POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Otoyol ve köprü ücretlerine zam
Otoyol ve köprü ücretlerine zam
AK Parti'den 2 ayrı kamp kararı
AK Parti'den 2 ayrı kamp kararı
Fenerbahçe seçim tarihini duyurdu
Fenerbahçe seçim tarihini duyurdu
Candan kardeşler hakkında iddianame hazırlandı
Candan kardeşler hakkında iddianame hazırlandı
28 Şubat 2023 Salı - 11:01

Bahçeli: Ben artık Karagümrüklüyüm!

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, stadyumlardaki istifa sloganlarına tepki gösterdi, "Hükümeti istifaya davet etmek, bir avuç fanatik ve holigan gruba sipariş verilmiş iç ve dış bağlantılı siyasi komplodur." dedi. Bahçeli ayrıca, "Bu yapılana kadar gönül verdiğim Beşiktaş Jimnastik Kulübü üyeliğinden ayrıldım. Bundan böyle ben artık Karagümrüklüyüm" dedi.

Bahçeli: Ben artık Karagümrüklüyüm!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. 

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Felaket zamanlarında fedakarlıklarımız göz kamaştırıcı düzeyde serpilip sivrilmektedir. Dayanışma ve yardımlaşma hissiyatı gönülleri birleştirirken ortak hedefler doğrultusunda gövdeleri kenetlemektedir. Milletimizin ruh kökü, dirayeti, her türlü müsibetle başa çıkmaya kafidir. Gelecek umutlarımız her şartta diri kalmıştır. 6 Şubat'taki depremler yaygın bir kayba ve yıkıma yol açtı. Bu hazin tablo yediden yetmişe her vatandaşımızı hüzünle sarstı.

Depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum. Göç eden vatandaşlarımızın geri dönüş şartlarını oluşturmak görevlerimiz arasındadır. İçi dışı fitne fesat yuumağına dönen siyasetçilerin çadır üzerinden sürdürdükleri iftira sağnağana rağmen çadırların kurulumu gerçekleştirmiş, çalışmalar da devam etmektedir. 287 çadır kent kurulmuştur. 

Çarpıcı gerçekler ortadadır. Devleti ve hükümeti suçlayan güruh arızalıdır, arsızdır. İster istemez bazı eksiklerin olması normaldir. İçinden geçtiğimiz nazik günlerde sporu siyasi kutupların içine çekmek için kıvrananlar tarihi bir yanlışın tam ortasındadır. Geçen hafta yapılan maçlarda hükümet istifa bağırtısının koro halinde seslendirilmesi hayatını kaybetmiş vatandaşlarımıza vahim bir saygısızlıktır. 

"ARTIK KARAGÜMRÜKLÜYÜM"

Depremin ağır sonuçlarıyla mücadele edilen süreçte Türk futbolunu siyasileştirmeye çalışanlar alçak bir kurgunun içerisindedir. Hükümeti istifaya davet etmek, bir avuç fanatik ve holigan gruba sipariş verilmiş iç ve dış bağlantılı siyasi komplodur. Tribünleri provoke edenlerin tespiti yapılmalıdır. Bu yapılana kadar gönül verdiğim Beşiktaş Jimnastik Kulübü üyeliğinden ayrıldım. Bundan böyle ben artık Karagümrüklüyüm.

"BİR YIL İÇİNDE BİTMİŞ OLACAK"

Yıkılan her binanın yenisi yapılacaktır. 11 ilimizi kapsamına alan yeni yerleşim alanlarının haritası kamuoyuyla paylaşılmıştır. Bölge insanımız derin bir nefes almıştır. Gaziantep'in Nurdağı ve Islahiye ilçelerinde çalışmalar cuma günü başlamıştır. Bir yıl içinde il, ilçe ve köylerimizin yeni baştan inşası bitmiş olacak.

Ağız birliği halinde orman alanlarının konut alanıma açılacağını hangi bilgi ve belge ile söylüyorlar. Orman vasfını yitirmiş alanlarda konut yapmanın neresinde sakınca olacaktır. Bu taş kalpli Türkiye muhalifleri gerçekleri saptırarak neye ve kime hizmet etmektedir. Maksatlı eleştirilere bakar mısınız? Deprem yardımları için geç kalan iktidar inşaat için jet hızıyla kararname çıkarmış. Bunların 1 yıl içinde konutların yapılıp teslim edilmesinden ödleri kopuyor. Bunlar milletimizin dertlerine üzülmeyen, sevinciyle sevinmeyen sevimsiz ve bozuk çevrelerdir."

 
Bergama depremzede voleybolcu Kul'a da sahip çıktı
 
Güzelbahçe'den bölgeye konteyner kent ve lojistik üssü!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Millet İttifakı'ndan Kızılay'a çadır satışı tepkisi
AHBAP Derneği, deprem felaketinin ardından Kızılay'dan 2 bin 50 adet çadır ...
TBMM mesaiye EYT gündemiyle başlıyor
Deprem sebebiyle verilen 21 günlük aranın ardından TBMM Genel Kurulu bugün ...
Fırsatçılara hapis cezası için yeni düzenleme
Adalet Bakanlığı, deprem ve salgın dönemlerinde ürün fiyatı ve kirada ...
 
'İstifa sloganı' tartışması: AK Partili Şahin'den sert çıkış, CHP'li Coşkuner'den sert tepki!
Fenerbahçe ve Beşiktaş tribünlerinden yükselen 'Hükümet istifa' sloganları ...
AK Parti'den 'seçim ertelenecek' iddiasına tepki
Eski Meclis Başkanı Bülent Arınç, 11 ili vuran deprem nedeniyle seçimlerin ...
CHP İzmir'den bölgede dayanışma mesaisi!
CHP İl Başkanı Aslanoğlu, il yönetim kurulu ve eşi Duygu Aslanoğlu'nun ...
 
Erdoğan: Adıyaman'dan helallik istiyorum
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerden ...
CHP'li Arslan'dan Bakan Kurum'a: İzmir'i göz ardı etmeyin!
CHP PM Üyesi, İzmir Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Ednan Arslan, ...
Bezircilioğlu'ndan TMMOB'a 'emsal' tepkisi: Anlayamıyoruz!
İYİ Parti İl Başkanı yeni dönem için yapılan çelenk töreninin ardından ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri