POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Adnan Oktar davasında ara karar açıklandı
Adnan Oktar davasında ara karar açıklandı
Fenomen Dilan Polat tahliye olacak mı?
Fenomen Dilan Polat tahliye olacak mı?
Stat müdürüne darp girişimi: 3 kişi ifadeye çağrıldı
Stat müdürüne darp girişimi: 3 kişi ifadeye çağrıldı
Köpeği ezmemek için ani manevra 4 can aldı
Köpeği ezmemek için ani manevra 4 can aldı
29 Mart 2021 Pazartesi - 10:57

CHP Buca'dan o iddialara sert yanıt!

CHP Buca İlçe Başkanı Hacer Taş Gültepe, tartışmalara neden olan benzinlik istasyonu ile ilgili Buca Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi İzzet Pilgir’in iddialarına sert yanıt verdi.

CHP Buca dan o iddialara sert yanıt!

GERÇEKİZMİR - Buca'de son ihalesi eksik evraklar nedeniyle sonuçlanamayan tartışmalı benzin istasyonu tartışmaları sürüyor. 

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç benzin istasyonu ile ilgili süreci detaylandırarak anlattığı açıklamasında AK Partili Meclis Üyesi İzzet Pilgir tarafından gündeme getirilen iddialara yanıt vermişti. AK Partili Pilgir tarafından ileri sürülen 'peşkeş' iddialarına bir yanıt da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca ilçe Başkanı Hacer Taş Gültepe'den geldi. 

İŞTE O AÇIKLAMA: 

“Partimize ve belediyemize yapılan bu çirkin saldırıyı nefretle kınıyorum. Halkın gözünden düşen ve dolayısıyla iktidardan düşeceği korkusu yaşayanların, tamda bir kokain partisi sonrasında,  Yerel seçimlerinden bugüne başarıyla hemşehrilerine hizmet etmek için çalışan Cumhuriyet Halk Partili belediyelerimize çirkin saldırıların bir yenisiyle daha karşı karşıyayız.  Yalan, iftira ve kumpaslarla siyaset yapmayı kendine ilke edinmiş bazı kişiler, FETÖ odaklı sosyal medya trollerinin açıklamalarını referans alarak şeffaf ve ilkeli çalışma yürüten belediyemizi hedef alarak aslı astarı olmayan ifadeler kullanmıştır.  Sözde Bucalı’ya hizmet için meclis üyeliği yaptığını ifade eden, iftirayı kendine ilke edinmiş bu kişinin, muhalefet ahlakından uzak ifadelerle kimlere hizmet ettiği ortadadır. Sayın belediye başkanımız Erhan Kılıç, yaşanan çirkin saldırının ardından yaşanan tüm olayları bütün şeffaflığıyla ortaya koymuştur. CHP olarak, dün olduğu gibi bugün de terör örgütüne hizmet edenlere karşı mücadelemizi sürdüreceğiz. Herkes bilmelidir ki, hiçbir karanlık kamuoyu çalışmaları hedefine ulaşamayacaktır. Kimsenin hizmetten başka kaygısı olmayan yerel yönetimlerimize yönelik FETÖ odaklı kumpas girişimlerine izin vermeyeceğiz. Bir bakalım kimmiş referans alınan, neye hizmet etmiş, nerede yaşıyor. Sadece ve sadece FETÖ tarafından özel olarak yetiştirilmiş ve zamanında FETÖ örgütüne hizmet etmesi içinde devlet yapılanmasına dahil edilmiş Emre Uslu’yu kendisine referans almış ( ki buna da çok şaşırmamak lazım), daha öncede asılsız ve kanıtlayamacağı bir çok iftirada bulunmuş olan, yüzsüzlükle ispat etme gereği bile duymayan, saygısızlıkta sınır tanımayan AK Partili Meclis Üyesinin, tarih tarih gerçekleri açıklayan Belediye Başkanına ve adını bu kirli kumpasa ve iftiraya dahil ettiği Milletvekilimize, daha da önemlisi, yokluğa yoksulluğa mahkum ettikleri gerçeğini karartmak için yapay gündemlerle, algı yaratıp oyalamaya çalıştığı,  bu halka özür borcu vardır. Halkının gözünden düşmüş, dahası iktidardan düşeceği korkusu taşıyanların iftiraları, yaşattıkları her çirkinliği örtmek için hemen bir kumpasa başvurduklarının farkında olunmadığını mı zannediyorlar. Yoksa kendileri de pudra şekerini ağız yoluyla değil de, burun yoluyla mı tüketiyorlar. Güneşi balçıkla sıvayamazsınız, o yüzden ne yaparsanız yapın, ne halka hizmet etmekten, ne şeffaflıktan, ne halkçı yönetim anlayışından CHP’li belediyeleri vazgeçiremeyecekler, hodri meydan. Siz önce halktan aldıklarınızın, yok ettiğiniz hayatların, yarattığınız karanlığın, işçilere, kadınlara, esnafa yaşattıklarınızın hesabını nasıl vereceksiniz onu düşünün. Yönetemiyorsunuz, korkuyorsunuz ve düşüyorsunuz. Düştükçe,  tam da  zihniyetinize uygun bir şekilde  iftiralara, yalanlara, kumpaslara tutunuyorsunuz. Sizde haklısınız tabi,  çünkü hiçbir korkuya benzemez halkını satanın korkusu.”

 
Can dostlar için yolları arşınlıyor: Mamavan!
 
AK Partili Başdaş'tan 'foseptik' salvosu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir siyasetinde 'uyuşturucu' tartışması: Yücel'den Sürekli'ye sert yanıt!
AK Partili Sürekli, Kürşat Ayvatoğlu üzerinden CHP cephesinden yapılan ...
AK Partili Kaya'dan Menderes ve Kiraz mesaisi: 'Yatırım'e ve 'hastane' müjdesi
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Menderes'te devam eden ...
DEVA'dan Seferihisar çıkarması!
DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, ...
 
Gözler kritik kabine toplantısında!
Cumhurbaşkanlığı kabinesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında ...
MHP'den 'İzmir Bizim' çalışması: Sosyal medyada gündem oldu!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı “İzmirBizim” Gündem ...
Bahçeli'nin A Takımı'nda İzmir'den o isim de yer aldı!
MHP'nin 15 kişilik Başkanlık Divanı'nda yer alan isimler belli oldu. ...
 
O ilçede kriz istifa getirdi: 4 yönetici görevini bıraktı!
Uzun süredir parti içi kriz yaşanan CHP Bayraklı’da 4 ilçe yöneticisi ...
Kırkpınar Ailesi’nden başkanlığa destek çıkarması
İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar'ın yakın akrabalarından oluşan ...
AK Partili Dağ’dan o görüntüler hakkında flaş açıklama: İş akdi feshedildi!
Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Dağ, uyuşturucu kullandığı ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri