POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Görür en çok endişe ettiği 3 şehri açıkladı
Görür en çok endişe ettiği 3 şehri açıkladı
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında gelişme!
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında gelişme!
Uyuşturucu tacirlerine 'Narkoçelik-17' operasyonu
Uyuşturucu tacirlerine "Narkoçelik-17" operasyonu
Konut fiyatları düşecek mi? Uzmanı tarih verdi
Konut fiyatları düşecek mi? Uzmanı tarih verdi
23 Şubat 2019 Cumartesi - 15:48

CHP Foça Adayı Gürbüz: Rol modelimizi Soyer!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz, belediye başkanlığı konusunda tecrübesiz olduğuna yönelik eleştirilere yanıt verdi. Hiç kimsenin doğuştan belediye başkanı olmadığını söyleyen Fatih Gürbüz, "Bugüne kadar, ilk defa göreve seçilen belediye başkanlarının tecrübesi var mıydı?" diye sordu.

CHP Foça Adayı Gürbüz: Rol modelimizi Soyer!

Foça Belediye Başkanlığı'na talip olmasının yeni bir karar olmadığını, bu göreve yaklaşık 10 yıldır hazırlandığını, dersine iyi çalıştığını ve kendine olan güveninin tam olduğunu açıklayan Fatih Gürbüz, Tunç Soyer ile birlikte görev yapacak olmasının da avantajına işaret etti.  Gürbüz, "Sayın Tunç Soyer hem benim hem de Foça için büyük şanstır" dedi.

FOÇA İÇİN BÜYÜK ŞANS

Seferihisar'ın konum olarak  Foça ile benzerlik gösterdiğine işaret eden Fatih Gürbüz şöyle konuştu: "Partimizin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Sayın Tunç Soyer'in Seferihisar'da tam bir başarı öyküsü var. Ve o öykü kendisini büyükşehir adaylığına taşıdı. Bu bağlamda seçileceğimize inanarak söylüyorum; Sayın Soyer'in İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu bir şehirde, kendisiyle birlikte görev yapacak olmam benim için büyük şans. Aslında sadece benim için değil, bütün Foça için büyük şans. İyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş misali. İzmir modeliyle Aziz Kocaoğlu'nun kırsal kalkınmaya sağladığı büyük destek gibi, Sayın Soyer'in de Foça, Çeşme ve Dikili gibi turistik ilçelerimize önemli katkılar sağlayacağını söyleyebilirim. Zaten bizim hayalimizdeki marka Foça'yı, Seferihisar'da yaratan da bizatihi kendisidir."

"GÖREV AŞKIMIZI BAŞKANIMIZIN TECRÜBESİYLE HARMANLAYACAĞIZ"

Foça'nın gelecek vizyonunu çizerken Tunç Soyer'in tecrübesinden yararlanacaklarını anlatan Fatih Gürbüz, sözlerine şöyle devam etti: "Seferihisar 'Sakin Şehir' tercihiyle kendine bir yol çizdi ve başarılı da oldu. Tabii bu noktada biz Foça olarak Seferihisar'ı birebir taklit edemeyiz. Burada örnek alacağımız Seferihisar ile ortak özelliklerimizden yola çıkmalıyız, ama bunu yaparken, her iki ilçeyi de kendi koşulları içinde değerlendirmeliyiz. Foça'ya öncelikli bir hedef kimlik belirleme noktasında, üzerinde çalışılmış farklı seçenekler var. Ancak vaat ettiğimiz o Foça markasını oluştururken, yani yol haritamızı çizerken  halkımızı, ilçemizde faaliyet gösteren STK'ları, kanaat önderlerini ve esnaflarımızı ortak görüşte, en azından asgari müştereklerde birleştirmek zorundayız. Bunları yaparken de görev aşkımızı ve heyecanımızı, Tunç Soyer başkanımızın tecrübesiyle harmanlayacağız."

FOÇA'YA TAM DESTEK SÖZÜ

Tunç Soyer'in Foça'ya özel önem verdiğini sözlerine ekleyen Fatih Gürbüz, "Ne zaman kendisiyle bir araya gelsek, sayın başkanımız Foça'nın İzmir için ne kadar büyük önem arz ettiğine işaret ediyor. Foça'mızın İzmir'in incisi olduğunu ve Foça'ya özel ihtimam gösterilmesi gerektiğini savunuyor. Bu noktada kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır. Sayın başkanımız her zaman yanımızda olacağını, hiçbir konuda bizi yalnız bırakmayacağını ve bize tam destek olacağının sözünü veriyor. Biz de gittiğimiz her yerde kendisinin referansımız olduğunu büyük bir gururla söylüyoruz. Tek bir cümlede özetlemek gerekirse, bizim Foça için referansımız Seferihisar, rol modelimiz de Tunç Soyer'dir" diye konuştu.

 
İzmir'de 'Çoban Ateşi' hareketinden Soyer mesajı!
 
CHP Menderes Adayı Kayalar'dan minibüsçülere hat müjdesi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de 'Çoban Ateşi' hareketinden Soyer mesajı!
Eski bakanlardan Rıfat Serdaroğlu liderliğinde kurulan Çoban Ateşi hareketinin ...
Bayraklı Adayı Sandal'a STK'lardan destek!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal, ...
Karabağlar Belediyesi’nden detaylı grev açıklaması:
İzmir'de Karabağlar Belediyesine bağlı Karabağlar Belediyesi Spor AŞ'de ...
 
Bergama öğrencilerden resim sergisi
Dereköy EBSO Ortaokulu öğrencilerinin, resim öğretmeni Burcu Akgün öncülüğünde ...
Bornova'da miting gibi açılış... 'Koca' veda!
Bornova'da 7000 metrekarelik Yeşilçam Rekreasyon alanı İzmir Büyükşehir ...
İzmir'de 'katı atık dönüşüm tesisi' projesinde flaş gelişme
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kente çağdaş bir geri dönüşüm tesisi kazandırmak ...
 
Başkan İnce'den gece mesaisi ve seçim tıraşı!
Cumhuriyet Halk Partisi Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Mustafa İnce ...
İzmir İtfaiyesi'nde yeni model: Prefabrik!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, ilk kez bir itfaiye grubu için "prefabrik ...
Kocaoğlu’ndan ‘metro bütçesi’ çıkışı: İzmir’e şaşı bakanlara…
Büyükşehir Belediye Başkanı Bornova’da yaptığı konuşmada, “Bugün bir haber ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri