POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
İmamoğlu'ndan 'Avrupa Oyunları' çağrısı
İmamoğlu'ndan 'Avrupa Oyunları' çağrısı
Ankara Organize Şube Müdürü serbest bırakıldı
Ankara Organize Şube Müdürü serbest bırakıldı
Kobani davasında karar açıklandı
Kobani davasında karar açıklandı
Havalimanında 42 personel hastanelik oldu!
Havalimanında 42 personel hastanelik oldu!
27 Ekim 2022 Perşembe - 18:15

CHP İzmir'de gündem meclis üyeleri zirvesi ve komisyon kararı!

İl Yönetim Kurulu toplantısının gündeminde Cumhuriyet Bayramı töreni ve genel başkan yardımcılarının katılımıyla gerçekleştirilecek belediye meclis üyeleri zirvesi vardı. CHP'li Salıcı ve Torun'un katılacakları zirvenin tarihini açıklayan CHP İl Başkanı Yücel toplantı sonunda önemli mesajlar verirken STK komisyonu kurma kararı aldıklarını da duyurdu.

CHP İzmir de gündem meclis üyeleri zirvesi ve komisyon kararı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Yönetim Kurulu haftalık olağan toplantısını, CHP İzmir İl Başkanlığı binasında gerçekleştirdi.

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu'nun gündeminde Cumhuriyet Bayramı töreni ve genel başkan yardımcılarının katılımıyla gerçekleştirilecek belediye meclis üyeleri zirvesi vardı.  

Toplantıda sonrasında değerlendirmelerde bulunan CHP İl Başkanı Deniz Yücel, "CHP İzmir olarak yoğun bir tempoda ve birçok farklı konuda çalışma yürütüyoruz. İzmirlilerin beklentilerini karşılamak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

"29 EKİM COŞKUSUNU BİRLİKTE YAŞAYALIM"
CHP İl Başkanı Yücel şunları kaydetti: Bugün yönetim kurulu toplantımızda, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için parti olarak gerçekleştireceğimiz çelenk sunum ve kutlama töreni en önemli gündem maddemizdi. Cumhuriyetimizin 99. kuruluş yıldönümünü il başkanlığımızın 29 Ekim Cumartesi günü, saat 14.00’te, Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştireceği törenle kutlayacağız. Millet iktidarı olarak kutlayacağımız 100. Yıldönümü öncesinde, her zaman olduğu gibi cumhuriyete ve kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e sahip çıkacağız. Tüm İzmirlileri çelenk sunum ve kutlama törenimize katılmaya ve bu coşkuyu birlikte yaşamaya davet ediyorum. Yönetim kurulumuzun bir diğer gündemi de 18-19 Kasım 2022 tarihlerinde İzmir’de düzenleyeceğimiz ve İzmir’deki tüm belediye meclis üyelerimizin katılımıyla gerçekleştireceğimiz, CHP İzmir Meclis Üyeleri Toplantısıydı. Toplantıyla ilgili görevlendirmeleri ve yapılacak organizasyonla ilgili ayrıntıları konuştuk. Bu toplantıyı, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Seyit Torun ve Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Oğuz Kaan Salıcı’nın katılımıyla yapacağız. Meclis üyelerimiz ilk kez böylesine büyük bir toplantıyla bir araya gelecekler. Yaklaşan seçimler öncesinde ve belediyelerimize AKP iktidarı tarafından yapılan saldırıların arttığı bir dönemde, bu buluşmayı çok önemsiyoruz. Ayrıntıları daha sonra kamuoyu ile paylaşacağız.

STK KOMİSYONU KURULUYOR
Toplantıda, Sivil Toplum Kuruluşları ve Hemşehri Dernekleri ile koordinasyonun arttırılması ve ortak çalışmalara imza atılmasına katkı koyması için STK komisyonu kurma kararı aldıklarını ifade eden Yücel “STK’lar ile İzmir’de iyi ilişkilerimiz var. Ancak hemşehri dernekleri ile birlikte sayıları 4 bini aşan bu derneklerimizle koordinasyonumuzun sağlanması, ortak çalışmalara imza atılması ve bizlerden beklenti ve isteklerinin daha kolay değerlendirilebilmesi için, Hemşehri Derneklerinden Sorumlu il başkan yardımcımız Polat Manduz başkanlığında bir STK Komisyonu kurma kararı aldık. Komisyonumuzun kuruluşunun tamamlanması ve çalışma şeklinin belirlenmesinin ardından, İzmir’de bulunan tüm STK’lara ulaşarak gerekli bilgilendirmeleri de yapacağız” diye konuştu. 

KILIÇDAROĞLU’NUN PROGRAMI DA KONUŞULDU
CHP İzmir İl Yönetim Kurulunda, Kasım ayının ilk haftasında İzmir’de gerçekleştirilecek olan CHP’li Belediyeler Tarım Fuarı’na katılacak olan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir ziyaret programının da konuşulduğu ve programla ilgili çalışmaların sürdüğü de öğrenildi.

 
Faciada 25 gözaltı ve ön rapor: İhmaller zinciri!
 
Putin: Batı tehlikeli bir oyun oynuyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
"Türkiye üretim üssü olarak büyümeye devam ediyor"
AK Parti İzmir İl Başkan Vekili ve Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Başkan ...
CHP'li Yücel'den sahada çarpıcı mesaj: AKP iktidarı fiilen sona ermiştir!
CHP İzmir sahaya çalışmalarına merkez ilçede devam ederken, temasları ...
İYİ Parti'den Hüseyin Baş açıklaması!
Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Baş, katıldığı bir televizyon programında, ...
 
Altılı Masa'da sekizinci toplantı tarihi belli oldu
Altılı masanın DEVA Partisi ev sahipliğinde gerçekleşecek sekizinci toplantısının tarihi belli oldu.
İYİ Parti'de transfer hareketliliği: Kulislerde 2 önemli 'İzmir' iddiası!
AK Parti'den istifa eden Tarım Eski Bakanı Fakıbaba'yı saflarına katarak ...
Türk Tabipleri Birliği'ne ilişkin düzenleme hazırlığı!
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türk Tabipleri Birliği’nin yapısı ile ilgili ...
 
Binali Yıldırım taburcu oldu
Azerbaycan'da geçirdiği trafik kazası sonrası tedavisi tamamlanan AK Parti ...
''Bu bütçe dolar bazında küçülen bir bütçedir''
CHP İzmir Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Kamil Okyay Sındır ...
AYM'den dezenformasyon yasasına ilk inceleme
AYM, sosyal medya düzenlemesinin tepki çeken 29'uncu maddesinin iptal ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri