk. 89 Thaciano), Ahmed Rayan (Dk. 46 Paixao)

Demir Grup Sivasspor: Ali Şaşal Vural, Erdoğan Yeşilyurt, Goutas, Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi, Azubuike (Dk. 59 Sefa Yılmaz), Hakan Arslan, Fajr (Dk. 90+2 Ulvestad), Kayode (Dk. 73 Cofie), Gradel, Yatabare (Dk. 73 James)

Goller: Dk. 38 Yatabare (Demir Grup Sivasspor), Dk. 44 Bamba (Altay)

Sarı kartlar: Dk. 55 Zeki Yıldırım, Dk. 61 Thiam, Dk. 77 Poko, Dk. 90 Cebrail Karayel (Altay), Dk. 77 Erdoğan Yeşilyurt, Dk. 78 Cofie (Demir Grup Sivasspor)

Müsabakanın 51. dakikasında Zeki Yıldırım'ın pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan Pinares'in şutunda top yandan auta gitti.

75. dakikada sol kanattan Erhan Çelenk'in yaptığı ortada ceza sahası içindeki Goutas'ın ters vuruşunda top kalecisi Ali Şaşal Vural'da kaldı.

86. dakikada Erhan Çelenk'in pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Paixao, açısını kaybetmesine rağmen yaptığı vuruşta meşin yuvarlak direğe çarpıp auta gitti.

Müsabaka 1-1 eşitlikle tamamlandı.

Denizli sonuçtan memnun

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında konuk ettiği Demir Grup Sivasspor'la 1-1 berabere kalan Altay'ın teknik direktörü Mustafa Denizli, "En azından biz üç haftalık mağlubiyet serisine son verdiğimiz için hem de 15 puan barajını geçtiğimiz için mutluyuz." dedi.

Denizli, müsabakadan sonra katıldığı basın toplantısında, alternatifi olmayan oyuncuların sakatlığı nedeniyle önemli değişiklikler yapmak zorunda kaldıklarını söyledi.

Sahadan 1 puanla ayrıldıklarını kaydeden Denizli, "Bugün beraberlik, hem 15 puan takıntısını atmak için hem de şartlar ne olursa olsun kazanmak uğruna iyi mücadele ettiğimiz için memnun etti. 1 puan zaman zaman memnun eder mi, eder." dedi.

Denizli, Altay taraftarıyla bütünleşen bir takım olduğunu belirterek, "Sivasspor'u da kutlamak lazım. Bizim de Sivasspor'un da kazanabileceği pozisyonlar vardı maçta. En azından biz üç haftalık mağlubiyet serisine son verdiğimiz için hem de 15 puan barajını geçtiğimiz için mutluyuz. Bu takıma güvenen taraftar, bu güvenin boşa olmadığını önümüzdeki haftalarda daha iyi hissedecek ve takımına daha fazla sahip çıkacak." diye konuştu.

Fraport TAV Antalyaspor maçından sonraki milli arada sakat oyuncuların da takıma döneceğini kaydeden Denizli, "Bugün görev yapan oyuncularım her şeyi yaptılar, olmadı." dedi. (AA)

 
CHP Lideri'nden flaş adaylık açıklaması!
 
Göztepe Alanyaspor maçına hazır
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altaylı İbrahim Öztürk 500. resmi maçına çıktı
Süper Lig ekiplerinden Altay'ın tecrübeli savunma oyuncusu İbrahim Öztürk, ...
Altay evinde çıkış arıyor
Spor Toto Süper Lig'de sezona iyi başlayıp son 3 maçında Gaziantep FK, ...
Ufuk Sarıca: Pınar Karşıyaka'da hedef bitmez
ING Basketbol Süper Ligi'nde büyük oranda yenilediği kadrosuyla 5 maçta ...
 
Statlara tam kapasiteyle seyirci alınacak
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 9 Kasım'dan itibaren profesyonel liglerde ...
Gol düellosunu kazanan Altınordu bir üst turda!
Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda normal süresi 3-3 tamamlanan karşılaşmada ...
Göztepe'de Gürsel Aksel Stadı bereketi
Süper Lig'de pazar günü deplasmanda oynayacağı Aytemiz Alanyaspor maçının ...
 
Altekma Fenerbahçe'ye 'dur' diyemedi!
AXA Sigorta Efeler Ligi 5'inci hafta mücadelesinde Fenerbahçe HDI Sigorta ...
Aliağa'da Cumhuriyet Kupası sahiplerini buldu
Aliağa’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı kapsamında organize ...
Merkez Hakem Kurulu'nun yeni başkanı belli oldu
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulunun yeni başkanı Ferhat Gündoğdu oldu.
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri