POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Kaplan soruşturmasında yeni gelişme!
Kaplan soruşturmasında yeni gelişme!
İYİ Parti'de bir milletvekili daha istifa etti
İYİ Parti'de bir milletvekili daha istifa etti
Slovakya Başbakanı'na silahlı saldırı
Slovakya Başbakanı'na silahlı saldırı
Akdeniz'de 4.2 büyüklüğünde deprem
Akdeniz'de 4.2 büyüklüğünde deprem
6 Mart 2023 Pazartesi - 21:33

CHP İzmir'de Kılıçdaroğlu coşkusu: Kim/ne mesaj verdi?

Millet İttifakı CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı Adayı olarak açıklarken, CHP İzmir cephesinden de Lider'e tam destek mesajları geldi.

CHP İzmir de Kılıçdaroğlu coşkusu: Kim/ne mesaj verdi?

GERÇEKİZMİR -  Ankara güne damga vuran gelişmelerin ardından İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in de dönüşüyle 6 liderle toplanan Millet İttifakı merakla beklenen kararını açıkladı. 

Saadet Partisi Genel Merkezi'nde yapılan toplantının ardından ev sahibi Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı olduğunu duyurdu. 

Yaşanan krizin aşılması ve karar muhalefet cephesinde büyük coşku yaratırken, CHP İzmir cephesinden de Lider'e tam destek mesajları geldi. İşte o mesajlar: 

MİLLETVEKİLLERİ 

CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke: Türkiye Cumhuriyeti 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu! Cumhuriyetimizin İkinci Yüzyılı hepimize hayırlı olsun. Başlıyoruz!

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan: Ahlak ve adaletin iktidarı için başlıyoruz!

CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan: "Ahlakın ve Adaletin İktidarını hep birlikte kuracağız."Millet İttifakı Ortak Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Genel Başkanımız #KemalKılıçdaroğlu. Ülkemize, milletimize hayırlı uğurlu olsun. 

CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat: Cumhuriyetin ikinci yüzyılını demokrasi ile taçlandıracağız. Yolun yolumuzdur, seninleyiz Sayın Genel Başkanım!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan: Sadece Cumhurbaşkanı adayımız olarak Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’nu seçmedik aynı zamanda Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme Geçiş Sürecinin Yol Haritasını da açıklamış olduk hayırlı uğurlu olsun.

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç: “Seçimin ertesi gününde onların telefonu acı acı çalacak. Açtıkları telefonun ucunda bir ses duyacaklar. Ben Kemal geliyorum…” 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu. Birleşe birleşe kazanacağız.

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır: Biz hazırız Sayın Genel Başkanım. Ülkemizi; beklediği adalete, huzura, liyakata kavuşturmanıza az kaldı... #GeliyorGelmekteOlan

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter: Türkiye Cumhuriyeti 13. Cumhurbaşkanı Adayı, Millet İttifakı’nın Adayı, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu!

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel: Millet’in adayı: Kılıçdaroğlu… Namuslu, dürüst, devlet ve bürokrasi deneyimli, olgun, sevecen, insan ayırmayan, iyi bir eş, sakin bir güç… Türkiye Cumhuriyeti’nin güvencesi Kemal Kılıçdaroğlu… Allah’ın İzni, Milletin oylarıyla sizi Cumhurbaşkanı seçeceğiz.

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu: Hak, hukuk, adalet için; Başlıyoruz, başlıyoruz, başlıyoruz.

CHP İzmir Miletvekili Kamil Okyay Sındır: 13.Cumhurbaşkanı adayımız;adalet mücadelesini vatan sathına yayan, toplumun tüm kesimlerini aynı sofrada buluşturan Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu… Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında aydınlık yarınlara Millet İttifakımızın kuvayı milliye ruhuyla açtığı yoldan yürüyerek erişeceğiz!

BAŞKANLAR 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer: Birleşe birleşe kazanacağız. 100. yılında Cumhuriyetimizi Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde demokrasi ile taçlandıracağız.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur: Ülkemizin bütün renklerini; yarının Türkiye’sini, ‘Demokrasi ve Adalet’ temelleri üzerine inşa edecek isim, Türkiye'nin birleştirici gücü 13. Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin: Uzlaşma kültürüyle umudumuzu büyütüyor, baharımızı yaza çevirmeye hazırlanıyoruz. Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandırmak için geniş bir uzlaşma zemini yaratan gönlümüzün adayı Genel Başkanımız Sn.Kemal Kılıçdaroğlu'nu 13.Cumhurbaşkanı yapacak, birlikte kazanacağız.

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin: Bu tarihi ana şahitlik etmenin onur ve gururunu yaşıyorum. Halkın umudu, Milletin sesi, Genel Başkanımız, 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı partimize, Altılı Masa ve ülkemize hayırlı olsun... 

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda: Geldi gelmekte olan… Uğurlar ola Kemal Kılıçdaroğlu...

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal:  Çocuklar inanın, inanın çocuklar... Güzel günler göreceğiz güneşli günler...Halkın umudu Kılıçdaroğlu'nu Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı yapacağımıza söz veriyoruz. 

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz: 13. Cumhurbaşkanımız, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında 85 milyona rahat bir nefes aldıracak. Milletimize hayırlı olsun.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz: 13. Cumhurbaşkanı olarak herkes için hak, hukuk ve adaleti sağlayacak olan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı tüm Türkiye'ye hayırlı olsun.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce: 13. Cumhurbaşkanım. Umudun adı, Türkiyemin umudusun. Yürü Millet İttifakı, yürü Kemal Kılıçdaorğlu.

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç: 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu... Ayağa kalkın #Başlıyoruz... Birleşe birleşe kazanacağız!

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin: Geldi gelmekte olan! Hak, hukuk, adalet içinde yaşayacağımız Türkiye çok yakın. Yolun yolumuzdur sayın Cumhurbaşkanım Kemal Kılıçdaroğlu.

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar: Herkes için hak, hukuk ve adaleti sağlayacak olan Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı ülkemize, milletimize hayırlı ve uğurlu olsun. Birleşe birleşe kazandığımız nice güzel günler göreceğiz…

 
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Karabağlar' çağrısı!
 
İzmir'de depremzedeler için anma gecesi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Karabağlar' çağrısı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında kentsel dönüşüm vurgusu yaptığı bölümde ...
Ve Millet İttifakı adayını açıkladı!
Millet İttifakı'nda cumhurbaşkanı adayı krizi çözüldü. İYİ Parti lideri ...
Erdoğan: 10 Mart'ta seçim kararı alacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem ve seçim gündeminin ele alındığı Kabine ...
 
Defalarca krize yol açan revizyon meclisten CHP ve Cumhur İttifakı'nı bölerek geçti!
2015 yılında Şenol döneminde CHP'de çatlağa yol açan, 2021 yılında ise ...
ABD Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı
Dışişleri Bakanlığı'na çağrılan ABD'nin Ankara Büyükelçisi Flake'den, ...
Ankara'da sıcak saatler: 2 lider ve 2 başkan görüşecek
Millet İttifakı cephesinde bugün hareketli saatler yaşanıyor. CHP Genel ...
 
Millet İttifakı'nın toplantısı ertelendi
Altılı Masa'nın saat 14.00'te yapılması planlanan toplantısı saat 15.00'e ertelendi.
Tüm detaylarıyla krizi bitiren ve Akşener masaya döndüren süreç!
Güne CHP’li 2 başkanın Akşener ile yaptığı görüşmeyle başlanırken, ‘cumhurbaşkanlığı ...
İYİ Partili Çıray'dan kritik günde dikkat çeken mesaj!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sert açıklamalarla 6'lı Masa'dan ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri