POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Netanyahu ve Hamas liderleri hakkında tutuklama kararı!
Netanyahu ve Hamas liderleri hakkında tutuklama kararı!
31 Mart gecesini anlattı: Siz sevinirken ben kahroldum!
31 Mart gecesini anlattı: Siz sevinirken ben kahroldum!
Beşiktaş'ın kiralık gönderdiği oyuncuya silahlı saldırı!
Beşiktaş'ın kiralık gönderdiği oyuncuya silahlı saldırı!
Kredi kartı ödemelerinde yeni dönem!
Kredi kartı ödemelerinde yeni dönem!
8 Şubat 2024 Perşembe - 08:25

CHP İzmir düğmeye bastı: 3 kurul, 4 SKM, çok sayıda önemli isme kritik görevler!

CHP İzmir Örgütü yerel seçim kampanyası süreci için önemli kararlar aldı. Buna göre biri merkez olmak üzere 4 SKM açacak CHP’de yol haritasını şekillendirmek ve stratejileri uygulamak için 3 önemli kurul da devreye sokuldu. Partinin sembol ismi Yüksel’in tecrübeli bir heyetle çalışacağı danışma kurulundan çıkacak yol haritası, İl Başkanı Aslanoğlu ve Büyükşehir Adayı Tugay’ın da yer aldığı yürütme kurulunda şekillenerek önemli isimlerin görev aldığı icra kurulu tarafından sahada uygulanacak.

CHP İzmir düğmeye bastı: 3 kurul, 4 SKM, çok sayıda önemli isme kritik görevler!

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü’nde 31 Mart’ta yapılacak yerel seçim sürecinde yürütülecek kampanya ve saha stratejileri için yol haritası belirlendi.

Buna göre CHP İzmir’in ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay’ın seçim kampanyası için önemli üs ve kurul kararları aldı.

CHP İzmir biri merkez olmak üzere 4 tane seçim koordinasyon ofisi (SKM) kurma kararı alırken, kampanya sürecini şekillendirecek 3 önemli kurulu da devreye soktu.

BİRİ MERKEZ TOPLAM 4 SEÇİM ÜSSÜ!
CHP İzmir Örgütü yerel seçim sürecinde 2023 yılında yapılan Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerinde kullanılan ofisi yeniden merkez SKM olarak belirlerken, İl Başkanlığı bu ofisin yanı sıra Bakırçay, Küçük Menderes ve Yarımada bölgelerinde de birer SKM açacak. CHP İzmir’in 4 seçim üssünün yanı sıra ilçelerde de ilçe başkanlıkları SKM’ler kuracak.

Merkez SKM'nin ofis koordinatörleri Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Murat Aydın ile Büyükşehir Meclis Üyesi Ulaş Polat olarak belirlendi. Merkez SKM'de ayrıca Bakırçay'dan Adnan Alabay, Küçük Menderes'ten İsmet Basmacı, Yarımada'dan ise Haydar Göktepe sorumlu olacak. 

CHP'de Küçük Menderes SKM'si için Baki Üküççevik ve Yarımada SKM'si için Volkan Gürboğa koordinatör olarak atandı. Koordinatörü henüz belirlenmeyen Bakırçay SKM'sinde strateji sorumlusu olarak Eski Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç'in görev alması dikkat çekti.  

KAMPANYA İÇİN 3 KURUL
CHP İzmir seçim kampanya, strateji ve saha çalışmalarının belirlenmesi ve icrası için 3 önemli kurul kurma kararı aldı. Buna göre süreci danışma kurulu, yürütme kurulu ve icra kurulunda yürütülecek çalışmalar şekillendirilecek.

DANIŞMA KURULUNDAN ‘TECRÜBE’ KONUŞACAK!
Danışma kurulunun başına partinin tecrübeli ismi Eski Genel Başkan Yardımcısı ve Eski İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel getirilecek. Kurulda ayrıca eski milletvekilleri, eski parti meclisi üyeleri, eski belediye başkanları ve eski il başkanları da yer alacak. Yüksel başkanlığındaki danışma kurulu kampanya üzerine teknik detayları masaya yatırarak genel hatlarıyla bir yol haritası çizecek.

Öte yandan CHP'de işleyişte bir genişletilmiş danışma kurulu da yer alacak. Belediye başkanlarından oluşacak özel kurul gerekli durumlarda toplanacak. 

KARAR VE UYGULAMALAR YÜRÜTME KURULU’NDA ŞEKİLLENECEK!
Yürütme kurulu ise İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Büyükşehir Adayı Cemil Tugay, İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan, İl Kadın Kolları Başkanı Nurdan Şenkal Uçar ve milletvekilleri yer alacak. Yürütme kurulu yol haritasını, karar ve uygulamaları şekillendirecek.

İCRA EKİBİ DE HAZIR!
İl Başkanvekili Barış Özdemir idaresinde çalışacak icra kurulu ise saha uygulamaları görevini üstlenecek. Kurulda birinci bölgeden Orhan Polat, ikinci bölgeden Ali Alan sorumlu olacak. Cenk Ergöl de koordinatör olarak çalışacak. İcra kuruluna bağlı çok sayıda çalışma grubu yer alacak.

 
İzmir sularında yine can pazarı!
 
33 ilde DEAŞ operasyonu: 147 gözaltı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
T. Nejdet odemis 8 Şubat 2024 Perşembe 12:44

Bu calismalar muhakkakki cok onemli lakin yoresel calismalara baslamak ve listelerin acele belirlenmeside cok onemli.yoredeki sevilen isimlerin ortaya cikarilmasive bu konuda gec kalinmamasida. Cok onemli..

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aslanoğlu'ndan AK Partili adaya 'hastane' tepkisi: Seçilmiş kayyum olmak istiyor!
AK Parti'nin Karabağlar Adayı Tunç'un ilçedeki 2 hastane ilçe ilgili açıklamalarına ...
Özel'den Akşener'e taziye ziyareti
CHP lideri Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'e ablasının vefatı nedeniyle ...
Demirtaş'tan eşinin adaylığına dair ilk açıklama!
DEM Parti milletvekilleri Mehmet Rüştü Tiryaki ve Saruhan Oluç, Edirne ...
 
MHP 55 belediye başkan adayını daha açıkladı
Milliyetçi Hareket Partisi, 5 ilçe ve 50 beldenin belediye başkan adayını açıkladı
"CHP zihniyetinin Türkiye’nin çıkarlarıyla bağı kalmadı"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin Şanlıurfa ilçelerindeki ...
Büyükşehir Adayı AK Partili Dağ: Biz bu şehre aşığız!
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, seçim çalışmaları ...
 
Savaş'tan adaylık açıklaması: Sinmeyeceğim!
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, bugün düzenlediği basın ...
AK Partili Tunç: Karabağlar'da artık icraat ve gelişim zamanı!
AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Tunç, “İlçemiz güzel günlerine ...
Tugay'dan Tabip Odası'na ziyaret: Sağlık sistemi projesini anlattı
CHP'nin Büyükşehir Adayı Tugay, "Yuvanıza hoş geldiniz" sözleriyle karşılandığı ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri