POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında gelişme!
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında gelişme!
Uyuşturucu tacirlerine 'Narkoçelik-17' operasyonu
Uyuşturucu tacirlerine "Narkoçelik-17" operasyonu
Konut fiyatları düşecek mi? Uzmanı tarih verdi
Konut fiyatları düşecek mi? Uzmanı tarih verdi
AFAD duyurdu: Kahramanmaraş'ta deprem!
AFAD duyurdu: Kahramanmaraş'ta deprem!
11 Nisan 2023 Salı - 18:16

CHP İzmir adaylarla sahaya indi, startı Kiraz'dan verdi!

CHP İzmir, adayların belli olmasının ardından seçim çalışmasının startını Kiraz’dan verdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç  Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve adaylar adına konuşan Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen önemli mesajlar verdi.

CHP İzmir adaylarla sahaya indi, startı Kiraz dan verdi!

GERÇEKİZMİR - CHP İzmir’de aday listelerinin belli olmasının ardından saha çalışmaları başladı.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç  Soyer ve CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu milletvekili adaylarıyla sahaya indi.

Seçim haftasına kadar sürecek yoğun mesainin startı partinin 2019 yerel seçimlerinde en az oyu aldığı Kiraz’ın Dokuzlar Mahallesi’nden verildi.

Köy ziyaretinin ardından Kiraz’da aday tanıtım toplantısı gerçekleşti.



CHP İl Başkanı Aslanoğlu, Gelecek Partisi İzmir  İl Başkanı Onur Sivaslı,  Saadet Partisi İzmir  İl Başkanı Mustafa Erduran,  Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Serdar Faralyalı, Deva Partisi İl Başkan Yardımcısı Egemen Kirazlıları selamlayarak, birlik pozu verdi.

CHP ikinci bölge milletvekili adayları  Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, PM Üyesi Rıfat Nalbantoğlu, İzmir Milletvekili Mahir Polat, Rahmi Aşkın Türeli, , Mehmet Sait Uzun, Deniz Yücel, Mustafa Bilici, Esin Doğan Metin, Altan İnanç, Emine İnay Kınay, Ayten Gülsever, Nurşen Balcı, Burak Kotan ve birinci bölge milletvekili adayı Seda Kaya Ösen sahnede vatandaşı selamladı.

Aday tanıtım toplantısına Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş,  Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal ve  İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır da katıldı.



ASLANOĞLU: TÜM TOPLUMLA KUCAKLAŞMAYA GELDİK
Programın açılış konuşmasını yapan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, şunları söyledi;
"Sizlerle dertleşmek, güzel enerjinizi alıp İzmir'e yaymak için geldik. Bizleri bölmek istiyorlar, kamplaştırmak, ayırmak istiyorlar. Bizler 6 parti kucaklaştık, bir araya geldik, bugün de sizlerle, tüm toplumla kucaklaşmaya geldik. Bugün kadınlarımız, çiftçilerimiz ve esnafımızla birlikte olacağız. Türkiye'nin dertlerini tek tek anlatmaya, çözümleri anlatmaya geldik. Bugün her biri birbirinden değerli millet ittifakı il başkanlarımızla, milletvekili adaylarımızla, hepimizin gurur Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer'le geldik. Sizlere Sayın 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun selamlarını iletmeye geldik" dedi.

 GÖKÇEN:  TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNİ ÇALAN BİR İKTİDAR VAR
Adaylar adına konuşan 1’inci sıra milletvekili adayı Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen kadın erkek eşitliğine vurgu yaparken, “Kadınlarla kazanacağız kazanacağız, gençlerle çalışıp kazanacağız. Türkiye'deki bütün kadını çiftçisi esnafı için birlikte kazanacağız. 21 yıldır üstümüze çökmüş, Türkiye’nin tüm kaynaklarını sömürmüş iktidar ar. Türkiye’nin geleceğini çalan bir iktidar var. Hangi gençle konuşsak yarınımı Türkiye’de hayal edemiyorum diyor. Türkiye'de hangi kadınla konuşsam geceleri sokakta yürümek lüksümüz oldu bunu kazanmak için daha ne kadar mücadele edeceğiz diyorlar. Her gün bir kadın öldürülüyor Türkiye’de. Kadınlar şiddete uğrarken karşımızdaki ittifak 6284 sayılı kanunu kaldırılmasını vaat ediyor. İstiyorlar ki kadınlar sussun, kadınlar konuşmasın, kadınlar yok olsun istiyorlar kadınlar yok etmek üzerine kurulu bir ittifak var. Kendi içlerinden bile seslerini yükselenler kendi partisi tarafından ölümle tehdit edildiğini açıklıyor. Kadınların erkeklerin eşit olduğu bir ülke mümkün. Gençlerin yarınını İzmir'de Türkiye'de düşünebileceği bir Türkiye mümkün. Biz millet ittifakı olarak geçmişte farklı görüşleri olan partiler ile bugün bir araya geldik. Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile ülkeyi çok güzel bir anlayışın şimdiden uygulanabileceğini gördü. Bütün farklılıklarımıza rağmen Türkiye'nin sorunlarını çözmek, demokrasi için, aslında hepimizin hak ettiği mutluluğu almak için hep birlikte çalışabiliriz. Farklılıklarımız yerine ortaklıklarımızı ortaya çıkarabilir. Biz 6 siyasi parti liderleri bu anlayışı inşa ettik. Bugün bunu Kiraz'dan başlatmak için geldik. Herkesin gözlerine bakıyorum ve neler paylaşabileceğimiz görüyorum. Genel Başkanımız Cumhurbaşkanı yapmak hem de meclis çoğunluğunu millet ittifakına kazandırmak için bugün buradan başlıyoruz” dedi.



SOYER: İZMİR’İN ÇOK ALACAĞI VAR
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ülkenin yeterli kaynak ve imkanlarına rağmen yaşanan yoksulluğa ve İzmir’in verdiği vergiye oranla hükümetten hak ettiği yatırımı alamadığına dikkat çekti.

Başkan Soyer, şöyle konuştu:

“İzmir’den gelirken yol boyu olağanüstü vadilerden, dağların aralarından geçerek geldik. Her baktığımız nokta cennet parçası… Bu kadar bereketli topraklar, en güzel iklim kuşağında olan bir memleket, bu kadar kadim kültürlere sahip bir ülke, arkamızda Atatürk ve atalarımız…. Ve biz neden bu kadar yoksuluz, neden bu sefalet neden? Bu bir kader değil. Bu bizi yönetenlerin yanlış yönetimi, haksız yönetimi, hukuksuz yönetimi, adaletsiz yönetimi yüzünden. Bu güzelim cennet vatanda güler yüzle, sağlıkla, huzurla, birbirimizle kol kola, bambaşka bir hayatı kurabiliriz ve kuracağız. Çok az kaldı. Göreceksiniz, bu topraklarda güler yüzle, sağlıkla, mutlulukla yaşayacağız. Biz 4 yıldır İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde hizmet veriyoruz.  Tüm İzmir’e yetişmeye çalışıyoruz. İzmir’in bu hükümetten çok alacağı var. Onu alacağız. Bugüne kadar İzmir 40 verdi 1 aldı. İzmir 2022’de 98 milyar vergi ödedi, 2 buçuk milyar lira yatırım aldı devletten… 14 Mayıs sabahı o kırka 1 oranı 40’a 40 olduğu vakit göreceksiniz baharlar gelecek.”
 

 
Foça ayağa kalktı: Taş ocağı isyanı!
 
Ankara'da 5 gollü maçta kazanan Göztepe!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Sade 11 Nisan 2023 Salı 22:41

Bu tablo alkışlanır.daha ne diyelim CHP içinde yeni bir Ak parti yaratılmış olmuş.sadet,deva,gelecek partililer .yanında demokrat parti olunca eyy adaylarda partilerden olacak.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AYM, HDP dosyasını raportöre gönderecek
Anayasa Mahkemesi Genel Kurulu, Halkların Demokratik Partisinin (HDP) ...
TİP'in İzmir adayları vitrine çıkıyor!
TİP İzmir’de milletvekili aday tanıtım toplantısını 15 Nisan Cumartesi ...
AK Parti seçim startını verdi: Erdoğan'dan İzmir mesajı!
14 Mayıs seçimleri için geri sayım sürerken AK Parti'nin seçim beyannamesi ...
 
Kılıçdaroğlu Çanakkale'de: CHP'nin iki kırmızı çizgisi var!
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ...
AK Parti Ordu İl Başkanı görevden alındı!
Partisinin milletvekili aday listesine itiraz eden AK Parti Ordu İl Başkanı ...
CHP İzmir'in seçim ofisine taşlı saldırı!
CHP'nin Konak'taki seçim ofisi madde bağımlısı olduğu ileri sürülen bir ...
 
İYİ Parti'de Çıray'dan yeni salvo: 2 isim üzerinden 'FETÖ' çıkışı ve çarpıcı sorular!
Hafta sonu yaşanan krizin ardından İYİ Partili Çıray'dan yeni haftada ...
Cumhur İttifakı'nın İzmir adayları aynı gün peş peşe vitrine çıkıyor!
Cumhur İttifakı bileşenleri AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ...
Nüfusun yüzde 12’sini oluşturan engellilerin yeni TBMM'de sözü yok!
Uzun süren liste mesaisinin ardından siyasi partilerin milletvekili adayları ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri