POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti
Ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti
Tepkilerin odağındaydı... Diyanet, Audi'yi iade etti!
Tepkilerin odağındaydı... Diyanet, Audi'yi iade etti!
Sosyal medya fenomenine cinsel terapi cezası
Sosyal medya fenomenine cinsel terapi cezası
Şarkıcı Kalben'i arkadaşı ihbar etmiş!
Şarkıcı Kalben'i arkadaşı ihbar etmiş!
30 Mayıs 2019 Perşembe - 10:36

CHP Buca'dan 'mutlu çocuklar' için örnek işbirliği

CHP yasa ile sorun yaşayan ya da risk altındaki  çocuklara yönelik hizmet veren Türkiye Çocuklara Yeniden Özgürlük Vakfı ile işbirliği başlattı. Mutlu gün kutlamalarında ev sahibi adına  çocukların eğitim ve rehabilitasyonlarında kullanılmak üzere yapılan bağışın belgesi kişilere gönderiliyor.

CHP Buca dan  mutlu çocuklar  için örnek işbirliği

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ ile Türkiye Çocuklara Yeniden Özgürlük Vakfı İzmir Şube Başkanı Hayati Çiftçi arasında işbirliği anlaşması  imzalandı. Cumhuriyet Halk Partisi Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ ve yönetim kurulunun başlattığı proje ile mutlu günler risk altındaki çocuklara yönelik bir kaynak oluşturacak. Mutlu gün kutlamalarında ev sahibi adına düzenlenen bağış belgeleri iki yönlü bir hizmet sunacak. Hem yasa ile sorun yaşayan  çocukların ve risk altındaki çocukların farkedilirliği  artacak. Hem Türkiye Çocuklara Yeniden Özgürlük Vakfı’nın ilgilendiği çocukların eğitim ile rehabilitasyonlarınlarda kullanılacak bir kaynak oluşturulacak.  Çocuk suçluluğunu önlemek için duyarlılık şart olduğunu vurgulayan CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ, “Ülkenin her yanında hapishaneler yapmak ve içlerini doldurmakla övünen bir iktidar var. Öte yandan gelir dağılımında  toplumun kesimleri arasında büyük bir uçurum var. İstiyoruz ki annelerimizin babalarımızın çocuklarımızın yüzleri gülen bir Türkiye olsun. Biz de kendi bütçemiz oranında risk altındaki çocukların korunması için bu çalışmayı başlattık. Mutlu günlerde ev sahibi adına yapacağımız bağışlar ile bu mücadeleye biz de katkı sağlamak istedik. CHP ve Türkiye Çocuklara Yeniden Özgürlük Vakfı yarınların mutlu Türkiyesi için toplumsal adaletin sağlanmasını hedefliyor” diye konuştu.  

Amaç birlikteliklerine açığız
Türkiye Çocuklara Yeniden Özgürlük Vakfı; Suça sürüklenenerek çocuk adalet sistemine giren çocuklara, sistem içerisindeki tüm aşamalarda destek vermek ve topluma kazandırılması amacıyla hizmet veriyor. Ülkemizde çocuk suçluluğu alanında çalışan sivil toplum kuruluşu olmadığı için vakfın çalışmalarının büyük önem taşıdığını belirten  Türkiye Çocuklara Yeniden Özgürlük Vakfı İzmir Şubesi Başkanı Hayati Çiftçi, “Özgürlüğünden yoksun ve risk altındaki çocukların yüksek yararının korunduğu bir toplum hedefliyoruz.  1992 yılında İstanbul’da kurulan vakfımızın 1996 yılından itibaren İzmir’de şubesi olarak faaliyet gösteriyoruz. Hedeflerimiz arasında Türkiye’de Çocuk Adalet Sistemi’nin uluslarası standartlara ulaşmasının sağlanması, çocuğu suça iten risklerin ortadan kaldırılmasının sağlanması, toplumda suça yönelen çocuğa karşı var olan olumsuz bakış açısının ortadan kaldırılmasının sağlanması önceliklidir. Hizmet bekleyen yardım edilmesi gereken çocuklar için amaç birlikteliklerine projelere açığız” diye bilgi verdi.

 
Pençe Harekatı'nda son durum!
 
Soyer'den muhtarlar zirvesi ve anında çözüm mesajı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan: Hesaplaşma 566 yıldır bitmedi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yenikapı'da İstanbul'un Fethi'nin ...
Erdoğan ile Trump'tan kritik görüşme!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile telefonda ...
Bakanı Akar'dan 'Pençe Harekatı' açıklaması
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Pençe Harekatı'nın tamamlanmasıyla ...
 
CHP İzmir'den İmamoğlu'na destek sergisine davet!
İzmirli tasarımcı ve ressam Esin Ener'in öncülüğünde  ve Cumhuriyet Halk ...
İzmir siyasetinin bayramlaşma programı
İzmir’de Büyükşehir Belediyesi ile CHP, AK Parti, MHP ve İYİ Parti’nin ...
CHP'li Bakan: SGK verileri beklemeye aldı!
SGK aylık sigortalı sayısı istatistiklerini, Aralık 2018’den beri açıklamadığı ...
 
Akar'dan Shanahan ile kritik görüşme!
Milli Savunma Bakanı Akar'ın, ABD Savunma Bakan Vekili Shanahan ile telefon ...
Meclis'te 'erken terhis' zirvesi
AK Parti ve muhalefet grup başkanvekilleri, kışladaki yaklaşık 130 bin ...
CHP İzmir'de eski il başkanına soruşturma, eski belediye başkanına ihraç istemi!
CHP İzmir İl Yönetim Kurulu toplantısına disiplin kararları damga vurdu. ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri