POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
TikTok, YouTube'a rakip oluyor!
TikTok, YouTube'a rakip oluyor!
Erdoğan açıkladı: Çiftçi kredi limitleri artırıldı!
Erdoğan açıkladı: Çiftçi kredi limitleri artırıldı!
Ata Emre'yi öldüren katilin ifadesi ortaya çıktı
Ata Emre'yi öldüren katilin ifadesi ortaya çıktı
Ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti
Ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti
21 Nisan 2023 Cuma - 10:47

Bayraklı’nın piyano kursundan Devlet Opera ve Balesi’ne…

Bayraklı Belediyesi tarafından ücretsiz verilen piyano kursuna katılarak ilk kez müzikle tanışan 9 yaşındaki Birce Hüma Şahin, başarısıyla yaşıtlarına örnek oldu. Önce piyano çalmayı öğrenerek kendisini bu alanda geliştiren Birce, eğitmenlerinin yönlendirmeleriyle de ses sınavlarına katıldı. TRT ile Devlet Opera ve Balesi’nin çocuk korolarına seçilen başarılı öğrenci, geleceğine sanatla yön veriyor.

Bayraklı’nın piyano kursundan Devlet Opera ve Balesi’ne…

Bayraklı Belediyesi tarafından ücretsiz verilen piyano kursuna katılarak ilk kez müzikle tanışan 9 yaşındaki Birce Hüma Şahin, başarısıyla yaşıtlarına örnek oldu. Önce piyano çalmayı öğrenerek kendisini bu alanda geliştiren Birce, eğitmenlerinin yönlendirmeleriyle de ses sınavlarına katıldı. TRT ile Devlet Opera ve Balesi’nin çocuk korolarına seçilen başarılı öğrenci, geleceğine sanatla yön veriyor. Başkan Serdar Sandal, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın heyecanını yaşarken Birce’nin azmi ve başarısı tüm arkadaşlarına umut olsun. Her zaman çocuklarımızın yanında olacağız” dedi.

YETENEĞİYLE HERKESİ HAYRAN BIRAKTI

Bayraklı Belediyesinin ücretsiz sanat kursları öğrencilerin geleceğine yön veriyor. 7’den 70’e herkesin katılabildiği kurslar kimilerine yeni bir meslek, kimilerine de hobi kazandırıyor. Bayraklı Vali Namık Kemal Şentürk İlkokulu 3’üncü sınıf öğrencisi Birce Hüma Şahin de binlerce kursiyerden biri… 5 yaşındayken İhsan Alyanak Kültür Merkezi’ndeki piyano kursunda müzikle tanışan Birce, sanat alanındaki gelişimi ve başarılarıyla herkesi kendisine hayran bırakıyor. Bayraklı Sanat Akademisi çatısı altında verilen ücretsiz piyano kursuyla sanata atılan başarılı öğrenci, ailesi ve eğitmenlerinin yönlendirmeleriyle ses yeteneği de keşfedilerek TRT ve Devlet Opera Balesi sınavlarına katıldı. Şarkı söylemeyi çok seven ve bu alandaki yeteneğini sınavlarda da gösteren Birce, önce TRT Çocuk Korosuna sonrasında da Devlet Opera ve Balesi’nin çocuk korosuna seçildi. Özel sanat okullarının da ilgisini çeken Birce, kısa zamandaki başarısı ve gelişimiyle de yaşıtlarına örnek oldu.  

SANATÇI OLMAK İSTİYORUM

Müziği çok sevdiğini ve iyi bir sanatçı olmayı istediğini vurgulayan Bayraklılı Birce, “Şarkı söyleyip sahneye çıkmak istiyorum. İyi bir sanatçı olmayı hayal ediyorum. Başkanımız Serdar Sandal’a, benim gibi çocukların hayallerine ulaşabilmesi için sunduğu bu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Baba Ferhan Şahin ise, “Kızımızla gurur duyuyoruz. Onun başarısının tüm çocuklara ilham olmasını diliyorum. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

ONLARIN BAŞARISI BİZİM GURURUMUZ

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Birce gibi yüzlerce çocuğumuza ücretsiz sanat, spor ve kültür kursları düzenliyoruz. Çocuklarımızın başarısı bizim gururumuz oluyor. Onların yeteneklerini keşfetmek, geleceklerine yön vermek bizi mutlu ediyor. Arkadaşlarına ilham olan öğrencimizi kutluyorum. Biz çocuklarımız için tüm imkanlarımızı seferber ederiz. Her zaman onların yanında oluruz. Onların yüzünün gülmesi bizim için her şeye değer” dedi.

 
Çiğli'de çocuklara 23 Nisan hediyesi: Kids Fest!
 
Erdoğan'dan ilçe binasına saldırıyla ilgili açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çiğli'de çocuklara 23 Nisan hediyesi: Kids Fest!
Çiğli Belediyesi, deprem bölgesinden gelen ve Çiğli'de yaşayan çocuklara ...
Büyükşehir'den Adıyaman'a konteyner kent: Yapımı tamamlandı
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Adıyaman’da kurduğu yaklaşık 700 kişilik ...
Menderes'te Özkan’dan Bayramda anlamlı ziyaret
Ramazan Bayramı dolayısıyla Bayram ziyaretleri gerçekleştiren Menderes ...
 
İduğ işçilerle bayramlaştı... TİS ve bütçe mesajları!
Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Ramazan Bayramı öncesindeki ...
İzmir'de depremzedeler için askıda fatura uygulaması başladı
Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen deprem felaketinin ilk anından ...
Başkan Soyer, bayrama Osmaniye'de girdi!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ramazan Bayramı'na depremin ...
 
Bergama o projeye ev sahipliği yapacak
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Turizm Fakültesi Ögretim Üyesi Prof.Dr. ...
Pehlivan, belediye ailesiyle bayramlaştı... Müjde verdi, 'ilklerin kenti' hedefini koydu
Ramazan Bayramı öncesi personeli ile bayramlaşan Menemen Belediye Başkan ...
Konak’ta 23 Nisan’a coşkulu kutlama
Konak Belediyesi’nin Gültepe Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirdiği 23 Nisan ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri