POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Özgür Özel: Gençlerin gitmesi beka sorunu
Özgür Özel: Gençlerin gitmesi beka sorunu
Görür en çok endişe ettiği 3 şehri açıkladı
Görür en çok endişe ettiği 3 şehri açıkladı
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında gelişme!
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında gelişme!
Uyuşturucu tacirlerine 'Narkoçelik-17' operasyonu
Uyuşturucu tacirlerine "Narkoçelik-17" operasyonu
23 Temmuz 2023 Pazar - 09:34

CHP İzmir'de son gün raporu: Kritik sandıklarda kazananlar belli oldu

CHP’de delege seçimlerinin son gününde de büyük heyecan yaşandı. Karşıyaka Bostanlı’da tek listeyle gidilen seçimde yeterli çoğunluk sağlanamadı, seçim salı gününe ertelendi. Bayraklı Manavkuyu’da Başkan Sandal’ın yer aldığı liste kazandı. Çiğli’de belediye ve ilçe kanadıyla muhaliflerin yarışına mavi listeler damga vurdu. Karabağlar’da İl Başkan Yardımcısı Orhan Polat mahallesinde sandık şoku yaşarken, Buca’da 3 listeli yarışlarda da sonuçlar belli oldu.

CHP İzmir de son gün raporu: Kritik sandıklarda kazananlar belli oldu

GERÇEKİZMİR – Cumhuriuet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü’nde delege seçimlerinde son gün heyecanı yaşanıyor.

- CUMARTESİ RAPORU: İLÇE İLÇE SONUÇLAR! 

Kritik yarışlara ve sonuçlara sahne olması beklenen pazar mesaisinde metropolde 7 ilçede sandık kuruluyor.

BAYRAKLI 
Bayraklı'da 2 önemli mahallede sandık kuruldu. Bir de daha önce ertelenen Körfez  Mahallesi'nde seçim yapıldı. 

MANAVKUYU'DAKİ KRİTİK YARIŞTA MAVİ ZAFERİ 
Manavkuyu Mahallesi sandığı 20 listeli yarışa sahne oldu. Sandıkta mavi ve sarı listeler 50 delege çıkarmak için yarıştı. Seçimi doğal delege olan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal ile İlçe Başkanı Didem Gültekin'in de yer aldığı mavi liste 260 oy alarak kazandı Sarı liste 230 oy alırken, 9 oy da geçirsiz sayıldı. 

Seçim sonunda Sandal ve Gültekin dışında şu isimler delege seçildi: Damla Akkuş, Gökhan Aksoy, Elif Aldıkaçtı, Ercan Algül, Arda Armutlu, Seray Aydın, Şükrü Ayyüksel, Pınar Balcı, Orhun Alban Balla, Caner Başoğlu, Ali Bektaş, Turan Bildirici, Cem Sezer Bozacı, Bünyamin Coşkun, Ali Cömert, Turan Çakar, Ceyhun Çıkıkcı, Bünyamin Çimen, Ali Demir, Tülay Doğan, Sevil Durgun, Mete Erol, Güngör Gönül, Murat Hasan Gümüş, Ümit Güner, Arzu Hakbilir, Hanım Kaplan, Zeynep Kaplan, Duygu Kayan, Pakize Kınık, Hatay Korkmaz, Çetin Köker, Yusuf Metin, Irmak Özkeskin, Hasan Patlak, Berfin Sosan, Can Fırat Tan, Şehzade Temiz, Bilgenur Topal, Feramuz Topal, Gülten Türkmen, Ali Uğurel, Hüsniye Uğurlu, Nevzat Uysal, Rıza Yıldız, Hülya Yolcu, Derya Yücel, Hazal Yüksel

OSMANGAZİ 'BEYAZ' DEDİ 
Osmangazi Mahallesi sandığında da 2 listeli yarış yaşandı. Kırmızı ve beyaz listeler 36 delege çıkarmak için yarıştı. Seçimi 395 oy alan beyaz liste kazandı, kırmızı liste ise 188 oyda kaldı. 
Seçim sonunda şu isimler delege seçildi: Mutlu Odabaş, Yeşim Tekoğlu, Kemal Gürbulak, Hamdullah Arslan, Durmuş Akçay, Ali Kaplan, Can Çolak, Tolga Perişan, Murat Özdemir, Adem Aydın, Nihal Yalçın, Halime Karakul, Gökçe Çiçek Keskin, Seray Göktürk, Cemil Üge, Kardelen İpek, Buket Kediz, Cemal Küçük, Hilal Güdücü, Baran Erşen, Ertuğrul Çeri, İsmigül Kılınç, Celal Gümüşlü, Emine Eracar, Aytaç Gül, Ayşe Aktürk, Mahir Taşliçay, Berfin Akkoç, Dilek Kaygaç, Erol Zalaltuntaş, Celal Fidan, Özkan Karadeniz, Özcan Kurt, Ali Musa Türk, Bora Karadeniz ve Mehmet Ceylan

KÖRFEZ'DE KAZANAN MAVİ
Daha önce itirazlar nedeniyle iptal edilen Körfez Mahallesi'nde seçim yapıldı. Kırmızı-mavi yarışında kazanan mavi oldu.  Mavi listeden Aylin Kanat, Tolga Tuğcu, Tansel Namlıses, Hasan Hüseyin Türkmen, Samed Tekin, Ayşe Doğan, Hasaner Tuğcu, Baysen Yıldız, Hüseyin Çınar, Orhan Erdoğan, Emel Karaçengel, Atakan Şahin delege seçildi. Kırmızı listede yer alan İlçe Eski Başkanı Cemalettin Alper delege seçilemedi. 

BUCA 
Buca'da son gün mesaisinde Çamlıpınar, Bucakoop, Dicle, Kuruçeşme, Mustafa Kemal ve Yıldız mahallelerinde sandık kuruldu. 

3 LİSTELİ YARIŞI BEYAZ KAZANDI 
İlçede 6 sandıklı son seçim gününde Bucakoop Mahallesi'nde dikkat çeken bir yarış var. Bucakoop sandığı 3 listeli bir yarışa sahne oldu. Mavi-kırmızı ve mor listeler 18 delege çıkarmak için yarıştı.

Seçimi 236 oy alan mavi liste kazandı, mor liste 227 oyda, kırmızı liste ise 177 oyda kaldı. 
Seçim sonunda delege seçilen isimler şöyle: Ersin Eroğlu, Yüksel Atik, Alicem Kaya, Çiçek Orallı, Korkmaz Kalkan, Devrim Yalçın, Vural Kamiloğlu, Sibel Güler, Can Burak Yıldırım, Cansel Akyol, Semih Göğük, Pınar Doğan, Eren Acar, Yeliz Top, Şaban Özlem, Süleyman Yanar, Volkan Dönmez ve Sertaç Pinarcık 

KURUÇEŞME'DEKİ YARIŞTA MAVİ GÜLDÜ 
Buca'da Kuruçeşme Mahallesi'nde de 3 listeli yarış vardı. 14 delegenin seçileceği sandıkta mavi, beyaz ve kırmızı listeler yarıştı. Seçimi mavi liste kazandı. 
Kuruçeşme Mahallesi'nde şu isimler delege seçildi: 
Asiye Atik, Derya Alaca, Günay Gül, Saniye Kılıçdere, Ahmet Çınar, Davut Alagaş, Devrim Satıcı, Gürkan Korkmaz, Mustafa Bozkurt, Onur Akay, Sinan Yeşilbaş, Vedat Akçay, Yılmaz Korkmaz 

YILDIZ'DA 3 LİSTELİ YARIŞIN GALİBİ KIRMIZI 
Yıldız Mahallesi sandığı da 3 listeli yarışa sahne oldu. 16 delegenin seçileceği sandıkta beyaz, mavi ve kırmızı listeler yarıştı. Seçimi 355 oy alan kırmızı liste kazanırken, sandıktan mavi listeye 294, beyaz listeye 155 oy çıktı. 

Yıldız Mahallesi'nden şu isimler delege seçildi: 
Mızrap Altay, Semra Polat, Burçin Ekici Şahin, Elif Gamze Balcı, Duygu Basut, Zerrin Elkoca, Duygu Altunbulak, Ahmet Doğan, İsmail Demir, Aykut Tiktaş, Gökhan Çiçek, Okan Çelik, İsmail Kaya, Ulaş Koç, Fikret Yıldız, Murat Altan 

DİCLE'DE ZAFER BEYAZ LİSTENİN 
Buca'da 5 delegenin seçileceği Dicle Mahallesi'nde ise 2 listeli yarış yaşandı. Sandıkta Mavi ve beyaz listeler yarıştı. Seçimi 146 oy alan beyaz liste kazanırken, mavi liste 105 oyda kaldı. Seçim sonunda Dursunali Polat, Canan Tamaz, Rojin Senem Er, Çağlar Can ve İmran Özer delege seçildi. 

MUSTAFA KEMAL SANDIĞINDA GÜLEN MAVİ LİSTE 
Mustafa Kemal Mahallesi seçimleri 2 listeli yarışa sahne oldu. Seçimi 208 oy alan mavi liste kazandı, beyaz liste 175 oyda kaldı. 
 
ÇİĞLİ 
İlçede yoğun bir son gün mesaisi yaşanıyor. Ahmet Efendi, Cumhuriyet, Esentepe, Evka-5, Güzeltepe, Harmandalı, İnönü, Küçükçiğli, Yakakent, Uğur Mumcu, Şirintepe, Maltepe ve Köyiçi mahallelerinde sandık kuruldu. 

Çiğli'de kritik seçimlere sahne olan son gün belediye ve ilçe başkanlığının desteklediği beyaz listelerle belediye ve ilçe başkanlarına muhalif mavi ve kırmızı listeler yarışıyor. 

KÖYİÇİ'NDE KIRAN KIRANA YARIŞ BEYAZIN! 
Köyiçi Mahallesi seçimleri 2 listeli yarışa sahne oldu. Beyaz liste 64 oy alarak 53 oy alan mavi listeyi geride bıraktı. Seçim sonunda Nimet Ergün, Mehmet Oral, Aydın Ergün, Semra Arat, Baykal Öztürk ve Hüseyin Han delege seçildi. 

KÜÇÜK ÇİĞLİ'DE MAVİ KAZANDI, İTİRAZ VAR! 
Küçük Çiğli Mahallesi'nde sandığa 2 listeyle gidildi. Yarışı 438 oy alan ve 251 oy alan beyaz listeyi geride bırakan mavi liste kazandı. Ancak seçim sonunda oy kullanılacak hazirun listesi ile sandıktan çıkan zarf sayısının uyuşmadığı tespit edildi. Olayla ilgili tutunak tutulurken, bazı partililerin seçimin iptali ya da tekrarı için İlçe Başkanlığı'na itirazda bulunacakları aktarıldı. 

EVKA-5'TE MAVİ ZAFERİ
Evka-5 Mahallesi sandığı da beyaz-mavi yarışına sahne oldu. Öncülüğünü Disiplin Kurulu Eski Üyesi Yaşar Sert'in yaptığı mavi liste yarışı 196 oy alarak kazandı, beyaz liste 170 oyda kaldı. Evka Mahallesi'ndeki seçim sonunda Yaşar Sert, Fırat Küçük, Fulya Kılıç, Leman Yeşil, Feryal Kaya, Burçin Akın, Pınar Yıldız, Keziban Özge Türk, İpek Kiper, Gazi Demir, Gizem Kaya, Mine Şengül, Hasan Ayvaz, Erdoğan Baytaş, Yaşar Avşar, Güney Zengin, Kadriye Topalak, Hilmi Gülşen, Ömer Barış, Yakup Okutan, İsmigül Kılıç ve Erhan Çetin delege seçildi. 

Küçük Çiğli Mahallesi'nde Belediye Eski Başkanı Hasan Arslan'n mavi listede yarıştığı sandıktan 35 ve Güzeltepe Mahallesi sandığından da 13 delege seçilecek. 

ŞİRİNTEPE'DE 3 LİSTELİ YARIŞTA ZAFER MAVİNİN  
Çiğli'de Şirintepe Mahallesi sandığında 3 listeli yaşandı. 18 delegenin seçileceği sandıkta yeşil-mavi ve beyaz listeler yarıştı. Seçimi 371 oy alan mavi liste kazanırken, beyaz liste 249, yeşil liste de 50 oyda kaldı. 
Delege seçilen isimler: İsmail Sarı, Güler Çıra, Sultan Turhan, Özgür Doğan, Çağla Özdem, Rukiye Güler, Müslüm Taş, Hamza Ceylan, Özmen Tali, Toprak Berşe, Leyla Polat, Ayhan Doğan, Hafize Yalçın, Serdal Aydın, Fatma Savak, Berkay Yıldız, Murat Arslan, Uğur Çetinkaya

YAKAKENT'TE YARIŞIN GALİBİ KIRMIZI 
Yakakent Mahallesi sandığında 2 listeli yarış yaşandı. Beyaz ve kırmızı listeler 19 delege için yarışıyor. Seçimi kırmızı liste kazandı ve Fatma Polatlı, Ali Yıldız, Seval Kelek, Tufan Öztürk, Helin Özdem, Onur Dertli, Vezir Arslan, Simge Birinci, Engin Can, Tülay Kesili, Murat Bal, Erkan Demirci, Çağlar Sarı, Sinan Salış, Gülseren Boynueğri, Arzu Çimen, Zeki Erdem, Haydar Kaya ve Ulaş Kopal delege seçildi. 

İNÖNÜ MAHALLESİ'NDE TARTIŞMA
İnönü Mahallesi'nde de sandığa 2 listeyle gidildi. 15 delegenin seçileceği sandıkta beyaz ve mavi listelerin yarışı oldu. Sayım esnasında tartışmaların çıktığı öğrenildi.Seçimi 1 oyla mavinin kazandığı ancak tutanak tutulduğu seçimle ilgili kararın ilçe ve il başkanlığına taşınacağı belirtildi.



UĞUR MUMCU'DA 3 LİSTELİ YARIŞI TURUNCU KAZANDI 
Uğur Mumcu Mahallesi sandığında da dikkat çeken bir yarış var. 12 delegenin seçileceği sandıkta beyaz, mavi ve turuncu listeler yarıştı. Seçimi belediye ve ilçe başkanlığı kanadının desteklediği turuncu liste kazandı. Seçim sonunda Sevgi Ceylan, Yusuf Yılmaz, Bülent Yıldız, Alişan Yeter, Yılmaz Budak, İnan Kalkan, Yılmaz Aydın, Dilek Yıldırım, Berçin Yaşar, Sezer Kimran, Aylin Özer ve Aslı Yıldız delege seçildi. 

CUMHURİYET 'MAVİ' DEDİ! 
Cumhuriyet Mahallesi'nde sandığa 2 listeyle gidildi. Beyaz ve mavi listeler 12 delege için yarıştı. Seçimi beyaz mavi liste kazandı ve Tekin Turhan, Zenure Şahin, Yıldız Irgat, Mesut Sever, Sezgin Ortacan, Rumi Bayraktar, Ömür Korkmaz, Şirin Akgül, Hüseyin Kelek, Tevrat Kazar, Melisa Albağa ve Aytaç Sığlam delege seçildi. 

MALTEPE'DE 2 LİSTELİ YARIŞIN GALİBİ MAVİ 
Maltepe Mahallesi sandığında mavi-beyaz yarışı yaşandı. Seçim sonunda kazanan 7 delegeyi 68 oy alan mavi liste çıkardı, beyaz liste 64 oyda kaldı. Maltepe Mahallesi'nde Osman Oflatçı, Ali Ekber Korkmaz, Ali Hıdır Altunbaş, Ozan Han, Dilşat Tümsek Bakkal, Fatma Tuna ve İbrahim Doğan delege seçildi. 

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK MAHALLESİ'NDE KAZANAN MAVİ! 
Mustafa Kemal Mahallesi sandığında da 4 delege için mavi ve beyaz listeler yarıştı. Seçimi 44 oyla mavi liste kazandı, beyaz listeye 33 oy çıktı. Seçim sonunda Aleyna Eren, Zöhre Tepeli, Serkan Erenuluğ ve Ali Ekber İmre delege seçildi. 

ESENTEPE'Yİ MAVİ KAZANDI 
Esentepe Mahallesi sandığında beyaz ve mavi listenin yarıştığı seçimi mavi liste kazandı. Seçim sonunda Yüksel Arduç, Kardelen Senem Kızıl, Şirin Karadağ, Ülkiye Gürbüz, Sevda Akar, Gülcan Şeker, Doğukan Önder, Çetin Zengin, Deniz Kusun, Tekin Tan ve Duran Çağlar Demirci delege seçildi. 

GÜZELTEPE DE 'MAVİ' DEDİ! 
Güzeltepe Mahallesi'ndeki 2 listeli yarıştan beyaz listeyi geride bırakan mavi liste galip ayrıldı. Erkan Yılmaz, Haydar Ceylan, Hüseyin Gültepe, Daimi Ergün, Ersin Özgül, İsmet Karabey, Tolga Tan, Nejla Kızılgöz, Ayfer Dopğan, Seher İnce, Sevgül Çiçeker, Aylin Karakaş ve Gökhan Acar delege seçildi. 

AHMET EFENDİ'DE TEK LİSTE 
Ahmet Efendi Mahallesi'nde sandığa tek liste ile gidildi. Filiz Kaya, Ali Haydar Bingöl, Dilek Bozkurt ve Hasan Ali Baytaş delege seçildi. 

KARŞIYAKA 
Karşıyaka'da son gün programında Bostanlı, Bahriye Üçok ve Fikri Altay mahallelerinde sandık kuruldu. 

'YETER ÇOĞUNLUK' SAĞLANAMADI, SEÇİM İPTAL! 
İlçede gözlerin çevrildiği sandıkların başında 42 delegenin seçileceği Bostanlı Mahallesi geliyordu. Geçmiş yıllarda yarışa sahne olan Bostanlı Mahallesi sandığında bu kez tek liste sürprizi yaşandı. Sandığa önemli isimlerin yer aldığı yeşil listeyle gidildi. Listede CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Nurşen Balcı, Karşıyaka Belediye Eski Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin'in kardeşi İl Eski Yöneticisi Abdullah Engin ve İl Eski Yöneticisi Alper Yücel de yer aldı. Öte yandan listenin en dikkat çeken detayı ise Karşıyaka'da ilçe başkanı adayı olan 3 ismin de yer alması oldu. Serdar Aktop, Alev İldeniz ve Sibel Özenir de Bostanlı Mahallesi sandığının tek listesi olan yeşil listede yer alan isimlerden oldu.  

Uzlaşı listesiyle gidilen Bostanlı Mahallesi sandığında bir sürpriz daha yaşandı ve seçim yeter çoğunluk sağlanamadığı için iptal edildi. Tutanak tutulan Bostanlı Mahallesi'nde seçimin salı günü yapılacağı öğrenildi.

FİKRİ ALTAY'DA MAVİ ZAFERİ! 
Fikri Altay Mahallesi sandığında 2 listeli yarış yaşandı. Seçimi 114 oy alan mavi liste kazanırken, beyaz liste 72 oyda kaldı. Seçim sonunda Rasim İyikalpli, Nurten Günay, Fuat Şen, Sakine Ülker, Remzi Akyürek, Elçin Aktürk, İbrahim Gülcemal, Caner Göç, Koray Ugaş ve Gülşah Kanatlarlı delege seçildi. 

BAHRİYE ÜÇOK'TA 2 LİSTELİ YARIŞI MAVİ KAZANDI 
Karşıyaka'da Bahriye Üçok Mahallesi sandığa 2 listeyle gidildi. 17 delegenin seçileceği yarış mavi ve mor yarışına sahne oldu. Seçimi 155 oy alan mavi liste kazandı, mor liste ise 129 oyda kaldı. Mor listede yer alan İl Eski Gençlik Kolu Başkanı Ozan Uyan delege seçilemedi.
Bahriye Üçok Mahallesi'nde şu isimler delege seçildi: 
Ahmet Diker, Levent Güçlü, Kenan Ocak, Ahmet Doğan, Şengül Bağ, Hüseyin Akbaş, Bahattin Han, Hatice Sosyal, Güner Özdemir, Aysun Kuru, Gülşen Korkmaz, Veli Yıldırım, Fatoş Kolat, Nilüfer Kızıltepe, M.Şerif Özvarol, Doğukan Karataş ve Ekin Ocak...

KARABAĞLAR 
Karabağlar'da Yunus Emre, Tahsin Yazıcı, Limontepe, Sarıyer, General Asım Gündüz ve Gülyaka mahallelerinde sandık kuruldu. 

YUNUS EMRE'DE İL BAŞKAN YARDIMCISINA SANDIK ŞOKU! 
Karabağlar'da son günün kritik yarışı Yunus Emre Mahallesi'nde kırmızı ile beyaz listeler arasında yaşandı. 

10 delegenin çıkacağı sandıkta kırmızı ve beyaz listeler yarıştı. Seçimi belediye kanadının desteklediği kırmızı liste 259 oyla kazanırken, 239 oyda kalan beyaz listede liste başı olan İl Başkan Yardımcısı Orhan Polat delege seçilemedi. 

Yunus Emre Mahallesi'nden delege seçilen isimler şöyle: Fügen Soysaç, Laçin Ergün, İnan Karakoyun, Resmigül Ercan, Buse Ak, Ali Rıza Çamur, Murat Keleş, Hüseyin Onur Taşdelen, Feyyaz Özberk, Turgay Çeker, Mine Erişen Taşkıran 

TAHSİN YAZICI'DA KIRMIZI ZAFERİ! 

Tahsin Yazıcı Mahallesi'nde yapılan 2 listeli yarışı beyaz listeyi geride bırakan kırmızı liste kazandı. Murbet Erden, Mehmet Bozkurt, Gamze Oran, Doğu Sarıkaya, Orhna Oray Arık, Murat Karakurt, Burak Demirkan ve Fulya Sade delege seçildi.  Kırmızı listeye ilçe başkanlığına muhalif isimler destek verdi. 

SARIYER'DE KAZANAN BEYAZ
Sarıyer’de beyaz ve kırmızı yarıştı. İlçe başkanlığının destek verdiği beyaz liste kazandı. Beyaz listeden Ömer Demir, Özlem Çınar, Faruk Güngör, Fatma Çetin, Atalay Demir Kaya, Mustafa Altındağ delege seçildi.
Kırmızı listede liste başında yer alan il eski başkan yardımcısı Çetin Özdemir delege seçilemedi.

GÜLYAKA TEK LİSTE
Gülyaka Mahallesi'nde sandığa tek listeyle gidildi. Seçim sonunda Nedim Toplaoğlu, Latif Yelekçioğlu, Mükerrem Karadeniz, Fuat Toplaoğlu, Bayram Menga, Metin Osman Güler, Mehmet Tevfik Toplaoğlu, Mustafa Şeşoğlu ve Kumru Çelebi delege seçildi. 
 
BORNOVA 

3 LİSTELİ YARIŞ! 
Bornova'da delege seçimleri mesaisi Barbaros Mahallesi'nde kurulan sandıkla kapanıyor.  Barbaros Mahallesi'nde sandığa 3 liste ile gidildi. 12 delegenin seçileceği sandıkta beyaz, kırmızı ve sarı listelerin yarışı var. 

GAZİEMİR 
Gaziemir'de maratonun son gününde Irmak ve Dokuz Eylül mahallelerinde sandık kuruldu. 

 
Aliağa Sanat Günleri'nde Sıla rüzgarı!
 
İstanbul planı: Memlekete dönmek isteyene teşvik!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
CHP 23 Temmuz 2023 Pazar 22:59

Vay vay ne yarış ne yarış parti içi mücadeleye çalıştıkları kadar .genel seçim sürecinde çalışsalardı ya .ilçe belediye başkanları çalışmadı .yani örgüt çalışmadı .ama parti içi yarış söz konusu olunca herkes canlandı delege olabilmek için.AKPARTİ Seçim startını vermiş CHP parti içi mücadele veriyor.her zaman erken kalkan yol alır.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İmamoğlu ile Bülent Kerimoğlu arasında gerilim!
CHP Genel Merkezi'nde yaklaşık 4 saat 10 dakika süren toplantıyla ilgili ...
CHP'den 'belediye başkanları buluşması' açıklaması!
CHP’li belediye başkanlarının toplantısında ‘değişim’ tartışması nedeniyle ...
'Üye sistemi' sızdırıldı iddialarına CHP'den yanıt
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yönettiği ve partinin önde gelen isimlerinin ...
 
CHP'de 'başkanlar zirvesi'... Kılıçdaroğlu ne mesaj verdi?
İYİ Parti’nin ardından CHP de, yerel seçimler için kendisine “müstakil ...
6'lı Masa'dan 'gizli protokol'e sert tepkiler!
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, seçilmesi durumunda CHP lideri ...
CHP'de cumartesi mesaisi: İşte metropolde tüm sonuçlar
CHP’de delege seçimlerinin sonuna gelindi. Son hafta sonu mesaisinde cumartesi ...
 
Yerel seçim stratejisi: Fedakarlık sırası CHP'de!
Yerel seçimler için süre daralıyor. Millet İttifakı cephesinde işbirliği ...
Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu bugün bir araya gelecek
Kamuoyunun gündemine gelen zoom toplantısının ardından İstanbul Büyükşehir ...
Bakan Fidan'dan tahıl anlaşması açıklaması
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Tahıl anlaşmasında Rusya'nın masaya getirilmesi ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri