POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
İran'da satanizm operasyonu: 261 gözaltı!
İran'da satanizm operasyonu: 261 gözaltı!
Öğretmen atama başvurularında tarih belli oldu
Öğretmen atama başvurularında tarih belli oldu
TikTok, YouTube'a rakip oluyor!
TikTok, YouTube'a rakip oluyor!
Erdoğan açıkladı: Çiftçi kredi limitleri artırıldı!
Erdoğan açıkladı: Çiftçi kredi limitleri artırıldı!
12 Ocak 2020 Pazar - 00:10

CHP Karabağlar'dan birlik buluşması: Yücel, Beko ve Türkbay'dan çarpıcı mesajlar!

CHP Karabağlar İlçe Örgütü, birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinde bir araya geldi. Programda İl Başkanı Yücel, İlçe Başkanı Türkbay ve Milletvekili Beko önemli mesajlar verdi.

CHP Karabağlar dan birlik buluşması: Yücel, Beko ve Türkbay dan çarpıcı mesajlar!

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabağlar İlçe Örgütü birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinde buluştu.

21 Aralık’ta İlçe eski Başkanı Ali İhsan Yıldız’ı 3 oy farkla geride bırakarak CHP Karabağlar İlçe Başkanlığı koltuğuna oturan Avukat Mehmet Türkbay ve yönetiminin düzenlediği etkinlik Kültürpark 3 Nolu holde gerçekleşti.



Programa CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Milletvekilleri; Kamil Okyay Sındır, Ednan Arslan, Kani Beko, Bedri Serter, İzmir eski Milletvekili Musa Çam, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Karabağlar İlçe Başkanı Mehmet Türkbay, meclis üyeleri, İlçe başkanları, il yöneticileri, ilçe yöneticileri ve partililer katıldı. Etkinlikte konuşan İl Başkanı Yücel ve İzmir Milletvekili Beko ve İlçe Başkanı Türkbay önemli mesajlar verdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Şefi Yolcu Bilginç’in sahne aldığı programda partililer keyifli saatler yaşadı.  

BİRLİKTE ÇALIŞMAK ZORUNDAYIZ!
Programın açılış konuşmasını yapan Karabağlar İlçe Başkanı Mehmet Türkbay, “31 Mart’ta yapılan yerel seçimler ve sonrasındaki İstanbul seçimleri gösterdi ki artık iktidar çok uzakta değil. Parlamenter sisteme geçmek, tek adam rejimine son vermek adına el ele, kol kola birlikte çalışmak zorundayız. Halk bizden bunu bekliyor” dedi.

YÜCEL’DEN İKTİDAR VURGUSU
Türkbay’ın ardından kürsüye İl Başkanı Deniz Yücel çıktı. CHP’nin 31 Mart yerel seçimlerindeki başarısına vurgu yapan İl Başkanı Yücel, “Bizim Atatürk ilke ve devrimleriyle hesabı olanlara karşı, cumhuriyet devrimleriyle hesabı olanlara karşı, ülkesini seven cumhuriyet değerlerine bağlı yurttaşlarımızla birlikte dayanışmamız gerekiyor. O yüzden birlik beraberlik dayanışma ruhunu güçlendireceğiz. 31 Mart yerel seçimlerinde gerek İzmir’de gerek Türkiye genelinde büyük bir başarıya imza attık. Bugün Türkiye nüfusunun yüzde 50’sini CHP’li belediyeler yönetiyor. CHP, 11 büyükşehirde 10 ilde 200’e yakın ilçe belediyesinde seçimleri kazanmış durumda. 25 sene sonra, AKP’ye yerelde iktidarı getiren İstanbul ve Ankara’yı kazandık. Bu yeterli mi? Elbette değil. Bu başarıyı, partimizi genelde iktidara taşıyarak taçlandırmak zorundayız” diye konuştu.

KARABAĞLAR’DA OYUNU BOZDUNUZ!
"Karabağlar’da 31 Mart yerel seçimlerinde büyük bir oyunu bozdunuz" diyerek konuşmasını sürdüren Yücel şunları söyledi: AKP’nin, Cumhur İttifakı’nın metropolde gözüne kestirdiği birkaç ilçeden biriydi Karabağlar. Ama 31 Mart’ta sizler bu oyunu bozdunuz, seçimi kazandık. Bugün birlik beraberlik dayanışma yemeğini düzenleyen yeni seçilen Karabağlar İlçe Başkanımız Mehmet Türkbay’a ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Ben inanıyorum ki partimizin oylarını daha da yukarılara taşıyacaklar. Bu görevler fedakarlık, özveriyle yapılan görevler… Bir önceki İlçe Başkanımız Ali İhsan Yıldız ve yönetim kurulu Karabağlar İlçe Örgütüne bir ilçe binası kazandırdılar, 2 yıl gibi bir süre partimize hizmet ettiler, kendilerine teşekkür ediyorum. Biz bu görevleri partimiz için yapıyoruz, bu görevleri ülkemiz için, kentimiz için yapıyoruz. Ben yeni göreve gelen arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum.”

KONGRE SÜRECİ MESAJI
Konuşmasını kongre sürecine ilişkin mesajıyla sonlandıran Yücel, “Ben bu süreci; partimizin güçlenerek çıktığı, CHP’yi iktidara hazırlayan kadroların seçildiği bir süreç olarak görüyorum, birlik beraberliğimizi perçinleyen süreçler olarak görüyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. CHP iktidarında bir arada olmak dileğiyle…” dedi.

KARABAĞLAR’I ERDOĞAN GELSE ALAMAZ DEDİK!
Programda konuşma yapan CHP İzmir Milletvekili Kani Beko da önemli mesajlar verdi. 31 Mart yerel seçimlerinde Karabağlar’da alınan seçim sonucuna değinen Kani Beko “31 Mart’ta ne dedik; ‘Karabağlar’ı Recep Tayyip Erdoğan gelse alamaz’ dedik” diye konuştu.

YAŞASIN DEVRİM, YAŞASIN SOSYALİZM
Beko konuşmasına şöyle devam etti: AKP iktidarına karşı toplumsal muhalefet içerisinde demokrasi mücadelesi verenlerle yan yana omuz omuza olma zamanı geldi. Türkiye’yi dolaşan lastikçi Kani olarak diyorum ki; tünelin ucunda demokrasi var, barış var, kardeşlik var, adalet var, CHP’nin iktidarı var. Faşist diktatörlere karşı yan yana omuz omuza mücadele etmek boynumuzun borcu. Yaşasın devrim, yaşasın sosyalizm, yaşasın halkların kardeşliği! Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz, birleşirsek iktidar oluruz.

 
İzmir sularında facia: 8'i çocuk 11 ölü
 
CHP Narlıdere’de yönetim içinden 2 aday yarıştı: İşte kazanan!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dervişoğlu ve Çıray'dan Urla mesaisi, önemli mesajlar!
İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu ve Genel Başkan Yardımcısı ...
CHP Bornova’da delegasyondan ‘tek vücut’ kararı!
CHP Bornova’da yeni başkan Çapın, ilçe yönetimi ve il delegasyonuyla bir ...
CHP Narlıdere’de yarışın adı belli oldu: Yönetimden 2 aday!
CHP’de hafta sonu kongre mesaisinde gözler Narlıdere’de… İlçe Başkanı ...
 
AK Partili Sürekli'den 10 Ocak mesajı
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler ...
CHP İzmir'de o ilçe de başkanını seçti: 2 adaylı yarışta büyük fark!
CHP İzmir’de kongre maratonu sürüyor. Bugün sandık Kiraz’da kuruldu. İlçe ...
CHP Kemalpaşa'dan rektöre sert tepki!
CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Av. Ahmet Cemil Balyeli, “Üniversiteler bilim ...
 
MHP'li Osmanağaoğlu'ndan muhtarlar için teklif, Soyer'e eleştiri bombardımanı!
MHP İzmir Milletvekili Osmanağaoğlu Büyükşehir’e muhtarlık ofisleri için ...
"İlla Putin mi 'bu Kanal yanlıştır' diyecek!"
"Kanal İstanbul Çalıştayı"nda konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, ''Bu şehrin, ...
Bakan Gül'den infaz düzenlemesi açıklaması
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, infaz düzenlemesiyle ilgili henüz Meclis'e ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri