POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Süper Lig'de küme düşen 2. takım belli oldu
Süper Lig'de küme düşen 2. takım belli oldu
Bakan açıkladı: Yeni halk plajları açılıyor
Bakan açıkladı: Yeni halk plajları açılıyor
Et entegre tesisinde vahşet: 5 tutuklama!
Et entegre tesisinde vahşet: 5 tutuklama!
Memleket Partisi kapıya kilit vurdu: 'Dijitale geçiyoruz'
Memleket Partisi kapıya kilit vurdu: 'Dijitale geçiyoruz'
29 Ağustos 2018 Çarşamba - 11:54

CHP İzmir'de disipline gönderilen akademisyenden sert sözler!

CHP'nin akademisyen üyesi Oktay Gökdemir hakkında, sosyal medyada partiye yönelik yaptığı paylaşımlardan dolayı ikinci kez disipline gönderilme talebi ile inceleme başlatıldı. İl Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararı yorumlayan Gökdemir, "Kimseye hakaret etmiyorum, kimseye bir şey söylemiyoruz. Beğenen okur, beğenmeyen okumaz" değerlendirmesinde bulundu.

CHP İzmir de disipline gönderilen akademisyenden sert sözler!

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu toplantısında, aralarında Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi olan Oktay Gökdemir'in de bulunduğu 3 isim hakkında disiplin soruşturması başlatıldı.

- CHP İZMİR'DE TATİL DÖNÜŞÜ FLAŞ KARARLAR!... 

İl yönetimi, Oktay Gökdemir, Emre Güngör ve Cesamin Özkan'ın soruşturmalarının yürütülmesi için 3 kişiden oluşan bir komisyon kuruldu.

Partisine yönelik sosyal medya paylaşımları nedeniyle hakkında başlatılan soruşturmaya dair açıklama yapan CHP'nin akademisyen üyesi Oktay Gökdemir, "Anlamsız bir şey. Ben bir akademisyenim. Sosyal paylaşım sitesinde yazdıklarım beni ilgilendirir. Kimseye hakaret etmiyorum, kimseye bir şey söylemiyoruz. Sadece analiz yapıyorum. Değerlendirme yapıyorum. Bazı ipuçlarını değerlendirip kendimce sonuçlara çıkarıyorum. Beğenen okur, beğenmeyen okumaz. Orası iradi bir şey" açıklamasında bulundu.

CHP Buca eski ilçe Başkanı merhum Bektaş Gül'ün görev yaptığı dönemde de disipline gönderildiğini anımsatan Gökdemir, "İzmir'de imza sürecinde ortaya çıkan karmaşa nedeniyle yaptığım yorumlar il başkanının hoşuna gitmemiş ki kendisi bizzat bu kararı vermiş. Önemli değil. Disipline gitsem de gitmesem de biz doğru bildiğimizi söylemeye devam edeceğiz" dedi. Partililerin, disipline gönderilip gönderilmeyecekleri, yapılacak komisyon soruşturmasının ardından netleşecek. (DHA)

 
İzmir'de tatil bitti, sanayi siteleri doldu-taştı!
 
Şengül'den 30 Ağustos mesajı: Bu zaferle...
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İsmail Yıldız 30 Ağustos 2018 Perşembe 01:58

Bırakın bir akademisyeni... Sıradan herhangi bir üyeyi bile ''disipline göndermek'' söz konusu olduğunda.. Öncelikle göz önünde tutulacak konu : 1-Partinin ilkelerine ters eylem ve söylemlerde bulunmuş olmak..? 2-Partililerimize, yöneticilerimize, şahsiyetlerine hakaret etmiş olmak..? Bunlar varsa eyvallah..! Ancak : Parti yararına.. İnandığı görüş ve önerileri, sosyal medyadan dahi paylaşmış olsa, asla bir soruşturmaya konu olamaz..! Kaldı ki, mesela : tüzüğe yılda bir seçimsiz kongre hükmü konmuş.. Bunu uygulamayan ilçe örgütleri, yöneticileri ''tüzük ihlalinden'' hiç disipline verildiği duyuldu mu..? ... Ya da ; ilçesinde, chp ilçe örgütleri üzerinde yerel gücünü ''örgütü yönlendirme, şekillendirme yönünde kullanan her hangi bir yerel yöneticimiz için '' KAMU görevini, gücünü, siyasal hedefleri doğrultusunda kötüye kullanma '' gerekçesiyle hakkında disiplin soruşturması açılan bir tek vaka duyulmuş mudur..?! Hayır..! ... Yani bula, bula Oktay Gökdemir mi bulundu..?.

Yorumu oyla      0      0  
Azimet Gürbüz 29 Ağustos 2018 Çarşamba 17:39

Yanlış bir hareket. Aziz Kocaoğlu'nu eleştirmek disiplin suçu olamaz. Kocaoğlu üzerine vazife olmadığı halde Genel Başkanı eleştiriyor disipline gitmiyor!! Oktay Gökdemir bir nevi parti politikalarında yol göstericilik görevi yapması kimleri rahatsız ediyor anlıyamıyorum. Baskıcı zihniyet dikensiz gül bahçesi arıyor.

Yorumu oyla      0      0  
Basri Koyuncuoğulları 29 Ağustos 2018 Çarşamba 16:26

Oktay Hocanın yazılarında parti aleyhinde bir durum görmedim .Hoca parti hafızası oldığubgibi, bilgi birikimleri ile partiye katkı koyan ender insanlardan birisi.Disiplin bir baskı aracı olarak kullanılmamalı Umarım il disiplin kurulu objektif davranır bu karardan geri döner .Partide zaten az olan nitelikli ve birikimli öğretim üye sayısını azaltmayalım onları koruyup sahip çıkalım

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 9 soru!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenen CHP lideri Kılıçdaroğlu, ''Benim 1 liralık ...
CHP'den 'öbek örgütlenme' modeli!
CHP gelecekteki seçimlerde saha çalışmalarını, her biri 400 seçmeni kapsayan ...
CHP'li Polat: Bu zafer sadece ülkemizin değil...
CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, 30 Ağustos Zaferi’yle Türk ulusunun ...
 
CHP'de kritik açıklama: 'İmzacılar'a adaylık yolu kapanacak mı?
Olağanüstü kurultay tartışmalarıyla oldukça sancılı bir dönem geçiren ...
İYİ Parti İzmir’i sarsan ölüm!
Karşıyaka İlçe Teşkilatı kurucu üyelerinden milletvekili aday adayı Vuruskan yaşamını yitirdi.
CHP İzmir'de tatil dönüşü flaş kararlar!
CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Toplantısı Deniz Yücel başkanlığında yapıldı. ...
 
Ankara'dan Macron'a tepki: Gerçeklerle...
Dışişleri Bakanlığı, "Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un Türkiye'nin AB süreciyle ...
AK Partili Nasır esnafın sorunlarını Meclis'e taşıyacak!
AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları ...
CHP İzmir'de Genel Başkan'a hakarete ilk balyoz o ilçede!
CHP'de olağanüstü kurultay tartışmaları sürecinde sosyal medya üzerinden ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri