POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Eski eş dehşeti: Sokak ortasında bıçakladı!
Eski eş dehşeti: Sokak ortasında bıçakladı!
Süper Lig'de küme düşen 2. takım belli oldu
Süper Lig'de küme düşen 2. takım belli oldu
Bakan açıkladı: Yeni halk plajları açılıyor
Bakan açıkladı: Yeni halk plajları açılıyor
Et entegre tesisinde vahşet: 5 tutuklama!
Et entegre tesisinde vahşet: 5 tutuklama!
25 Kasım 2018 Pazar - 09:43

Bornovalı gazeteciler sordu, Başkan Atila cevapladı

Bornova Belediyesi’nin geçen yıl hayata geçirdiği Bornova TV’de bir ilk yaşandı. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila canlı yayında, Bornovalı gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bornovalı gazeteciler sordu, Başkan Atila cevapladı

Bornova’da yayın yapan; Dobra Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa Ağır, Haber İzmir Gazetesi İmtiyaz Sahibi Galip Çukurlu, Yeşil Bornova İmtiyaz Sahibi Aziz Talas ve Bizim Gazete İmtiyaz Sahibi Bülent Değirmenci canlı yayında Başkan Atila’ya yaptığı proje ve hizmetlerle ilgili sorular sordu. Bornova Belediyesi’nin geçen yıl hayata geçirdiği Bornova TV’den yayınlanan programı onbinlerce Bornovalı canlı olarak izledi.

Esnafın güveni
Haber İzmir Gazetesi İmtiyaz Sahibi Galip Çukurlu; Bornova Belediyesi’nin son 3 yılda gerçekleştirdiği 3 kültür merkezi, Down Kafe gibi konsept kafeler, Doğanlar’da Süper Lig maçlarının yapıldığı stat ve ilçenin her mahallesine eşit hizmet verilmesi konularını gündeme getirdi. Çukurlu ayrıca, İzmir Esnaf Odası ile Bornova Belediyesi’nin yaptığı Kent Kart protokolüne değinerek, „Protokol töreninde İzmir Esnaf Odası Başkanı Zekeriya Mutlu, ‚Olgun Atila’nın olduğu yere bakmadan imza atarız‘ dedi. Bu da esnafın güveninin açık göstergesidir“ dedi.

Dobra Gazetesi İmziyaz  Sahibi Mustafa Ağır;  Bornova Belediyesi’nin Dost Market Projesi, mimar ve yüksek lisansını şehir ve bölge planlama bölümünde yapmış biri olarak Başkan Atila’nın eğitimini hangi konularda icraatlara yansıtabildiğini ve genç bir siyasetçi olarak ideallerini sordu.

Bütçe ve yatırımlar
Yeşil Bornova Gazetesi Sahibi Aziz Talas; Bornova Belediyesi’nin Atatürk’ün 9 Eylül 1922 öncesi İzmir’i ilk kez gördüğü Belkahve’de hayata geçirdiği Ata Anı Evi, çocuklara yönelik projeler, amatör kulüplere yapılan yardımlar ve yeşil alan çalışmalarına değindi.

Bizim Gazete İmtiyaz Sahibi Bülent Değirmenci de Bornova Belediyesi’nin bütçe ve yatırımlarını, gençler için yapılan projeleri ve pazaryeri projelerini ele aldı.

Sosyal belediyecilik vurgusu
Bornovalı gazetecilerle bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Bizim hedefimiz Bornova’da en güzel projeleri hayata geçirerek yaşam standartlarını yükseltmek. Gençlerin siyasette olması, başarılı olması, aktif olması, bundan sonra da genç arkadaşlar için motivasyon olacak. Biz Bornova’da her yıl bütçelerimizin önemli bir kısmını yatırımlara ayırıyoruz. Bornova Belediyesi olarak piyasaya ödenmemiş günü geçmiş bir borcumuz yok. Bütçemizi tasarruf ederek ve doğru kullanarak bu günlere getirdik. Bütçelerimizin gerçekleşme oranı yüzde 85-90 gibi çok yükse oranlarda oldu. Halktan yana bir sosyal belediyecilik gerçekleştirdik. Ülkemiz zor günler yaşıyor. Biz de bu dönemde sosyal projelerimizi ve sosyal desteklerimizi artırmak yönünde bir karar aldık“ dedi

 
Şiddetsiz iletişimin yolu Bornova’dan geçti
 
CHP'li Bakan İzmir'de satılan kamu arazilerini sordu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Şiddetsiz iletişimin yolu Bornova’dan geçti
Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi Çok Amaçlı Salon’da düzenlenen ‘Şiddetsiz ...
Turizm cennetindeki dev projede ikinci perde!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çeşme’de eskiyen ve kaçaklara neden olan ...
İzmir'de umuda ilmek attıran kurs!
Bölgelerin geçim kaynaklarına göre meslek kurslarını çeşitlendiren İzmir ...
 
Başkan Selvitopu’ndan öğretmenlere vefa
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 24 Kasım Öğretmenler Günü ...
Batur’a ilkokul öğretmeninden destek
Her 24 Kasıma, ilkokul öğretmeni Neriman Oğuzer’i ziyaret ederek başlayan ...
Başkan Hasan Arslan öğretmenleri kutladı
Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ...
 
Karşıyaka'da 'Filizler' için sahne aldılar
Karşıyaka Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine ...
Buca kadına şiddete karşı tek ses oldu
Bucalılar kadına şiddete karşı mücadele ve dayanışma için tek ses oldu. ...
Başkan Şenol’dan öğretmenlere özel hediye
Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Öğretmenler Günü’nde kentteki ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri