POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Süper Lig'de küme düşen 2. takım belli oldu
Süper Lig'de küme düşen 2. takım belli oldu
Bakan açıkladı: Yeni halk plajları açılıyor
Bakan açıkladı: Yeni halk plajları açılıyor
Et entegre tesisinde vahşet: 5 tutuklama!
Et entegre tesisinde vahşet: 5 tutuklama!
Memleket Partisi kapıya kilit vurdu: 'Dijitale geçiyoruz'
Memleket Partisi kapıya kilit vurdu: 'Dijitale geçiyoruz'
19 Ocak 2023 Perşembe - 11:11

Aslanoğlu'ndan iktidara: Seçimi kaybettiklerine onlar da sevinecek!

CHP İl Başkanı Aslanoğlu saha çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Karşıyaka ve Bayraklı'da mesai yapan Aslanoğlu, ilk ev ziyaretini de eşi Duygu Aslanoğlu ile birlikte Bayraklı Emek Mahallesi'nde gerçekleştirdi. Aslanoğlu'ndan yoğun mesaide, " AKP iktidarı, kendileri açısından büyük bir sorun olduğunun farkına vardığında ne olduğunu anlayamayacak. Onlar da millet iktidarında adaleti, kalkınmayı, huzuru yaşamaya başladıklarında, seçimi kaybettiklerine sevinecek" mesajını verdi.

Aslanoğlu ndan iktidara: Seçimi kaybettiklerine onlar da sevinecek!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu göreve gelir gelmez start verdiği saha çalışmalarına devam ediyor. 

Son olarak Karşıyaka ve Bayraklı'da mesai yapan CHP İl Başkanı Aslanoğlu, ilk ev ziyaretini de eşi Duygu Aslanoğlu ile birlikte Bayraklı Emek mahallesinde gerçekleştirerek, Polat ailesinin evine konuk oldu.  

CHP İl Başkanı Aslanoğlu, Karşıyaka’da esnafı ziyaret ederken, vatandaşlarla da sık sık sohbet etti. Aslanoğlu’na bir grup Karşıyaka spor taraftarı da kulübün atkısını hediye ederek, ilçede açılacak olan Karşıyaka Spor Kulübü müzesinin açılışına davet etti.



Karşıyaka’da yapılan esnaf ziyaretlerine, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, il yönetim kurulu üyesi Sedredil Coşkuner ve CHP Karşıyaka İlçe Sekreteri Seydi Önder katılırken, Aslanoğlu esnaftan gelen kira, vergi ve alım gücünün düşmesi şikayetlerini dinledikten sonra şu açıklamayı yaptı: 
Karşıyaka İzmir’in çağdaşlığının, modernliğinin ve İzmir duruşunun simge ilçelerinden birisi. Bugün Karşıyaka’da saha çalışmamızda bir kez daha sokağın nabzın tuttuk, esnafımızın derdini dinledik. Anlatılan tüm sorunların kaynağı günümüz iktidarı. Onlar, bu sorunlarla vatandaşımızı yalnız bıraktı, biz halkımızın elini bırakmayacağız. Yaşanan büyük dertlerin farkındayız. CHP olarak bu dertleri çözmek için tüm hazırlıklarımız, kaynağımız tamam. Derde dert katmadan, dertleri ve sıkıntıları da görmezden gelmeden çözeceğiz. Bugün halkın dertlerine, ülkenin sorunlarına sırtlarını dönen, o sorunlar yokmuş gibi davranan AKP iktidarı, kendileri açısından büyük bir sorun olduğunun farkına vardığında ne olduğunu anlayamayacak. Onlar da millet iktidarında adaleti, kalkınmayı, huzuru yaşamaya başladıklarında, seçimi kaybettiklerine sevinecekler.

 

ASLANOĞLU ÇİFTİNDEN İLK EV ZİYARETİ POLAT AİLESİNE
Aslanoğlu sabah Karşıyaka’da başladığı mesaisini akşam Bayraklı’ da ev ziyareti yaparak sürdürdü. Eşi Duygu Aslanoğlu ile birlikte Bayraklı Emek Mahallesinde Polat ailesinin evine konuk olan CHP İzmir il başkanına, ziyaret sırasında CHP Bayraklı ilçe başkanı Didem Gültekin ve Bayraklı belediye başkanı Serdar Sandal’da eşlik etti. Ziyarete ailenin komşuları da katıldı.

Ziyaretin çok sıcak bir ortamda gerçekleştiğini belirten Şenol Aslanoğlu “İlk ev ziyaretimizde Polat ailesinin evine konuk olduk. Bizi komşularıyla birlikte ağırlayan Polat ailesine misafirperverlikleri ve candan sohbetleri için çok teşekkür ediyorum. Bu evlerde huzur eksik olmasın, hiçbir evde çocuklarımız yatağa aç girmesin diye geceli, gündüzlü çalışmaya devam edeceğiz. İzmirli hemşehrilerimizin evlerine konuk olmayı da sürdüreceğiz” dedi. 

 
İGC: Hrant Dink’i unutmadık, unutmayacağız…
 
Balçova'da geleceğin mucitlerine Robot Show
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Arslan'dan kruvaziyer fuarı çağrısı!
CHP’li Arslan, TBMM Başkanlığına sunduğu soru önergesinde Kültür ve Turizm ...
CHP'li Purçu tepki çeken 'özel öğrenci kararı'nı TBMM'ye taşıdı!
CHP İzmir Milletvekili Purçu, Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün, ...
Gözler 6’lı Masa'da: Aday ne zaman açıklanacak?
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim tarihini 14 Mayıs olarak açıklaması 6’lı ...
 
Kritik görüşme: Çavuşoğlu ile Blinken bir araya geldi
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD'li mevkidaşı Anthony Blinken ile ...
İYİ Parti İzmir'de flaş gelişme: Keskin'den Bezircilioğlu'na destek kararı!
İYİ Parti İzmir’de pazar günü gerçekleştirilecek il kongresi öncesi bir ...
Soyer’in ‘ödenek' çıkışına Kaya’dan ‘otogar’ kontrası!
Halkapınar-Otogar Metro hattı için ayrılan ödenek üzerinden bakanlığı ...
 
Çiğli'nin başkanlarından Lider'e ziyaret: Gündem törendeki o eylem!
Başkan Gümrükçü ve Başkan Özcan, CHP Genel Merkezi'nde Genel Başkan Kemal ...
CHP İzmir'de flaş gelişme: İlçe başkanı ve 8 yönetici istifa etti!
CHP Dikili İlçe Başkanı Hasan Altıparmak sağlık sorunları gerekçesiyle ...
Aslanoğlu'ndan Soyer eleştirilerine tek tek yanıt: AKP temsilcileri İzmir'den o kadar habersiz ki...
AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer'e 'İzmir'de kayıp 45 ay' ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri