POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
MSB acı haberi duyurdu: 1 şehit
MSB acı haberi duyurdu: 1 şehit
İran'da satanizm operasyonu: 261 gözaltı!
İran'da satanizm operasyonu: 261 gözaltı!
Öğretmen atama başvurularında tarih belli oldu
Öğretmen atama başvurularında tarih belli oldu
TikTok, YouTube'a rakip oluyor!
TikTok, YouTube'a rakip oluyor!
30 Nisan 2019 Salı - 10:37

Batur muhtarlarla bir araya geldi: Birlikte çok güzel işler yapacağız

111 mahalle muhtarlığı bulunan İzmir’in merkez ilçesi Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, 31 Mart yerel seçim sonrasında Konak’ın muhtarlarıyla bir araya geldi. Kültür Park Ada Gazinosu’nda gerçekleştirilen buluşmaya tüm muhtarlar katılım gösterdi.

Batur muhtarlarla bir araya geldi: Birlikte çok güzel işler yapacağız

28'i yeni seçilen, 83'ü yeniden seçilen olmak üzere toplam 111 mahalle muhtarının katıldığı buluşmada belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve meclis üyeleri de yer aldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Batur, tüm muhtarları tebrik ederek ‘Birlikte çok güzel işler yapacağız, ben size güveniyorum’  dedi.

Önce muhtarımız bilecek

Batur, birlikte olmaktan onur duyduğunu belirterek, “Özellikle kampanya sırasında tespit ettiğimiz sıkıntılar var. Sizlerden gelecek şikayetler, yapılması gerekenler ve projelerinizi paylaşmanızı istiyoruz. ‘Birlikte Konak’ dedik, birlikte yola çıktık. Bu birlikteliğin en önemli ayaklarından bir tanesi muhtar kardeşlerim. Bu dönem Konak’ta muhtar arkadaşlarımızla birlikte neler yapabileceğimizi, kente neler katabileceğimizi hep birlikte göstereceğiz. Geçmişte çalıştığım Narlıdere’de  özellikle muhtar arkadaşlarımızla sık sık bir araya gelip, mahallelerdeki sıkıntıları, yapılacak çalışmalar ve çalışmaların yol haritasının çizilmesi konusunda şimdiye kadar hep ortak akılla çalıştık. Ortak akıl bizim en önemli çözüm yöntemimiz. O mahallede bir şey yapacaksak onu önce muhtarımız bilecek. Tüm belediye çalışma arkadaşlarıma talimatımdır" dedi. 

Her zaman yanınızda olacağız

Muhtarların her zaman kendilerine ulaşabileceği sözünü de veren Başkan Batur, muhtarlardan da mahalleleriyle ilgili her türlü sorunu açık sözlülükle bildirmelerini istedi. Demokrasinin en önemli unsurlarının muhtarlar olduğunu dile getiren Batur, "Halkla en hızlı şekilde teması sağlayan birimler sizlersiniz. O nedenle bizler de yerel yönetim anlayışımızla, hizmet anlayışımızla, belediyecilik anlayışımızla her zaman olumlu gözle baktığımız, demokrasinin olmazsa olmazı muhtarlarımızla beraber Konak'ta çok güzel işler yapacağız. Sizlere güveniyorum. Her zaman yanınızda olacağız" diyerek tüm muhtarlara başarılar diledi. 

Sorunlar dile getirildi

Başkan Batur'un konuşmasının ardından muhtarlar tek tek söz alarak mahallelerindeki sıkıntıları, sorunları ve isteklerini dile getirdiler. En çok dile getirilen sorunların başında sayıları giderek artan sokak köpeklerinin zaman zaman tehlike oluşturduğu ve bu soruna bir çözüm bulunması,  kaldırım ve yolların bozuk olması, doğalgazın mahallelerine gelmesi, semt ve spor merkezi sayılarının artırılması gibi konular  ortak sorun ve istekler olarak dikkat çekti.

 Kemeraltı'na el atılıyor

Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nın alt ve üst yapı ile otopark sorununun da dile getirildiği Muhtarlar toplantısında başkan Batur, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Kemeraltı'nın 13 milyon liralık altyapı ihalesini yaptığını ve özellikle yağmur sularının bertarafı konusunda yeni bir yapılanma gerçekleştirileceğinin bilgisini verdi.  Batur, Kemeraltı'nın her noktasının kazılacağını ve yeniden yapılacağını, yapım süresinde elektrik de dahil olmak üzere alt yapıyla ilgili değişikliklerin yapımına kısa süre sonra başlanacağını söyledi.  

 
Gümrükçü'ye Karadenizlilerden destek!
 
Soyer'den 'büyüme' mesajı ve 'yatırım alanı' çıkışı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gümrükçü'ye Karadenizlilerden destek!
Ege Karadeniz Dernekleri Federasyonu (EKAF) Genel Başkanı Aydın Özyar, ...
Başkan İduğ minik başkana verdiği sözü tuttu
Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve ...
Balçova’nın yeni ressamları!
Semtevleri’nde meslek edinme kurslarına katılan kadınlar, bir yandan da ...
 
Selçuk'ta baharı getiren dostlar artık daha huzurlu!
Selçuk’un Kadın Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Baharın müjdecisi ...
KARGEM'de gurur günü: Hediyeler Başkan'dan
Karşıyaka Belediyesi İsmail Hakkı Tonguç Gençlik Eğitim Merkezi (KARGEM), ...
Menderes'te toplu sözleşme sevinci
Menderes Cumhuriyet Meydanı’nda, Menderes Belediyesi’nde çalışan işçilerin ...
 
Soyer'e 'efsane başkan'dan tebrik ziyareti: Ne mesaj verdiler?
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, tebrik ziyaretleri kapsamında ...
Başkan Arda Beko ve Kılıç'ı ağırladı
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko ve Sevda Erdan Kılıç’ın tebrik ziyaretlerini ...
Narlıdere’de ‘Esnaf Masası’ kuruldu
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odası ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri