POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Süper Lig'de küme düşen 2. takım belli oldu
Süper Lig'de küme düşen 2. takım belli oldu
Bakan açıkladı: Yeni halk plajları açılıyor
Bakan açıkladı: Yeni halk plajları açılıyor
Et entegre tesisinde vahşet: 5 tutuklama!
Et entegre tesisinde vahşet: 5 tutuklama!
Memleket Partisi kapıya kilit vurdu: 'Dijitale geçiyoruz'
Memleket Partisi kapıya kilit vurdu: 'Dijitale geçiyoruz'
26 Şubat 2019 Salı - 19:32

Batur'dan seçim üssüne miting gibi açılış ve iddialı sandık mesajı

Konak Belediye Başkan Adayı CHP'li Abdül Batur’un seçim ofisinin açılışı gerçekleşti. Açılışta partililere seslenen Batur, "Bir söz vermenizi istiyorum; oy oranları ile ilgili çalışmalara başlarken sizden bir rakam istedim. Ben 24 saatimi seçim çalışmalarına veriyorum. Sizlerin de kapı kapı dolaşarak çalışmalarınızı yürütmenizi istiyorum. Bir iddia ortaya koyduk; Konak’ta en az yüzde 65 oy alacağız dedik. Alacağız! Martın sonu bahar” dedi.

Batur dan seçim üssüne miting gibi açılış ve iddialı sandık mesajı

GİZEM TABAN/GERÇEKİZMİR- Millet İttifakı Konak Belediye Başkan Adayı CHP'li Abdül Batur’un seçim ofisi coşkulu bir törenle açıldı. Açılışa İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, CHP İzmir Milletvekilleri, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, CHP İl Başkanı Deniz Yücel, İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, Narlıdere Belediye Başkan Adayı Ali Engin, partililer ve vatandaşlar katıldı. İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ve İYİ Parti’nin 30 ilçe başkanı da programa katılım sağladı.   Konak Eşref Paşa Bulvarı üzerinde yer alan seçim ofisinin açılış konuşmasını İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu yaptı.

GRUŞÇU: BATUR BU KENTİN DOKTORU OLACAK
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un İzmir için bir fırsat olduğunu dile getiren CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, “Yeni bir meşalenin yanacağı günü görüyorum. Bu meşaleyi fersah fersah satır satır yayacağınızı biliyorum. Martın Sonu bahar olacak. İzmir güzel şapkasıyla bir prenses, bu prensesin itibarını yaşatmak bizim işimiz. Bu kent 4 kat daha mutlu bir vatandaş yaratmak bizim sözümüz olsun. Bu kentte yaşayan insanlar 12 ay boyunca aşları kaynayan karınları doyacak insanlar olacak. Ne zaman? 1 Nisan sabahı olacak. Bir liman kenti olarak yeniden şahlanacak. CHP ile ve sizlere yeniden şahlanacak. Ankara’dan bu kentti yönetmeye çalışanlara şu mesajı vereceğiz. İzmir’i İzmirliler, İzmir’in öz evlatlarıyla yeniden kalkınma planı yaratacağız. Tunç Soyer bu kent için bir fırsattır. Kendisiyle daha önce çalışma fırsatı buldum. İşini seven disiplinli uluslararası arenada gerçekten örnek bir kişidir. Bu kent için hayallerini çok iyi biliyorum. Eğer onun bu kent için hayallerini bilseniz uyuyamazsınız. Konak İzmir’in kalbidir. Şimdi o kalbin çok daha iyi çalışması, Narlıdere’de 20 yıldır kendini kanıtlamış Abdül Batur geliyor. Yeni bir soluk getirecek. Kenti yeniden kalkındıracak, işsizliği bitirecek bu kentin doktoru olacak” diye konuştu.  

YÜCEL’DEN BAŞKANLARA ÖVGÜ DOLU MESAJLAR
Gruşçu’nun ardından konuşma yapan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ise şunları söyledi:, “Yeni bir başarı hikayesi için yola çıktık. Ülkemiz zor durumda ama onlar görmüyorlar. Halk kızgın, kırgın. Hayatlarından memnun değiller. Hayatından memnun olan sadece küçük bir zümre var, onlar da saray ve saraydan beslenenler var. Biz insanları ayrıştırmadan onların farklılıklarını zenginlik kabul ederek siyaset yapıyoruz. Bugün Konak’a namusuyla şerefiyle hizmet vermiş Sema Pekdaş var. Sizlerin huzurunda kendisine teşekkür ediyorum. Bu bir nöbettir, Cumhuriyet, hizmet nöbetidir. Sema Pekdaş’tan görevi devir alan namusuyla şerefiyle Narlıdere’ye başkanlık yapan Sayın Abdül Batur görevi devir aldı. Tunç Soyer Seferihirsar’ı dünyaya tanıttı, marka yaptı. Şimdi de Aşkla İzmir’i diyor. Ben Sayın Soyer ve Batur’a başarılar diliyorum.”

BATUR: HER GÜN 10 BİN ADIM ATMADAN EVE GİTMEK YOK
 Alkışlar ve sloganlar eşliğinde sahneye çıkan Millet İttifakı’nın Konak Belediye Başkan Adayı Abdül Batur, 20 senelik belediye başkanlığının kişiye kolay kolay nasip olmayacağını söyledi.  Batur, “Bu görevde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Partimiz yerel seçimleri öncesi değerli arkadaşlarımız büyükşehir ve ilçelere aday oldu. Partimiz tercihlerini yaptığı beraber yarıştığımız Büyükşehir Belediye Başkanımız Seferihisar’ı bir marka haline getiren Tunç Soyer’in yanındayız. Abdül Batur CHP terbiyesini ve nezaketini almış bir kardeşinizdir. Omuz omuza hem seçim öncesi hem de seçim sonrası mücadele edeceğiz. Konak’ta şunu söylemeden geçemeyeceğim; adaylığımın açıklandığı günün ertesinde Konak İlçe Başkanımız Çağrı Gruşçu demeç verdi, “En iyi markayı Konak’a göndermişler” dedi. Yola çıktığımız günden bu yana hep birlikte sahadayız. Her gün 10 bin adım atmadan eve gitmek yok. İddialıyız. Tunç başkanla el ele verip güzel işler yapacağız. Narlıdere’de rekor kırıp tescillerini yaptık. Konak, kentsel dönüşümü, tarihi değerleri, roman vatandaşlarımızla el ele, dar gelirlilerin beklentilerinin aşılmasıyla sağlayacağız. Biz Narlıdere’de kentsel dönüşümde marka olduk. Seçim çalışmalarına bu kentin efsane belediye başkanı Aydın Erten’in mezarını ziyaret ederek başladık. Çalışmaya da o mahallelerden başlayacağız. Halkımızın şikayet ve sıkıntılarını alıyoruz. Belediye başkanlığı kutsal bir görevdir, herkese nasip olmaz. Biz Narlıdere’de ulaşılabilen bir başkan olduk. Halkımızın yanında olduk. Konakta da bize rahatlıkla ulaşabileceksiniz. Projeleri yalnız başımıza yapmayacağız. Konaklıların bize vereceği projelerle bu işi yapacağız. Katılımcı belediyecilik anlayışını muhakkak yürüteceğiz” ifadelerini kullandı.

SANDIK İDDİASINI ORTAYA KOYDU, PARTİLİLERDEN SÖZ İSTEDİ
Ayrıca Batur, “Halkın durumunu artıracak projelere hep birlikte sahip çıkacağız. Belediyecilik anlayışımızla bize emanet edilen Cumhuriyet ilkelerinden sapmadan Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan devam edeceğiz. Sizden bir söz vermenizi istiyorum; oy oranları ile ilgili çalışmalara başlarken sizden bir rakam istedim. Ben 24 saatimi seçim çalışmalarına veriyorum. Sizlerin de kapı kapı dolaşarak çalışmalarınızı yürütmenizi istiyorum. Bir iddia ortaya koyduk; Konak’ta en az yüzde 65 oy alacağız dedik. Alacağız! Martın sonu bahar! Martın sonunda İzmir’de çiçekler bambaşka açacak” dedi.

SOYER: İZMİR’İ DÜNYANIN GLOBAL AKTÖRÜ HALİNE GETİRECEĞİZ
Konuşmasında birlik beraberlik mesajları veren Millet İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, “İzmir bir şeyin kalesi ise demokrasinin kalesidir. Hep birlikte o kalenin sarsılmaz taşlarıyız. Birbirimizle kol kola yürümeye omuz omuza olmaya ihtiyacımız var. Bütün farklılıklarımızı bir kenara koyarak birleşmeye ihtiyacımız var. Bunu aklımızdan çıkarmayalım. Bizi ayrıştırma tuzaklarına düşmeyecek, birbirimize kenetleneceğiz ve oradan yeni bir İzmir yaratacağız. İzmir dünyanın en güzel kentlerinden biri. Olağanüstü bir iklimimiz, bereketli topraklarımız var ama bütün mesele bu zenginliklerle uyumlu bir hayat seviyesinde yaşamıyoruz. Neden böyle değiliz. Bu takdiri ilahi değil. Birileri bizim için bazı kararlar alıyorlar ve maalesef demokrasiden uzaklaşmak için kalkınma belirli çevrelerin ekmeği oluyor. Birileri büyürken biz yoksullaşıyoruz. Biz izmirde önce kol kola girmeyi öğrenecek. Türkiye’deki siyaset dilini buradan geliştireceğiz. Hep birlikte olmanın en güzel örneğini göstereceğiz. Sonra İzmir’in refahını adil bir şekilde paylaşacağız. İki hedefim var: birincisi refahı adil paylaşmak, o refah sadece birilerini zenginleştirmeyecek. İkincisi, İzmir’in refahını büyüteceğiz. Biz bu topraklarda hep derya içinde deryayı bilmeyen balık gibi yaşadık. İzmir’i dünyanın global bir aktörü haline getireceğiz” ifadelerini kullandı.

TÜM TÜRKİYE İZMİR’İN ŞAHLANDIĞINI GÖRECEK
Soyer konuşmasına şöyle devam etti: “2023 bizim 5 yıllık görev süremizin içinde. Cumhuriyetin 100’üncü yılında İzmir’den öyle bir ses vereceğiz ki, yeniden yeniden yeniden Cumhuriyet’in değerlerini, Mustafa Kemal’in ilkelerini tüm Türkiye’ye öyle bir göndereceğiz ki, öyle bir anlatacağız ki, bütün Türkiye Cumhuriyetin 100’üncü yılında İzmir’den şahlandığını görecek. Sözümüz söz. Bütün bu hikayeyi mümkün kılmak için yüksek oylarla seçileceğiz. Hazır mısınız? Kuvvetli oylarla seçilmemiz lazım. Çünkü bu memleket daha iyisine layık. Ve bunu birlikte yapacağız. Hep birlikte İzmir’de yüksek oylar almak için çalışmaya söz veriyor musunuz? Sözleri duyuyorum. Sözler ve gözler yalan söylemiyorsa kazanacağız kazanacağız kazanacağız.”

KIRKPINAR’DAN İKTİDAR VURGUSU
İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, ise “ Ben şimdiden bu işbirliğinin zaferini kutlamanıza inanıyorum. 1 Nisan, hukuku adaleti sağlamak için önce belediye sonra iktidara birlikte geleceğiz” dedi.  

 
DTO'da Soyer günü: Körfez'deki hat sayısı 3 katına çıkacak
 
Zeybekci'ye Ödemiş'te körüklü çizme hediye edildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DTO'da Soyer günü: Körfez'deki hat sayısı 3 katına çıkacak
Deniz Ticaret Odası (DTO) meclis toplantısında konuşan CHP İzmir Büyükşehir ...
İYİ Parti'de Kocamaz için iki formül
Mersin’de parti içinden ihanete uğradıklarını dile getiren İYİ Parti Genel ...
CHP'li Kayalar'dan 'sahil bandı' mesajları ve turizm vurgusu
CHP Menderes Adayı Kayalar sahil beldeleri Ahmetbeyli, Özdere ve Gümüldür’ün ...
 
Erdoğan: Bizim Kürdistan diye bir bölgemiz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Kürdistan'da biz kazanacağız' diyor. Sen Türkiye'yi ...
CHP İzmir'de SKM coşkusu: Başkan Yücel ne mesaj verdi?
CHP İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi ofisi coşkulu bir törenle ...
Bakan Çavuşoğlu'dan S-400 açıklaması
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ''S-400 ile ilgili açıklamaya gerek yok bu ...
 
CHP'ye Bodrum şoku: Adaylık düşürüldü!
CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mustafa Saruhan'ın adaylığı Muğla İl ...
CHP Bornova Adayı İduğ'dan can dostu mesai
CHP Bornova Adayı İduğ, Bornova'daki can dostlarımızın ve hayvanseverlerin ...
CHP Bayraklı Adayı Sandal: Arkamızda 'tunç gibi' bir başkan var!
CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Sandal, İyi Parti ilçe yöneticileriyle ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri