POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
AK Parti'den 2 ayrı kamp kararı
AK Parti'den 2 ayrı kamp kararı
Fenerbahçe seçim tarihini duyurdu
Fenerbahçe seçim tarihini duyurdu
Candan kardeşler hakkında iddianame hazırlandı
Candan kardeşler hakkında iddianame hazırlandı
'İlk önceliğimiz enflasyonu tek haneye indirmek'
'İlk önceliğimiz enflasyonu tek haneye indirmek'
23 Ocak 2018 Salı - 10:30

Bornova'da eğitime 'İngilizce' desteği

Bornova Belediyesi’nin güz dönemi İngilizce kurslarına katılan 1200 öğrenci eğitimlerini tamamlayarak katılım belgesi almanın heyecanını yaşadı. Farklı merkezlerde verilen ücretsiz kurslara 4 ay boyunca devam eden öğrencilerin katılım belgeleri, Çamdibi Şehit Er Adem Bilaloğlu Tesisleri Nedret Güvenç Sahnesi’n de düzenlenen törenle verildi. Yoğun ilginin yaşandığı törende öğrenciler belgelerini Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın elinden aldı.

Bornova da eğitime  İngilizce  desteği

Bornova Belediyesi’nin eğitime verdiği destekler artarak devam ediyor. BELGEM’de binlerce öğrenciye lise ve üniversiteye hazırlık ve ders desteği verilirken, BELGEM bünyesinde hizmet veren Dost Bilimevi sınıflarında da İngilizce kursları düzenleniyor. Altındağ Kültür Merkezi, Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi, Pınarbaşı Kültür Merkezi, Bornova Merkez Cumhuriyet Evi, Evka-4 Belediye Hizmet Binası ve Çamdibi BELGEM binalarında düzenlenen İngilizce kurslarına katılan 1200 öğrenci düzenlenen törenle sertifikalarını almanın heyecanını yaşadı. 4 ay süren eğitimi başarı ile tamamlayan çocuklara sertifikalarını  Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila verdi.

Çamdibi Şehit Er Adem Bilaloğlu Tesisleri’n de düzenlenen sertifika töreninde çocuklar katılım belgelerini alırken, kendileri için düzenlenen aktivitelerle de eğlenceli vakit geçirdi. Çalan müziklerle dans eden minikleri aileleri de yalnız bırakmadı.

Bornova belediyesi olarak eğitime önem verdiklerini ifade eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Öncelikle çocuklarını bizlere emanet eden kurslarımıza yazdıran ailelere çok teşekkür ediyorum. Bizlere olan bu güveninizi boşa çıkarmamak için çalışıyoruz. Onları geleceğe hazırlamak bizlerin görevi. Eğitime önem veren,Atatürk’ün evi ve  Cumhuriyet’in kalesi olan bir kentte yaşıyoruz. Ülkemizin karanlığını bizim çocuklarımız aydınlatacak. Çünkü onlar bizden çok daha iyiler” dedi.

Karneler bizlerin karneleri
Çocukların yarıyıl tatiline girdiğini de belirten Başkan Atila, “Çocuklarımızın karneleri nasıl olursa olsun onlara sahip çıkmalıyız. Çünkü bu karneler sadece onların değil, bizlerinde karneleri. İyi ya da kötü bunun için kendimizi sorgulamalıyız”diye konuştu.

2018’de çocuklar için yeni projeler
Çocuklar için bu güne kadar bir çok proje hayata geçirdiklerini anlatan Başkan Olgun Atila, “Bu yıl çocuklar için yeni prestij projelerimiz olacak. Biri Çocuk Dünyası Projesi. Yaklaşık 15 milyon değerinde ki bu projeye Şubat ayında başlanmasını planlıyoruz. 4 bin 800 metrekare kapalı alana sahip olaca mekanda çocuklar eğlenerek öğrenecekler. Bu sayede geleceğe daha farklı bakacaklar. Karaçam Mahallemizde de Çocuk Köyü projemiz yer alıyor. 32 dönüm arazi üzerinde yer alacak olan bu projemizde bu yıl ki planlarımız içinde yer alıyor. Burada da çocuklarımız ve gençlerimiz spor yaparak eğlenirken, tarim ve doğa ile de uğraşacaklar” diyarak bilgi verdi.

 
Kick boksun starları Buca'da ringe çıkıyor!
 
'Gaziemir Korosu'ndan türkü şöleni
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kick boksun starları Buca'da ringe çıkıyor!
Uluslararası Mix Fight Championship turnuvası 27 Ocak’ta Buca’da yapılacak. ...
Bornova'da Başkan sahada, hedef yerelde kalkınma!
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, mahalle gezilerine, Beşyol, Yaka ...
Uğur Mumcu Bayraklı'da anılacak
Bayraklı Belediyesi, Adalet ve Demokrasi Haftası kapsamında 25 yıl önce ...
 
İZSU'dan 25.2 milyonluk seferberlik!
İZSU Genel Müdürlüğü, kentin farklı noktalarında sürdürdüğü kanalizasyon ...
İzmir'deki o stat yeniden doğdu!
Bayındırspor'un lig karşılaşmalarını oynadığı Bayındır Şehir Stadı, adeta ...
Menderes Belediyesi EMITT'e hazır!
EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katılacak Menderes ...
 
Başkan Atila'dan velilere 'Ata Anı Evi' çağrısı
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, yarıyıl tatilindeki öğrencileri ...
Minik kramponlar 'Kahraman Sekin' anısına oynadı
İzmir Adliyesi’ne düzenlenen terör saldırısında yaşamını yitiren Şehit ...
Konak'ta karne şenliği başlıyor
Konak Belediyesi’nin yarıyıl tatiline giren öğrenciler için hazırladığı ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri