POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Sosyal medya fenomenine cinsel terapi cezası
Sosyal medya fenomenine cinsel terapi cezası
Şarkıcı Kalben'i arkadaşı ihbar etmiş!
Şarkıcı Kalben'i arkadaşı ihbar etmiş!
Mehmet Şimşek'ten 'enflasyon' açıklaması
Mehmet Şimşek'ten 'enflasyon' açıklaması
ATM'den para çekerken dikkat: Kartları çalıyorlar!
ATM'den para çekerken dikkat: Kartları çalıyorlar!
4 Temmuz 2018 Çarşamba - 10:07

Başkan Pekdaş: Bizim önceliğimiz...

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek, onların taleplerini dinleyen Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, bu kez belediyenin Ziya-Zişan Saadet Aytulun Kardeşler İleri Yaş Sağlıklı Yaşam Merkezi’nden üyeleri makamında ağırladı.

Başkan Pekdaş: Bizim önceliğimiz...

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek, onların taleplerini dinleyen Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, bu kez belediyenin Ziya-Zişan Saadet Aytulun Kardeşler İleri Yaş Sağlıklı Yaşam Merkezi’nden üyeleri makamında ağırladı.

Konak Belediyesi Kadın, Sosyal Politikalar ve Projeler Müdürlüğü’ne bağlı hizmet veren merkezdeki kurslardan faydalanan üyeler kendilerine sağlanan imkanlardan dolayı Başkan Pekdaş’a teşekkür etti.

Basmane’deki başkanlık binasında gerçekleşen ziyarete kurs eğitmenlerinin yanı sıra Konak Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Alper Demir de katıldı.

EMEKLİLİK SONRASI YENİ UĞRAŞ
Sohbet havasında geçen buluşmada Konak Belediyesi ile Konak İlçe Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde verilen kursların üyelere sağladığı faydalar da konuşuldu. 55 yaş üstü toplam 780 üyenin hizmet aldığı merkezin adeta bir buluşma noktası haline geldiğini vurgulayan üyeler emeklilik sonrası katıldıkları kursların kendilerine çok iyi geldiğini söyledi. Ev dışına çıkarak sosyalleştiklerini, katıldıkları derslerin de çok eğlenceli geçtiğini dile getirdi. Kurslara ilginin yoğun olduğunu vurgulayan eğitmenler de bazı üyelerin eşleriyle birlikte kursa geldiğinin altını çizdi. Kurslara gelenlerin hem yeni yetenekler kazandığı kimi üyenin de var olan yeteneğini görünür hale getirdiği dile getirildi. Ahşap boyamadan seramiğe, kaatı sanatından ebruya, resimden mozaiğe, takı tasarımından pastacılık kursuna kadar pek çok alanda eğitimin verildiği merkezin yoğun istek üzerine yaz aylarında da açık olduğu belirtildi. 

SEMT MERKEZİ İLGİ GÖRÜYOR
Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Pekdaş da kadın ve çocuklara yönelik kursların verildiği merkezlerin sayısını artırmak için çalıştıklarını söyledi. Pekdaş, “Ben kamucu bir belediye başkanıyım. Kamusal mekan ne kadar çok olursa belediye o kadar çok iş yapar. Belediyelerin rutin işlerinin yanı sıra sosyal alanlarda verdiği hizmetler de ihtiyaç haline geldi. Bu hizmetler için yer arıyoruz ki yeni merkezler açalım. Belediyelerin de öncelikleri olmalı. Bizim önceliğimiz hemşehrilerimizin mutlu olmasını sağlamaktır. Beklentilerimiz çok yüksek. Az bütçeyle ne kadar iş çıkarırsak o kadar iyi. Çünkü hemşerilerimizin mutluluğu bize iyi geliyor” dedi.  

ÜÇ MERKEZDE YÜZME KURSU
Bu yıl öğrenciler için toplam 13 merkezde yaz okulu açtıklarını dile getiren Pekdaş, ilkini geçen yıl açtıkları ücretsiz yüzme kurslarının da bu yıl üç ayrı noktada verildiğini söyledi. Gültepe 26 Ağustos Mahallesi'nde Levent Spor Tesisi’nin yanı sıra Güneşli Mahallesi'nde Güneşli Spor Tesisi ve Eşrefpaşa'da Zafertepe Spor Tesisi’nde kurulan prefabrik havuzlardaki kursların büyük ilgi gördüğünü belirten Başkan Pekdaş, yeni hedeflerinin Halilrıfat’ta bir gençlik merkezi olduğunu dile getirdi. Ziyaretin sonunda eşiyle birlikte Ebru sanatı kursuna gelen 73 yaşındaki Emin Dayıcık, Başkan Pekdaş’a kursiyerlerin Ebru üzerine çini mürekkeple yaptığı ve üzerinde Atatürk’ün Kocatepe’de verdiği pozun bulunduğu tabloyu hediye etti.

 
CHP'li Polat: Tüm Türkiye'nin vekiliyim!
 
Dikili sokak basketbolu ile şenlendi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
KARBEM'de doğru tercih için rehberlik hizmeti
KARBEM (Karabağlar Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi) LGS “Liseye Geçiş ...
Bakırçay kırsal mirasıyla kalkınacak!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, yerelde kalkınma hedefiyle sürdürdüğü çalışmalarını ...
Engelleri aşan düşlerini çizdiler!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği kurslarda resim eğitimi alan ...
 
Başkan Atila'dan can dostlar için anlamlı çağrı
Bornova Belediye Başkan Olgun Atila vatandaşları, yaz sıcaklarından bunalan ...
Şehidin adı Görece’de yaşayacak!
Menderes Belediyesi tarafından Şehit Uzman Çavuş Gökhan Bayraktar’ın adını ...
Karşıyaka'da ülkeye örnek protokol: Dönüşüm ormanı!
Karşıyaka’daki yeşil alan oranını artırmak için çalışmalar yürüten Karşıyaka ...
 
Haberler Şakir Süter anısına yarışacak!
Bergama Belediyesi tarafından Bergamalı gazeteci-yazar merhum Şakir Süter ...
Bayraklı'da yaz spor okullarına büyük ilgi
Spor alanında yaptığı yatırımlar ve elde edilen başarılarla adından söz ...
Ve vana açıldı: O ilçede doğalgaz müjdesi!
2018 yılı yatırım programı kapsamında doğalgaz altyapı çalışmaları başlatılan ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri