POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında gelişme!
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında gelişme!
Uyuşturucu tacirlerine 'Narkoçelik-17' operasyonu
Uyuşturucu tacirlerine "Narkoçelik-17" operasyonu
Konut fiyatları düşecek mi? Uzmanı tarih verdi
Konut fiyatları düşecek mi? Uzmanı tarih verdi
AFAD duyurdu: Kahramanmaraş'ta deprem!
AFAD duyurdu: Kahramanmaraş'ta deprem!
11 Nisan 2022 Pazartesi - 20:41

Başkan Arda'dan 3 yıl raporu ve 'ikinci dönem' sorusuna yanıt!

'Hizmette fark yaratan 3 yıl' başlığıyla gerçekleşen toplantıda başlıklar halinde bir icraat raporu sunan Gaziemir Belediye Başkanı Arda değerlendirmesinin ardından ilçe gündemine dair soruları yanıtlarken, 'ikinci dönem' mesajı da verdi. 

Başkan Arda dan 3 yıl raporu ve  ikinci dönem  sorusuna yanıt!

Efe Can TAN / GERÇEKİZMİR - Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda görevde geçen 3 yılını değerlendirdiği bir toplantı düzenledi. 

'Hizmette fark yaratan 3 yıl' başlığıyla gerçekleşen toplantıda başlıklar halinde bir icraat raporu sunan Gaziemir Belediye Başkanı Arda değerlendirmesinin ardından ilçe gündemine dair soruları yanıtlarken, 'ikinci dönem' mesajı da verdi. 

Gaziemir Beldiye Başkanı Arda söze "Görev süresinin geride kalan 3 yılında fiziki, sosyal ve kültürel alanda birçok çalışmaya imza atarak geleceğin Gaziemir’ini kurmak için önemli adımlar attık. Mali disiplin ve kamulaştırma hamlelerimizle ayakları yere basan bir belediye yarattık. Halkın yararını gözeterek kamusal alanları genişlettik. Yaşama geçireceğimiz 100. Yıl Sanat Merkezi ve Gaziemir Gençlik Merkezi projelerimizle ilçemizin kültürüne ve geleceğine yön vereceğiz" diyerek başladı. 



SÜRDÜRÜLEBİLİR MALİ YAPI VURGUSU!
Başkan Arda göreve geldikten sonra ilk iş olarak belediye bütçesini kontrol etmek için adımlar atıldığını ifade ederek şunları söyledi: 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’nde yüzde 58 gibi rekor bir oyla Gaziemir Belediye Başkanlığına seçilmemin üzerinden tam 3 yıl geçti. Göreve geldikten sonra ilk iş olarak belediye bütçesini kontrol altına almak ve bütçe disiplini sağlamak için adımlar attık. Sürdürülebilir mali bir yapı oluşturmak için bir dizi çalışma hayata geçirdik. Tasarruf, kamulaştırma ve kamusal alanları genişletme hedefiyle çıktığımız yolda 19 yeni temizlik aracı satın alarak, belediye bütçesine büyük yük getiren temizlik aracı kiralama sistemine son verdik. Bu uygulama ile her ay belediyeye 440 bin lira tasarruf sağladık. Uyguladığımız mali disiplin ve ekonomik tedbirlerle piyasaya bir kuruş borcumuz kalmadı.Tabi zorlu bir dönemden geçtiğimizi de unutmamamız gerekiyor. Dövizdeki yükseliş her kesimi olduğu gibi bizi de vurdu. Yüksek enflasyonu da hesaba katarsak, bu süreçte hem ayağımızı yorganımıza göre uzatıp hem de yatırım yapmaya çalışıyoruz. Gerçekten işimiz hiç de kolay değil... 



PORTA 2 VE PORTA 3 GELİYOR!
Arda bu açıklamaların ardından kamusal yatırımlara değindi ve Porta Gaziemir’i özel bir parantez açtı. 

Gaziemir Belediye Başkanı, "Kira süresi dolan belediye mülklerini, belediye bünyesinde işletme kararı alarak kamusal alanları genişletmeye devam ediyoruz. Halkımızın kaliteli ve sağlıklı hizmet alabileceği tesisler açma hedefiyle projeler yaşama geçiriyoruz. Bu anlayışla yaşama geçirdiğimiz ve bugüne kadar vatandaşlarımız tarafından da çok beğenilen Porta Gaziemir’in sayısını artırmayı hedefliyoruz. Gaziemirlilerin nefes alabilecekleri, kaliteli hizmete ve sağlıklı gıdaya erişebildikleri Porta Gaziemir, 2 bin 800 metrekarelik açık alan üzerinde kuruldu. 420 metrekare kapalı alanı bulunan Porta Gaziemir, dezavantajlı kadınların istihdamına yönelik bir girişimi de içinde barındırıyor. Proje içerisinde yer alan mutfak sanatları atölyesinde kadınlar, uzman eğitmenlerden gastronomi eğitimi alıyor. Gaziemir Üretici Kadınlar Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’ne ortak kadınlar günlük 4’er saatlik vardiyalarda Porta Gaziemir’in mutfağında üretim yapabiliyor. Kadınlar, Gaziemir Kadın Kooperatifi’yle yapılan protokol kapsamında hem çalıştıkları saatlerin ücretini alırken hem de sosyal güvenceli iş olanağına kavuşuyor. Aynı anda 16 kadının çalışabildiği mutfakta, kadınlar tarafından üretilen ürünler, belediyenin kafeterya işletmesinde servis ediliyor. Kadınların ürettikleri raf ömrü uzun ürünler de projede yer alan Zeytin Evi’nde satışa sunuluyor. Yapımını tamamladığımız, Sevgi Yolu’ndaki Porta 2’yi kısa sürede hizmete alacağız. Ayrıca Sarnıç Porta 3 için de çalışmalara başladık" diye konuştu. 

"100. YIL SANAT MERKEZİ HERKESİN GÖRÜP BÜYÜLENECEĞİ BİR SANAT ESERİ OLACAK"
Belediyenin projelerine değinmeye devam eden Arda, "İzmir Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içinde projeler üretmeye devam ediyoruz. Bu dayanışma ile ilçemize 100. Yıl Sanat Merkezi ve Gaziemir Gençlik Merkezi yapıyoruz. İki belediye arasında imzalanan protokole göre mülkiyeti Gaziemir Belediyesi’ne ait olan ve büyükşehir belediyesinin fidanlık olarak kullandığı Buca’daki alan ile 3’te 2 hissesi büyükşehre ait olan Gaziemir’deki arsa takas edildi. Şu anda Migros Süpermarket olarak kullanılan ve takası yapılan Atıfbey Mahallesi 2049 ada 1 parseldeki alana 100. Yıl Sanat Merkezi, Irmak Mahallesi 2148 ada 8 parseldeki araziye ise Gaziemir Gençlik Merkezi yapılacak. Bu iki büyük projenin, maliyetini İzmir Büyükşehir Belediyesi karşılayacak.Yaşama geçireceğimiz Yüzüncü Yıl Sanat Merkezi ile İzmir’in kültür sanat yaşamına yön vereceğiz. Gaziemir kültürle sanatla yoğrulan bir yer. Yüzüncü Yıl Sanat Merkezi projemizin kendisi de mimari bir sanat eseri olacak. Projemizi, Gaziemir’in merkezi konumunda toplam 3 bin 500 metrekare büyüklüğündeki alanda yaşama geçireceğiz. Beni çok heyecanlandıran bir proje. Geçerken herkesin görüp büyüleneceği bir sanat eseri olacak" dedi. 

"GAZİEMİR GENÇLİK MERKEZİ İÇİN TEMEL ATMAYA ÇOK AZ KALDI"
İlçede gençlere yönelik hayata geçecek projelerden bahseden Arda Gaziemir Gençlik Merkezi’nin temelinin atılmasına çok az bir zaman kaldığını vurguladı. 

Gaziemir Belediye Başkanı şöyle konuştu: Gaziemir’de yaşayan her gencin en az bir yabancı dil konuştuğunu hayal ettiğimi her fırsatta söylüyorum. Bunun için önemli bir adım daha atıyoruz ve Gaziemir Gençlik Merkezi projesini hayata geçiriyoruz. İzmirli, Gaziemirli gençlerin çağdaş fikirlerle donatılacağı, dil eğitimi alacağı; sorgulayan, hesap soran, özgür gençlerin yetişeceği bir gençlik merkezi yapmak istiyoruz. Gaziemir Gençlik Merkezi, 5 katlı olacak. İçinde neler olacak neler. Bununla ilgili temel atma törenimize sizi davet ettiğimizde ayrıntılı olarak bilgilendirme yapacağım. Temel atmaya çok az kaldı... 

GAZİEMİR’İN İYİLİK KAPISI: SOSYAL MARKET
İlçede dezavantajlı kesimlere uygun alışveriş imkanı sağlayan Sosyal Market hakkında konuşan Arda şunları söyledi: Ekonomik olarak zor günlerden geçiyoruz. Bunun farkındayız. Vatandaşlarımız evlerine ekmek götürmekte dahi zorlanıyor. Hizmette 2 yılı geride bıraktığımız Sosyal Market projemiz ile hayırseverlerle ekonomik zorluk yaşayan yurttaşları bir araya getiriyoruz. Sosyal Markette yardımseverlerin yaptığı bağışlar, belediye eliyle ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Gaziemir’in “İyilik ve dayanışma merkezi” olan Sosyal Marketten destek almak için belediyeye başvuran ve ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen ailelere puan yüklü bir kart veriliyor. Kart sahibi aile, Sosyal Market’i ziyaret ederek kartındaki puan karşılığında gıda, temizlik ürünü ve giysi gereksinimlerini ücretsiz olarak karşılayabiliyor. Pusula belediyecilik anlayışıyla hayata geçirilen Sosyal Market’ten, şu an itibariyle 729 aile yararlanıyor. 

SARNIÇ TOPLUM MERKEZİ YOLA ÇIKIYOR!
Belediyenin hayata geçireceği projelerden söz etmeye devam eden Arda bu kez Sarnıç Toplum Merkezi’nin detaylarını anlattı. Arda, "Yaşamın her aşamasında yurttaşlarımızın yanında olmak için hizmet üretmeye de devam ediyoruz. Demografik, ekonomik ve sosyal nedenlerle ortaya çıkan toplumun karşılanmamış gereksinimlerinin tespit edilmesi ve bu sosyal sorunlara çözüm üretilmesi amacıyla Sarnıç Toplum Merkezi’ni hayata geçiriyoruz. Sosyal hizmet uzmanları, psikologlar ve çocuk gelişim uzmanlarının görev yapacağı; kadınlar, engelliler ve çocuklar başta olmak üzere dezavantajlı gruplara hizmet sunulacak merkez, toplumsal değişim yaratacak. Sosyal hizmetlerin verileceği merkezde, eğitimler ve sosyal aktiviteler de düzenlenecek. Toplumun her kesimi için hizmetlerin sunulacağı merkezde, aileye ve kadına yönelik koruyucu önleyici, geliştirici, rehberlik ve danışmanlık hizmetleri verilecek. Özel hizmetlerle, dezavantajlı yurttaşların sorunlarıyla baş etmeleri ve yaşamın her aşamasında daha fazla yer almaları sağlanacak" diye konuştu. 

AKM YENİLENDİ!
Arda ilçede bulunan Gaziemir Atatürk Kültür Merkezi’nin yenileme çalışmaları hakkında da bilgi verdi. 

Arda, "Gaziemir Belediyesi’nin hazırladığı yenileme projesi kapsamında Gaziemir Atatürk Kültür Merkezi’nin baştan sona yeniledik. Uzun yıllardır Gaziemir’de düzenlenen konser, tiyatro, panel gibi etkinliklere ev sahipliği yapan, belediyenin kültür sanat kurslarının düzenlendiği Gaziemir Atatürk Kültür Merkezi, yenilemenin ardından modern bir görünüme kavuştu ve daha işlevsel hale getirildi. Çalışmalar kapsamında binanın fiziki yapısını engellilerin kullanımına uygun hale getirerek yapıdaki önemli bir eksikliği de giderdik. İlçemizde düzenlenen kültür sanat etkinliklerine 1998 yılından bu yana ev sahipliği yapan Atatürk Kültür Merkezi, geçip giden yıllar karşısında çok yıprandı. Yaptığımız yenileme çalışması ile kültür merkezimizi günümüz koşullarına uygun hale getirdik. Yeni teknolojinin kullanıldığı cihazlarla donattığımız kültür merkezimizde, sanatçıları ve sanatseverleri daha modern ve işlevsel bir salonda ağırlayacağız. İlçenin tarihine de sahip çıkıyoruz. Kentin en eski yapılarından birini 2 milyon 800 bin lira bedelle kamulaştırdık. Bu tarihi yapıyı restore ettikten sonra kültür evi olarak hizmete sunacağız" dedi. 

KÜLTÜR, SANAT VE SPOR…
Gaziemir Belediye Başkanı ilçede gerçekleşen kültür, sanat ve spor çalışmalarından bahsettiği bölümde şunları söyledi: 

Arda: Kültür, sanat ve spor alanlarında da önemli çalışmalar hayata geçirdik. Kültür etkinliklerimiz kapsamında önemli sanatçıları Gaziemir’in sahnelerinde ağırlıyor, sanatseverlerle buluşmalarını sağlıyoruz. Kültür sanat kurslarımıza katılan binlerce kursiyerimiz yeteneklerini keşfediyor, keyifli ve kaliteli zaman geçiriyor. Alanında uzman antrenörlerimiz eşliğinde düzenlenen spor kurslarımızda, yurttaşlarımız spor yaparak sağlıklı yaşam sürüyor. Spor kurslarımızda yetişen sporcularımız ise ulusal ve uluslararası turnuvalarda başarıdan başarıya koşuyor. 

YOLLARDA YOĞUN ÇALIŞMA
Arda konuşmasının devamında ilçenin yollarında gerçekleşen çalışmaları şu sözlerle anlattı: Gaziemir Belediyesi, ilçeye modern bir görünüm kazandırmak ve yurttaşların yaşam standartlarını artırmak için ilçenin 16 mahallesinde yol yapım ve onarım çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında bozulan yollar yenileniyor. Ekipler, ilçenin ihtiyaç duyulan her mahallesinde asfalt yama, asfalt serim, kilit parke döşeme işlemlerine devam ediyor. Bozulan yolları onaran ekipler, imar planları doğrultusunda yeni açılan cadde ve sokakların da asfaltlamasını yapıyor.  Altyapı çalışmalarımızı daha da hızlandıracağız. Belirli bir program dâhilinde, ihtiyaç duyulan noktalarda yol yenileme çalışmalarını sürdürerek, yurttaşlarımızın bu yöndeki taleplerini çözeceğiz. 

GAZİEMİR’İN PARKLARI YENİLENİYOR
Yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında eskiyen parklarımızda yenileme çalışmalarına devam ediyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nün yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Rafet Şenbaydur Parkı, Şehit Er Gökhan Küçükyoldaş Parkı, Galip El Ensari Camii’nin yanındaki park, Şehit Er Mehmet Şanlı Parkı ile Yumoş Parkı yenilendi. Parklarda yürütülen çalışmalar kapsamında kullanılamaz durumda olan oyun ve spor grupları yenilendi. Oyun ve spor alanlarının zemini kauçukla kaplandı. Çalışmaların tamamlanmasıyla parklar daha konforlu ve güvenli oldu.

Çalışmalar kapsamında, Irmak Mahallesi’nde 38 sokak ile 35 sokağın birleştiği noktaya park yapıldı. Alanın rehabilitasyonunun yapılmasının ardından 700 metrekare büyüklüğündeki parkta çocuk oyun alanları ve oturma alanları oluşturuldu. Parktaki 80 metrekare büyüklüğündeki çocuk oyun alanının zemini, çocukların güvenle oynayabilmeleri için kauçukla kaplandı. Parka, çocuk oyun gruplarının montajı yapıldı.

SEVGİ YOLU ARTIK DAHA YEŞİL!
Belediyenin Sevgi Yolu 3. Etap’ta, Şehit Er Gökhan Küçükyoldaş Parkı’nı da kapsayan 3 bin 500 metrekare büyüklüğündeki alanda yürüttüğü çalışma kapsamında, bölge tamamen yenilendi. Çalışmalar kapsamında yeşil alanlar genişletilerek bin 800 metrekareye çıkarıldı. Çalışmalar kapsamında oluşturulan 420 metrekarelik çocuk oyun alanının zemini kauçukla kaplandı. Alana akasya ağacından yapılan oyun gruplarının montajı yapıldı. Çalışmaların tamamlanmasıyla Sevgi Yolu 3. Etap, beton yapısından kurtularak yemyeşil bir görünüme kavuştu.

KÖPEK PARKI HİZMETE AÇILDI
Arda toplantıda ilçede açılan köpek parkından da bahsetti. Gaziemir Belediye Başkanı, "Evcil hayvanlar için özel bir çalışmaya da imza attık. Köpeklerin enerjilerini atabileceği ve diğer hayvanlarla sosyalleşebileceği Köpek Parkı’nı hizmete açtık. Gazi Atatürk Bulvarı’nda bin 600 metrekare büyüklüğündeki alanda inşa edilen parkta, köpeklerin egzersiz ihtiyaçlarını karşılamasına imkân sağlayan parkurlar oluşturuldu. Etrafı tel örgüyle çevrilen parka köpek eğitim tüneli, atlama halkası, köpek eğitim tahterevallisi, yürüyüş köprüsü konuldu. Büyük kısmı çim alandan oluşan parkta 213 metrekarelik köpek oyun alanı, 34 metrekarelik köpek tuvaleti ve suluklar yer alıyor. Hayvanseverlerin oturması için parkta, amfi oturma alanı yapıldı ve banklar da yerleştirdi" diye konuştu. 

Arda konuşmasının devamında gerçekleşen ve gerçekleştirilecek projeleri de şu başlıklar altında detaylandırdı: 

KAYKAY PARKI 
Çocuklarımızın benden ısrarla istediği bir hizmeti de hızla yaşama geçiriyoruz. Atıfbey Mahallemizde, Metro Marketin hemen yanındaki arazide kaykay parkının ihalesi tamamlandı. Çocuklarımız bu yaz patenlerini ve kaykaylarını hazırlasın… 

SAĞLIKTA GAZİEMİR FARKI
Sağlık alanındaki hizmetlerimizle de fark yaratıyoruz. Evde hasta ve yaşlı bakım, ücretsiz nakil ambulansı, hoş geldin bebek, psikolojik destek ve danışmanlık hizmeti, diyetisyen hizmeti, fizik tedavi hizmeti, hasta nakil ambulansı, cenaze hizmetleriyle hayatın her aşamasında vatandaşlarımıza sağlık hizmeti sunuyoruz. 
Bu hizmetleri yürüten belediyenin Sağlık İşleri Müdürlüğü, ilçe sınırları içerisinde yaşayan vatandaşlara koruyucu hekimlik çalışmalarının yanı sıra, bireyin bedensel, ruhsal ve sosyal açıdan güçlü olmasını sağlamak için eğitim ve seminerler de düzenliyor. 

ÇOCUKLAR İLE DEĞİL, ÇOCUKLAR İÇİN 23 NİSAN!
3 yıllık hizmet sunumumuz ardından ulusal egemenliğimizin tescil edildiği 23 Nisan için de hazırladığımız program hakkında sizleri bilgilendirmek istiyorum. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Türkiye’nin en önemli tarihlerinden biridir. Bunun değerini biliyoruz ve biz de bu değerli güne özel bir şenlik programı hazırladık. 

23 Nisan’ı çocuğu merkeze alan, onun mutluluğunun ve ihtiyaçlarının gözetildiği bir dizi etkinlikle kutluyoruz.  
Çocukların doğaya güvenli erişim imkânlarının giderek sınırlandığı olgusundan hareketle sürdürülebilir atölye çalışmaları ve doğada düzenlenecek etkinlikler ile bu yıl çevre temasıyla gerçekleştirilecek olan Gaziemir Çocuk Şenliği daha önceki yıllarda olduğu gibi konserlere, müzikallere ve çeşitli gösterilere de ev sahipliği yapacak. Çocukların yerel yönetime ve kamusal tartışmalara katılmalarını teşvik etmek için belediye hizmetlerine dönük beklentilerini paylaşabilecekleri bir platformu Gaziemir Çocuk Meclisi’ni de hayata geçiriyoruz. Böylece çocuk dostu kent ve katılımcı demokrasi konusunda bir kazanım elde edilirken, çocukların öneri ve sorunlarına da kulak verilebilecek. Yetişkinlerin, çocukların refahı ve geleceği konusunda üzerine düşen sorumluluğu da göz önünde bulundurarak; bu seneki etkinlikler arasında odağına özellikle ebeveynleri alan, çocuk sağlığı temalı özel bir farkındalık semineri de bulunuyor. Çocukları küresel ölçekte giderek daha çok kaygılandıran meselelerden biri olan sağlık sorunlarına, bütüncül ve önleyici bir perspektif sunacak bu toplantının, beslenme ve hastalıklara bakış konusunda dönüştürücü bir etkisi olacak. Çocukların düşüncelerini ve ihtiyaçlarını dikkate alan toplumların daha yüksek demokratikleşme ve refah düzeyine sahip oldukları gerçeğinden hareketle çocuğu sadece geleceğin vatandaşı olarak değil, bugünün toplumunun da önemli bir bileşeni olarak görüyor ve önemsiyoruz. 23 Nisan’a da her sene bu anlayışla hazırlanıyoruz. Şimdiden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. İzmirlileri 9 gün sürecek bu muhteşem şenliğimize çocuklarla katılmaya davet ediyorum. Atölyeler, tiyatrolar, oyunlar ile çok renkli geçecek şenliğimizde görüşmek üzere... 



SORU&CEVAP 
Başkan Arda proje ve hizmet raporunun ardından basın mensuplarını sorularını yanıtladı. 

ÇERNOBİL İÇİN MECLİSTE ARAŞTIRMA KOMİSYONU 
Gaziemir Belediye Başkanı öncelikle ilçedeki 'İzmir'in Çernobili' olarak tanımlanan radyoaktif istif alanına yönelik bir açıklama yaptı. Arda, "Nükleer atık alanı... Yaptığımız her şeye rağmen bir adım atılmıyor, atıkların nereden geldiği ile ilgili bir şey yapılmıyor. İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi var, bir aksilik olmazsa orada meclis üyeleri olarak nükleer atıklarla ilgili bir araştırma komisyonu kurulmasını istiyoruz" dedi.  

İlçede mezarlık problemi olduğunu ifade eden Arda, "Sarnıç’ta bir alanı mezarlık için kullanmak istiyoruz ama alanı bize vermiyorlar" derken, deprem sonrası envanter çalışmasına yönelik soruya da "Kamu binalarımız hasar gördü onun dışında sıkıntımız yok. Aktepe-Emrez de yenilendikten sonra başka bir sıkıntımız yok" yantını verdi. 

"İNANDIĞIM ŞEYLERİN DOĞRULTUSUNDA AÇIK BİR POLİTİKA İZLİYORUM"
Gaziemir Belediye Başkanı, hakkında açılan Cumhurbaşkanı'na hakaret davası ve parti içi disiplin süreçlerinden etkilenip etkilenmediği yönündeki soruyu, "Olumlu anlamda etkiliyor. Daha dirençli hale geliyorum. Bildiğim doğrulardan şaşmıyorum. Bugünün inandığım şeyleri neyse onların doğrultusunda açık bir politika izliyorum. Parti içinde tartışmalar olabilir, bu normaldir. Bunların hepsi aşıldı zaten sıkıntımız yok... Ne ilçeyle ne de İl yönetimiyle... Benim bir çok konuda haklı olduğunu zaman gösterdi. Ben doğru yolda ilerliyorum, o konuda bir sıkıntımız yok. İftira atıyorlar, hepsini çürütüyorum. Bir konuda savcılığa gidiyorlar,  CİMER’e gidiyorlar, bunu yapan AKP grup başkanvekili... Duvara tosluyorlar, yeniden yapıyorlar. Biliyorsunuz bir günde 55 bin liralık börek aldı diye bir iddiada bulundular. Bir günde 55 bin liralık böreği pişirecek fırın yok Gaziemir’de! İftirayı attılar, ben incelemelerden teşekkür alıyorum. Bunlara alışık biriyim, 40 yıldır siyasetin içindeyim... Siyasette bu tip saldırılar olacaktır. Bildiğimiz yolda devam ediyoruz" sözleriyle cevapladı. 

Arda son olarak 'ikinci dönem için adaylık' sorusuna da şu yanıtı verdi: Adaylığı düşünüyorum tabi. Bu kadar emek vermişiz gerçekten. Çocuğumuz gibi oluyor. Neden düşünüyorum, çünkü sokakta olan birisiyim... Gaziemirliler bunu söylüyor, onların isteği. Bunu açıkça dile getirebilirim... 

 
Büyükşehir’de yeni görev dağılımı: Encümen ve komisyonlara kimler seçildi?
 
Trafikte dehşet saçan magandanın cezası belli oldu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir’de yeni görev dağılımı: Encümen ve komisyonlara kimler seçildi?
Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Belediye Encümeni, Eshot Encümeni ve ...
Çeşme'de bir ilk: Belediye Bandosu
Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran ilçede bir ilke daha imza atarak ...
İzmir toplu ulaşımında bisiklet dönemi!
Akaryakıt zamları nedeniyle İzmirli yurttaşlar, motorlu taşıt yerine bisikleti ...
 
Türk Polis Teşkilatı'nın 177. Yılı kutlandı
Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü Türk Polis Teşkilatı’nın 177’inci kuruluş ...
Konak'ta tarih gezileri yola çıkıyor!
Konak Belediyesi’nin kent kültürünü ve tarihini tanıtmak amacıyla her ...
Bayraklı'da geri dönüşüme 37 bin 500 tonluk katkı!
Doğaya ve çevreye duyarlı çalışmalarıyla örnek projelere imza atan Bayraklı ...
 
Buca'da 2 bin kişilik iftar sofrası
Buca Belediyesi, kurduğu iftar sofralarıyla Ramazan bereketini çoğaltıyor.
Girişimcilik Merkezi projeleri kağıtta bırakmadı
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin girişimcilik ekosistemini ...
Karaburun'da bu kez de GES isyanı!
Yatırımcılara RES projesinin yapıldığı sahalarda, hibrit santral adı altında GES yatırımı ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri