POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
ATM'den para çekerken dikkat: Kartları çalıyorlar!
ATM'den para çekerken dikkat: Kartları çalıyorlar!
Panathinaikos'ta Fatih Terim dönemi sona erdi!
Panathinaikos'ta Fatih Terim dönemi sona erdi!
17 yaşındaki Aleyna'nın soru dolu ölümü!
17 yaşındaki Aleyna'nın soru dolu ölümü!
TikTok'ta 8 yaşındaki kızıyla tepki çeken yayın!
TikTok'ta 8 yaşındaki kızıyla tepki çeken yayın!
7 Şubat 2019 Perşembe - 11:53

CHP İzmir'de 'seçim start' zirvesi: Soyer adaylarla buluştu, masada meclis üyelikleri!

CHP İzmir Örgütü İl Başkanı Yücel ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer'in ilçe belediye başkan adayları ve ilçe başkanları ile bir araya geldiği zirvede seçim startını verdi.

CHP İzmir de  seçim start  zirvesi: Soyer adaylarla buluştu, masada meclis üyelikleri!

Gizem TABAN / GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı'na Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer'in gösterilmesi ve yapılan ittifak kapsamında İYİ Parti'ye bırakılan Tire ve Kiraz dışında tüm ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesinin ardından seçim startını verdi. 

CHP İzmir Örgütü bugün Anemon Otel'de düzenlenen kritik zirvede bir araya geldi. Toplantıya İl Başkanı Deniz Yücel ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soyer'in yanı sıra ilçe belediye başkan adayları ve ilçe başkanları da katıldı.

Yaklaşık 2 buçuk saat süren zirve seçim sürecinin masaya yatırılırken hazırlık için de düğmeye basıldı. 

TOSUN'DAN SUNUM 
Gerçekİzmir'in edindiği bilgilere göre toplantıda, Genel Merkez'den gelen gelen genelge doğrultusunda ilçe başkanlıklarının meclis üyelikleri listelerini yarın akşama kadar il başkanlığına, il başkanlığının da 11 Şubat'a kadar Ankara'ya teslim etmesi gerektiği bildirildi. 

Öte yandan Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun'un seçim stratejisi ile toplantıda bir sunum yaptığı da öğrenildi.



CHP BELEDİYECİLİĞİ İZMİR'DE MARKA OLMUŞTUR
Hepimiz hem aldığımız görevlerin hem CHP'li olmanın hem de İzmirli vatandaşlarımızın bizlere yüklediği misyonun sorumluluğunu taşıyoruz. Sizler sadece CHP'nin değil, İzmir'in adayısınız. İzmirli hemşerilerimizin bizlerden beklentisi büyük. Başta büyükşehir belediye başkan adayımız Tunç Soyer olmak üzere, tüm belediye başkan adaylarımızın seçimlerden zaferle çıkacağına eminim. Bizler aldığımız parti kültürü ve demokrasi inanışımız gereği rakiplerimizi küçümsemeden ve sanki İzmir'de ilk kez seçime giriyormuşçasına heyecanla, kılı kırk yararak çalışıyoruz. Bizim derdimiz İzmir'de başlamış ve artık marka haline gelmiş CHP'li yerel yönetim anlayışını daha da geliştirmek, daha da büyütmektir. Elbette bu lafla, 'vatan millet Sakarya' söylemlerle veya başkalarının yapmaya çalıştığı gibi milliyetçi nutuklarla olmaz. Adaylarımız sahada çalışıyor kendilerini, yapacaklarını anlatıyorlar. İlçe örgütlerimiz sokakta vatandaşlarımızla birlikteler. Bunların hepsi çok önemli ve yapılması gereken çalışmalar. Şimdi bu çalışmaları 30 ilçemizde de, İzmir büyükşehir belediye başkan adayımızın katılımıyla yapmaya başlıyoruz. Sizlerden en çok halkın sesine kulak vermenizi istiyorum. Çünkü sizler sermaye gruplarının, sarayın ya da sadece partinin adayı değil halkın adayısınız. İl Başkanlığı olarak genel merkezimizle son derece uyumlu çalışıyoruz. Bu süreçte sizlerden yapmayı düşündüğünüz tüm projeler ve çalışmalar için il başkanlığımızla iletişimde kalmanızı istiyorum. Eylem ve söylem birliğimizin olması için  birlikte karar vermemiz son derece önemli. Seçimlere belli yerlerde Millet ittifakı olarak giriyoruz. İttifakla ilgili tüm görüşmelerimiz il başkanlığı nezdinde gerçekleştiriliyor. Sizler bu konuları düşünmeden sadece saha çalışmalarınıza odaklanın. Ülkede ekonomik kriz vatandaşı canından bezdirmiş, işsizlik ve cari açık rekor kırmışken, AKP kendi belediye başkanlarını teker teker görevden almışken, AKP'li belediyeler borç batağındayken, İzmir'e gönderdikleri ithal adayları ülkenin bugünkü ekonomik durumundan sorumlu olanlardan biriyken;   'seçimleri kazanmak, başarılı olmak çok kolaydır' havasına hiçbir zaman girmedik. Aksine  daha çok çalışıyor, aralıksız yeni hizmetler üretmek için kendimizle yarışıyoruz. Bizleri alakasız konularda tartışmalara çekmek, gerginlik yaratarak bundan nemalanmak isteyecekler. Bu tuzaklara düşmeyeceğiz, biz İzmirliye kulak verecek, kendi işimize bakacağız.



"YENİ BİR REKORA ÇOK YAKINIZ"
İl başkanı Yücel'in ardından söz alan CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer' de seçim kampanyası için uyum içinde olmanın önemine dikkat çekerek " Bu işi birlikte başaracağız. Açıklanacak projeler, yapılacak çalışmalar için lütfen benimle iletişim içinde olun. Ben sizlerden gelecek tüm davetlere katılmaya çalışacağım. Şimdiden yapacağınız seçim çalışmalarınızda katılmamı istediğiniz tarihleri bana bildirirseniz, ona göre planlama yapabiliriz. İnanıyorum ki büyükşehirde   İzmirli hemşerilerimizin vereceği büyük destekle yeni bir rekora imza atmaya çok yakınız. Bu toplantının çok faydalı ve  hepimiz için  güzel bir başlangıç olduğuna inanıyorum. İzmir sadece İzmirlilerin değil, bu ülkede demokrasi isteyen, eşitlik isteyen, toplumsal barış ve kaynaşma isteyen herkesin. İzmir, arka sıradakilerin umutla takip ettiği bir kent. Bizim belediyecilik anlayışımızla, arka sıradakilere asla unutulmadıklarını, hak ettikleri hizmeti alacaklarını göstermeye kararlıyız. İzmir, eminiz ki kendisine bağlanan bu umutların bir kez daha  gerçeğe dönüştüğünü herkese gösterecektir " dedi.

GÜZEL BİR BAŞLANGIÇ OLDU 
Toplantı sonrasında basın mensuplarına açıklama yapan Soyer, toplantının çok olumlu geçtiğini belirterek, “Bir yandan meclis üyeleri listelerinin hazırlanması, bir yandan projelerdeki koordinasyon... Tüm belediye başkan adaylarımızla, tüm ilçe başkanlarımızla bunları ilk defa konuşma fırsatı bulduk. Güzel bir başlangıç oldu” diye konuştu.

PAZARTESİYE KADAR BİTECEK! 
Ağırlıklı olarak meclis üyelikleri konusunun konuşulduğunu belirten Soyer, "Meclis üyeliklerinin, genelgeye göre Pazartesi’ye kadar netleşmesi gerekiyor. Süre çok dar, çok hızlı çalışılması gerekiyor. İlçe belediye başkan adaylarımız, ilçe başkanlarımız ile müzakere edecekler, sonra milletvekilleri ile de bir araya gelecekler. Pazartesi’ye kadar bitecek” dedi.

MESAİ İL BİNASINDA SÜRDÜ: ADAYLAR VE BAŞKANLARLA TEK TEK GÖRÜŞME 
Toplantı bitiminde süreç mesaisi il başkanlığında devam etti. Büyükşehir Adayı Tunç Soyer ve İl Başkanı Deniz Yücel il başkanlığında birebir görüşme yaparak, süreçte izlenecek yol haritası noktasında görüş alışverişinde bulundu.

Soyer’in ardından İl Başkanı Deniz Yücel, 30 ilçenin ilçe başkanı ve belediye başkan adayıyla teke tek görüşme yaptı. İlçe başkanları ve belediye başkan adayları ile yapılan görüşmede ilçelerin sorunları, talepler ve süreçte izlenecek yol haritası masaya yatırıldı. 

 
Tarihi dilek havuzu kamulaştırılamadı, paraların akıbeti belirsiz!
 
5 yaşındaki Havva 19 saat sonra kurtarıldı
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İbrahim Yıldırım 8 Şubat 2019 Cuma 10:35

Yolunuz, yolumuzdur, basarılar diliyorum sevgili Tunc Baskanım.

Yorumu oyla      0      0  
bucalı 8 Şubat 2019 Cuma 10:15

Buca Belediye Başkan Adayı Suat Nezir bu fotoğraf karesinde neden yok? Daha önemli bir işi mi vardı?

Yorumu oyla      0      0  
Ali Asgar 8 Şubat 2019 Cuma 03:20

Siz in iktidar olmak gibi bir hedefi bırak heves veya hayatınızın dahi olmadığını bu kadar yıldan sonra gördükten sonra oy vermeye Bostanlı daki sandığımız gitmeyecegimmm

Yorumu oyla      0      0  
Ali 8 Şubat 2019 Cuma 03:17

Aradan chp liyim ama bu seçimde bostanlidaki sandığa gitmeyeceğim siz koltuk savaşına devam edi

Yorumu oyla      0      0  
Huriye Delen 7 Şubat 2019 Perşembe 23:29

Başkanım yanınızdayız tebrikler iyiki varsınız

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti Adayı Arslan: Bizim için batılı, doğulu yok, Bucalı var!
Arslan, Buca’daki yoğun ziyaretlerine, İzmir Mardinliler Federasyonu ile ...
CHP'de Bayraklı düğümü çözüldü: Son karar o isim!
Adı bir önceki MYK’dan aday olarak çıkan Cevat Durak’ın PM’den veto yemesi ...
HDP İzmir'den flaş açıklama: Profilimize en uygun aday...
HDP İzmir İl Eş Başkanı Kadir Baydur, partisince kentte Büyükşehir Belediye ...
 
Kocaoğlu sahada tam gaz: Krizin sorumlusu CHP değil
Beydağ'ı ziyaret eden Başkan Aziz Kocaoğlu, ülkede her kesimi etkileyen ...
Çavuşoğlu, Pompeo ile haritayı konuştu
ABD'de bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'nin bölünmüş ...
İzmir'de 'İnce' mesajlar: 30, sıfır yakışır!
İnce, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Soyer'in, 12 Eylül döneminin askeri ...
 
Karabağ'dan flaş açıklama: Başka partiden aday olacak mı?
CHP’nin İzmir’de adayını açıklamadığı tek ilçe olan Bayraklı’da mevcut ...
CHP'de örgütlere 'meclis listesi' genelgesi: Flaş İzmir detayı!
CHP’de 4 Genel Başkan Yardımcısının imzasıyla örgütlere genelge gönderildi. ...
CHP Aliağa Adayı Durmaz: Büyükşehir günah keçisi değildir!
Cumhuriyet Halk Partisi’nin Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz, ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri