POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Beşiktaş 5 maç sonra galibiyeti hatırladı!
Beşiktaş 5 maç sonra galibiyeti hatırladı!
Tanju Özcan'ın eşinden Bolu Belediyesi'ne protesto!
Tanju Özcan'ın eşinden Bolu Belediyesi'ne protesto!
İran Konsolosluğu'nda canlı bomba alarmı
İran Konsolosluğu'nda canlı bomba alarmı
Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimi yorumu
Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimi yorumu
22 Eylül 2021 Çarşamba - 08:49

Başkan Sürekli'den anlamlı mesai!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla gaziler, aileleri ve dernek yöneticilerine ziyaretler yaptı.

Başkan Sürekli den anlamlı mesai!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla gaziler, aileleri ve dernek yöneticilerine ziyaretler yaptı. Türkiye Muharip Gaziler ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneklerini ziyaret eden Başkan Sürekli; gazilik, şehitlik mertebelerinin bir güne sığdırılamayacak kadar ulvi olduğunu belirterek; “Biz şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve yakınlarının bir gün değil, hayat boyu yanındayız. Değerleri bir güne değil bir ömre sığmaz. Sorunlarını sık sık dinliyoruz. Evlerine konuk oluyoruz. 20 yıldır tazminatlarından, maaşlarına; sağlık ve eğitimden istihdama kadar her konuda destekçileriyiz. İstiklal ve istikbal mücadelemizdeki yerleri tartışılmaz. Fedakârlıkları bir güne sığmayacak kadar büyük. Talepleri, beklentileri her zaman başımız üstüne.” diye konuştu.

Şefkat eliniz yüreğimizde…

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Gökmen devletin şefkat elini yüreklerinde hissettiklerini belirtirken, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İzmir Şube Başkanı Recep Özel de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelme isteklerini iletti. Her iki başkanın da dilek ve önerilerinin takipçisi olacağını söyleyen Başkan Sürekli, şunları söyledi; “Başkanlarımızın söyledikleri, bizlerden istediklerinin takipçisiyiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da şehit ve gazilerimize ilişkin her konuda sonsuz hassasiyet göstermektedir. Kendisi de sıklıkla şehit ailelerimiz ve gazilerimizle, onların yakınlarıyla bir araya gelmektedir. Pek çok alanda refahlarını sağlamak için önemli adımlar atmıştır. Söyledikleri gibi devletimiz sıcak elini üzerlerinden asla çekmeyecek.”

Hakları ödenmez…

Pandemi süreciyle ara verdikleri eş zamanlı ziyaretler ve karınca modeli çalışmalarına hız verdiklerini söyleyen AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; “Her gittiğimiz ilçede mutlaka şehit ailelerimizle, gazilerimiz ve yakınlarıyla buluşuyoruz. Onları dinliyoruz. Yaralarına merhem olmaya çalışıyoruz. Bu, iktidara geldiğimiz andan bu yana böyle. Çünkü biliyoruz ki; onların cesaretiyle bu topraklar vatan oldu, bu bayrak dalgalanıyor. Ve bizler de altında hürriyeti yaşıyoruz. Cumhuriyeti yaşıyoruz. Haklarının ödenmeyeceği aşikâr, ancak elimizden geleni yapıyoruz. 20 yıldır istisnasız bir şekilde kendilerini destekliyoruz. Biz göreve geldiğimizde 6 bin 315 şehit ve gazi yakınımız kamuda istihdam edilirken, bugün bu rakam 45 binlere ulaşmış durumda. Hayata geçirdiğimiz tüm uygulamalarda istisnai yerleri var. Bizler; dünyanın 34 farklı ülkesinde 78 şehitliği olan bir milletiz. Balkan Savaşı’ndan Çanakkale’ye, Mısır ve Suriye’den Galiçya’ya, Kafkas Cephesi’nden İstiklal Harbi’ne kadar bu coğrafyanın her köşesinde kahraman ecdadımızın kanı var. Onların aziz hatıralarına sahip çıkmak görevimiz. Bu vesile ile, bir kez daha Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’e İstiklal Mücadelesindeki önderliğinden dolayı “Müşir ve Gazi” unvanı verilişinin yıl dönümünü ve Gaziler Günü’nü en içten duygularımla kutluyor; tüm şehit ve gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.

 
İstanbul'da yeni kabus çakarlı minibüsler!
 
İzmir'de devrilen motosikletin sürücüsü öldü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya seslendi!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler'in 76. Genel Kurulu'nda liderlere seslendi.
Kılıçdaroğlu ve Akşener İzmir’e geliyor: İşte taslak program
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral ...
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na HDP tepkisi
Bahçeli: "HDP'yi meşru organ görmek demek PKK'yı muhattap almak demektir. ...
 
İYİ Partili Dervişoğlu'ndan HDP mesajı: Eğer gayrimeşruysa...
İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, İzmir'de katıldığı toplantıda, ...
AK Parti Menderes'ten 'imar' çıkışı: Dertleri halk değil rant!
AK Parti Menderes İlçe Başkanı Süleyman Artcı, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ...
Erdoğan'dan ABD'deki iş insanlarına çağrı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. ...
 
CHP'de vatandaşa küfür eden başkan için karar!
CHP Sözcüsü Öztrak, bir vatandaşa küfür eden Fethiye Belediye Başkanı ...
Türkiye'den Yunan NAVTEX'ine itiraz!
Türkiye, kıta sahanlığını ihlal eden Yunan NAVTEX'ine karşı itiraz NAVTEX'i yayınladı.
CHP İzmir'de kritik başkanlar zirvesi!
CHP İzmir’de çarşamba günü AASSM’de ilçe başkanları toplantısı  yapılacak. ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri