POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Dışişleri Bakanlığı'ndan İran açıklaması
Dışişleri Bakanlığı'ndan İran açıklaması
Süper Lig'de şampiyonluk son haftaya kaldı
Süper Lig'de şampiyonluk son haftaya kaldı
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında 7 tutuklama
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında 7 tutuklama
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı
25 Mart 2024 Pazartesi - 11:02

Başkan Sengel'den mart sonu şenliğinde bir arada yaşam vurgusu!

İsabey Mahallesi’ “Mart’ın Sonu Bahar Şenliği” ile baharı büyük bir coşkuyla karşıladı. Şenlikte vatandaşlarla birlikte doyasıya eğlenen Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel; “Biliyor musunuz diğer tüm ilçeler bize özeniyorlar. Çünkü biz bir arada durduğumuzu gösteriyoruz. Bir arada yaşamanın ne demek olduğunu hep birlikte öğretiyoruz” dedi. 

Başkan Sengel den mart sonu şenliğinde bir arada yaşam vurgusu!

İsabey Mahallesi’ “Mart’ın Sonu Bahar Şenliği” ile baharı büyük bir coşkuyla karşıladı. Şenlikte vatandaşlarla birlikte doyasıya eğlenen Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel; “Biliyor musunuz diğer tüm ilçeler bize özeniyorlar. Çünkü biz bir arada durduğumuzu gösteriyoruz. Bir arada yaşamanın ne demek olduğunu hep birlikte öğretiyoruz” dedi. 

Hafta sonu İsabey Mahallesi eğlenceli bir şenliğe ev sahipliği yaptı. Mahalle sakinlerinin yanı sıra Efes Selçuklu vatandaşların da akın ettiği şenlikte İsabey Mahallesi Ritim Grubu ve Dans Grubu, Sökeli Hasret ile gece boyu eğlenceyi zirveye çıkardı.

FİLİZ BAŞKAN’A COŞKULU KARŞILAMA 
Şenlik alanına Seçim Koordinasyon Merkezi önünden partilileri ile birlikte gelen Filiz Başkan İsabey Mahallesi’ne girdiği andan itibaren mahalle halkı tarafından coşkulu bir şekilde davul zurna ve şarkılar eşliğinde karşılandı. 



Meclis üyesi olduğu yıllardan bugünlere kadar her zaman İsabey Mahallesi sakinleri ile arasında bir gönül bağı olduğunu belirten Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel; “Gerçekten gönüllerdeki neşe, yüzlerdeki gülümseme, kardeşliğin ne olduğunu gösteren bir mahalledir bu mahalle. Sizleri seviyorum İsabey hem de çok. Beş yıl boyunca beraber yol aldık. Acımız oldu, kötü günlerimiz oldu, ailelerimizde sıkıntılarımız oldu ama yan yana durarak bütün sıkıntıların hepsinin üstesinden geldik. Hiç kimse dertlenmesin, başkaları da heveslenmesin bir beş yıl daha üstesinden geliriz. Çünkü biz şunu biliyoruz; hiçbir şeyi hiçbir kaygıyla yapmıyoruz. Seviyormuşuz gibi görünmüyoruz. Zamanı geldiği zaman yanınızda olmuyoruz. Sengel ailesi olarak hep yanınızda olduk” dedi. 

EFES SELÇUK’UN KARDEŞLİĞİNE ÖZENİYORLAR
Efes Selçuk’un birçok farklı kültürünü bir arada yaşatan zengin bir kent olmasıyla gurur duyduğunu ifade eden Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel; “Biliyor musunuz diğer tüm ilçeler bize özeniyorlar. Bize gerçekten özeniyorlar çünkü bir arada durduğumuzu gösteriyoruz. Bir arada yaşamanın ne demek olduğunu hep birlikte öğrendik, hep birlikte öğretiyoruz da.  Kardeşliğimizi gösteriyoruz. Eğri ile doğruyu nasıl ayırt edebildiğimizi gösteriyoruz. Bundan beş yıl sonra da mikrofonu elimize aldığımızda; “Teşekkürler İsabey diyeceğim on yılın sonunda, beraber yol aldığımız için. Ve sonra dönüp genç arkadaşlara bırakırken gözüm arkada kalmayacak. İsabey’e de Efes Selçuk’a da sahip çıkacaklar. Bir aradayız,  eğleneceğiz, güleceğiz. Her türlü strese, her türlü kötü söze rağmen, bu ağızlar açıldığı andan itibaren hep gülümseme ile açılacak. Hep güzel sözlerle açılacak çünkü İsabey güzelliklerin en güzeline layık.” dedi. 

Dünya Romanlar Günü’nde İsabey Mahallesi’nde büyük bir kutlama yapacaklarının da sözünü veren Filiz Başkan, konuşmasının ardından gecenin geç saatlerine kadar vatandaşlarla birlikte eğlendi.

 
''Geçmişin mirasıyla geleceğin Balçova’sını hep birlikte yaşatacağız’’
 
"Seçimler için 594 bin personel görevlendirildi"
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Kırgöz'den 'düğün gibi' açılış!
Dikili Belediyesi Çandarlı Düğün Salonu’nun açılışı Dikili Belediye Başkanı ...
Karşıyaka’da kurslar yeniden yola çıkıyor
Sosyal belediyecilik ilkesi ile çalışmalarına aralıksız devam eden ve ...
Büyükşehir'den Selçuk'a modern ilçe terminali
İzmir Büyükşehir Belediyesi, 50 milyon liralık yatırımla turizm cenneti ...
 
Metro seferlerine bakım ayarı!
İzmir Metro A.Ş. sosyal medya hesabından yapılan açıklamada bakım düzenlemesi ...
Pehlivan’dan evlenecek gençlere çeyiz müjdesi!
Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, gençlerin eğitimine ve sosyalleşmesine ...
Büyükşehir'den Kemeraltı Rehberi
Yüzlerce yıl İzmir’in bereketini tarihi çarşısında çoğaltan Kemeraltı’nı ...
 
Şehit Okçu'nun adı o parkta yaşayacak!
İzmir'de 2021 yılında polis aracının otomobille çarpışması sonucu şehit ...
Tugay'dan iktidara 'metro' salvosu!
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Konak'ta yurttaşlarla ...
Seferihisar Belediyesi çiftçilerin yüzünü güldürdü
Seferihisar’da çiftçinin ve üreticinin yüzü gülüyor. Seferihisar Belediyesi, ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri