POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
İstanbul'da bina çöktü: Enkaz altında kalanlar var!
İstanbul'da bina çöktü: Enkaz altında kalanlar var!
Bakan Yerlikaya’dan trafik raporu
Bakan Yerlikaya’dan trafik raporu
ABD'den Hamas ve İsrail'e çağrı!
ABD'den Hamas ve İsrail'e çağrı!
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde unutulmaz final
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde unutulmaz final
18 Ocak 2018 Perşembe - 11:58

Başkan Tosun CHP Dikili Gençliği'ni ağırladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dikili Gençlik Kolları Başkanı Gamze Algır ve yönetim kurulu üyeleri, Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’u makamında ziyaret etti.

Başkan Tosun CHP Dikili Gençliği ni ağırladı

Geçtiğimiz ay yapılan kongrede güven tazeleyerek CHP Dikili İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na yeniden seçilen Gamze Algır ile yönetim kurulu üyesi arkadaşlarını makamında kabul eden CHP’li Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, gençlere yönelik ilçe sınırlarında hizmete sokulan yatırımlar ile projelendirme aşaması devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tosun, “Dikili aşkı ve Cumhuriyet sevdasıyla her zaman siyasette örnek bir duruş sergileyen geçlerimizden oluşan CHP Dikili İlçe Gençlik Kolları yeni yönetimi kutluyor ve başarılar diliyorum. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ışığımız hep gençler olmuştur. Yatırımlarımızı yaparken de bu ilkemize büyük önem veriyoruz. Kent tarihimizin ilkleri olan Şafak Pavey Gençlik Merkezi ile Çocuk Bilimevi yatırımlarımız da bunun en güzel örneğidir. Ayrıca projelendirme aşaması devam eden Kültür Merkezi yatırımını da kısa zamanda hizmete açıp gençlerin hizmetine sunacağız. Dikili siyasetinde erdemi, dürüstlüğü, kent sevdasını ve Cumhuriyet aşkını kendine rehber edinen böyle pırıl pırıl gençlerin olması bize ayrıca bir güç vermektedir. Sizlerle omuz omuza yürümekten çok mutluyum. Cumhuriyetimizin geleceği ve ülkemizin aydınlık yarınları için çok önemli bir dönemeç olacak olan 2019 seçimlerinde de gücümüz, birlikteliğimiz olacaktır ” diye konuştu.

“Mustafa Başkanımızın Hep Yanındayız”
CHP Dikili İlçe Gençlik Kolları Başkanı Gamze Algır ise Başkan Tosun’a, kendilerine ve ilçe gençliğine verdiği destek nedeniyle teşekkür ederek, “Başkanımızın göreve geldiği ilk günden itibaren kentimize ve özellikle biz gençlere sunduğu hizmetleri büyük bir takdirle yakından takip ediyoruz. Sayın başkanımızın da altını çizdiği gibi Gençlik Merkezi ve Bilimevi yatırımları bizler için çok önemli kazanımdı. Ancak Mustafa Başkanımız hizmette dur durak bilmiyor. Şimdi de bizlere Kültür Merkezi müjdesi verdi. Çok mutlu olduk. Biz gençler olarak dün de, bugün de, yarın da Mustafa Başkanımıza güveniyoruz, güvenmeye devam edeceğiz. Çünkü o kişisel hırslarıyla değil, Dikili’ye, Dikili halkına yakışan hizmeti sunma sevdasıyla görev yapıyor” ifadelerini dile getirdi.

Büyük bir dayanışma olgusunun öne çıktığı ziyarete CHP Dikili İlçe Gençlik Kolları Başkanı Gamze Algır, yönetim kurulu üyeleri Nihal Yıldırım, Basri Akyalçın, Sezer Karabulut, Erman Yakup Unan, Berker Taş, Çağlar Odabaş, Mesut Zeray ile yedek üyeler Yeliz Odabaş ve Aysun Doğan katıldı.

 
TSK Suriye'de terör hedeflerini vurdu!
 
İTO’da seçime doğru: Özgener’in kartları açıldı, gözler Demirtaş’ta!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakanlığın dev 2018 bütçesinde İzmir'e düşen pay 200'de 1!
Anadolu’nun birçok noktasında ulaşım projelerine dev bütçeler ayıran ve ...
Bornova'da yol yenileme harekatı!
Bornova Belediyesi, altyapı çalışmalarından sonra zarar gören yolları ...
Buca'da 'sağlıklı iletişim' zirvesi!
Buca Belediyesi , Buca Kent Konseyi ve Türk Psikologlar Derneği işbirliğiyle ...
 
Başkan Selvitopu'ndan 'eşit hizmet' vurgusu!
Karabağlar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ...
Tahtalı Havzası'na 50 bin nefes!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin en önemli su kaynağı olan Tahtalı ...
Başkan Pekdaş’tan Gültepe çıkarması
Pekdaş, kapısını çaldığı evlerde hem dert dinliyor hem de belediye olarak ...
 
Başkan Uyar'dan esnaf zirvesi!
Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ...
Güzelbahçe'de çocuklara sinema şenliği
Güzelbahçe Belediyesi, yarı yıl tatiline girecek öğrenciler için karne ...
Karabağlar'da görev şehidine vefa!
Görev başındayken geçirdiği kaza sonucu şehit düşen Karabağlar Belediyesi ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri