POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
İran'da satanizm operasyonu: 261 gözaltı!
İran'da satanizm operasyonu: 261 gözaltı!
Öğretmen atama başvurularında tarih belli oldu
Öğretmen atama başvurularında tarih belli oldu
TikTok, YouTube'a rakip oluyor!
TikTok, YouTube'a rakip oluyor!
Erdoğan açıkladı: Çiftçi kredi limitleri artırıldı!
Erdoğan açıkladı: Çiftçi kredi limitleri artırıldı!
8 Nisan 2019 Pazartesi - 12:53

Başkan İduğ mesaiye şafakta şantiyede başladı!

Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü şantiyelerini ziyaret eden Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ önemli mesajlar verdi.

Başkan İduğ mesaiye şafakta şantiyede başladı!

Geçtiğimiz Cuma günü öğleden sonra mazbatasını alarak göreve başlayan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ ilk mesaisine 06.30'da Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiyesi'nde işçilerle birlikte başladı.  Kahvaltısını Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları ile birlikte yapan İduğ daha sonra Fen İşleri Müdürlüğü Şantiyesi'ni de ziyaret ederek yine işçilerle biraraya geldi. Fen İşleri Şantiyesi'nde İşçilerle langırt da oynayan İduğ'un ziyaretlerine Meclis üyeleri, bürokratlar ve DİSK 7 Nolu Şube Başkanı Kemal Köroğlu da katıldı.

Eksiklikleri gidereceğiz
"Önce insana değer ve güven" diyerek yola çıktıklarını ifade eden Başkan İduğ şöyle konuştu: "Biz çalışan arkadaşlarımızı 'iş ortaklarımız' olarak görüyoruz. Arkadaşlarımızla Bornovamıza hizmet etme mutluluğunu yaşamak için buradayız. Seçim çalışmaları sırasında vatandaşlarımızdan en büyük şikayeti temizlik ve bozuk yollar konusunda aldık. Bornova Belediyemizin 2 binin üzerinde çalışanı var. Bu konudaki eksiklikler neyse tamamlayalım. Özellikle plansızlıktan kaynaklanan eksiklikleri gidereceğiz. Bornova'da işçilerin hakkını koruyan bir Başkan ve Meclis var. Biz Bornova'yı büyütmeye geldik."

Bornovalılara hizmet için verimi artıracağız
İnsana dokunan bir çalışma anlayışını benimsediklerini vurgulayan İduğ, "CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun söylediği İzmir Modeli var. Çalışmak, yeni fikirler üretmek ve uygulamak çok önemli. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer'le de konuştuk. Yapacağımız şey heyecanımızı kaybetmemek. İnsanları anladığımızda, kendinizi doğru ifade ettiğinizde sorunlar çözülür. Biz, işçinin, emekçinin hakkını vermek için buradayız. Tüm çalışanlarımızın motivasyonunu yükseltip Bornovalılara daha çok hizmet için iş verimini artıracağız" dedi.



İLK ZİYARET EMEK TEMSİLCİLİKLERİNE 
Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, belediye dışındaki ilk ziyaretini emekçilerin temsilcilerine yaptı. İduğ, DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı’yı ziyaret etti. DİSK Genel İş Sendikası’nın 3 Nolu Şube Başkanı Faruk Saral, 4 Nolu Şube Başkanı Şükret Sevgener, 5 Nolu Şube Başkanı Ali Haydar Kara ve 7 Nolu Şube Başkanı Kemal Köroğlu’nun da yer aldığı ziyarette önemli mesajlar verildi. Ziyarete Bornova Belediye Meclis Üyeleri de katıldı. 

Herkesin hakkını vermek için geldik
Tüm çalışanların hakkını almasını ve verimli olmasını istediklerini ifade eden Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Biz herkesin hakkını vermek için geldik. İnsanlar çalışıp hakkını alsın. Bütçe olanakları çerçevesinde bunu sağlamaya çalışacağız. Üretimin, verimin artmasını, herkesin mutlu olmasını istiyoruz” dedi.

Genelde de iktidar olacağız
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimlerde cesaretle başarılı olmuş ilçe belediye başkanlarını Büyükşehirlerde aday gösterdiğini hatırlatan İduğ şöyle konuştu: “CHP’de mantık değişti. İş dünyasında, sivil toplum örgütlerinde başarılı olanlar aday gösterildi. Bunlardan biri de bendim. Artık ‘kimi koyarsak kazanır’ devri bitti. Biz İzmir’de 25 ilçeyi kazandık. CHP açısından çok başarılı bir durum var. Yerelden sonra genelde de iktidar olacağız.”

Uzun yıllar uyumlu çalışacağız
Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ ile uzun yıllar birlikte uyum içinde çalışacaklarından hiçbir şüphe duymadıklarını belirten DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı, “Sanayi ve üretimin olduğu yerlerde CHP kazandı. CHP’li belediye başkanlarının olduğu yerler bizim nefes aldığımız alanlardır. Bu yerler artık daha da büyüdü. Bu seçimler mutlu ve umutlu bir gelecek için topluma ışık oldu. Umutların yeşerdiği bir Türkiye’ye kavuştuk” dedi.

 
ÖKK darbe girişimi davasında 23 müebbet!
 
Karşıyaka play-off yarışını bırakmıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yiğitler Deresi ıslahında son viraj!
Kemalpaşa ilçesinde, geçen Ocak ayındaki aşırı yağmurlarda yatağında bozulmalar ...
İZSU'dan o mahalleye 'hayat' hattı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, arıza ve kaçaklar nedeniyle ...
Cezaevindeyken seçilen muhtar, tahliye edildi
İzmir'in Ödemiş ilçesinin kırsal Çamyayla Mahallesi muhtar adayı olduğu ...
 
Baba vasiyetiyle siyasete girdi... O unvanını korudu!
Seçimlere hazırlanırken vefat eden babasının vasiyeti üzerine girdiği ...
Selçuk'un yeni başkanı 'bahar'ı kutladı... Sahnede 'Bahar'ı söyledi!
31 Mart Yerel Seçimlerinde rakiplerine ciddi fark atarak Selçuk'un ilk ...
10 yıllık makam odasına veda...Soyer eşyalarını topladı!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP'li Tunç Soyer, iki dönemdir ...
 
Selvitopu mazbatayı aldı... 'Eşit hizmet' mesajı verdi!
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, "Seçim bitti, şimdi hizmet ...
İZSU'dan yağmur suyu hattı operasyonu!
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Bayındır’ın Tokatbaşı ...
Hem öğrendiler, hem eğlendiler!
İzmir Büyükşehir Belediyesi “Gezici Çocuk Dünyası” ekibi, Bergama Fatih ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri