POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Özel: Yeni Anayasa yapmanın birinci şartı…
Özel: Yeni Anayasa yapmanın birinci şartı…
Bakan Koca: Saldırgan tutuklandı!
Bakan Koca: Saldırgan tutuklandı!
Bu kez sınıf öğretmenine saldırı
Bu kez sınıf öğretmenine saldırı
Biden ile Trump, kozlarını paylaşacak
Biden ile Trump, kozlarını paylaşacak
8 Nisan 2018 Pazar - 15:51

CHP Konak Danışma Kurulu'na damga vuran tartışma: 2 eski başkan karşı karşıya!

CHP Konak İlçe Danışma Kurulu toplantısına 2 ilçe eski başkanının yaşadığı tartışma damga vurdu. Toplantıda söz alan CHP Konak İlçe Eski Başkanı Tunus, Başak'ı sert sözlerle eleştirirken ilçe yönetimine de 'kongre çıkışı'nda bulundu. Başak'tan da Tunus'a sert yanıt geldi. 

CHP Konak Danışma Kurulu na damga vuran tartışma: 2 eski başkan karşı karşıya!

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak İlçe Danışma Kurulu toplantısı Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde yapıldı. 

Toplantıya CHP İzmir milletvekilleri Tacettin Bayır, Musa Çam, Atila Sertel, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, Konak İlçe Eski Başkanları Mehmet Şakir Başak, Aytekin Tunus ve çok sayıda partili katıldı.

CHP Konak İlçe Danışma Kurulu toplantısına 2 ilçe eski başkanının yaşadığı tartışma damga vurdu. Toplantıda söz alan CHP Konak İlçe Eski Başkanı Tunus, Başak'ı sert sözlerle eleştirirken ilçe yönetimine de 'kongre çıkışı'nda bulundu. Başak'tan da Tunus'a sert yanıt geldi. 

KONGREYE GÖTÜRÜN YOKSA... 
Tunus konuşmasında, Başak'ın ilçe başkanı seçildikten sonra istifa ederek Genel Merkez'de görev almasını eleştirerek, " Önce biz kedi içimizdeki saltanatı yıkmalıyız. İlçe başkanı seçildi, istifa etti. Yerine bu arkadaş olsun dendi. Bu anlayış doğru değildir. Madem böyle bir düşüncen vardı neden aday oldun" dedi. Tunus, ilçe başkanı Gruşçu ve yönetimine de seslenerek "İlçeyi kongreye götürün yoksa örgüt kongreye götürür!" ifadelerini kullandı. 

DAHA NE İSTİYORSUNUZ! 
Tunuslu'ya yanıt veren Başak, "Ben kongrede aday olurken de seçilirken de söyledim. Ben hiç bir zaman kimsenin adamı olmadım. Kongrede aday olmayacaktım ama gençlerin önünü açmak için aday oldum.Her zaman söyledim hiçbir zaman kişisel menfaatim için siyaset yapmadım. Ben sorumluluk aldım ve gençlerin önünü açtım. Senin gibiler gençlerin önünü açmazdı. Benim ailemin hiçbir üyesi belediyede çalışmıyor, kızım evde işsiz. Siz daha ne istiyorsunuz?" diye konuştu. 


Öte yandan CHP Konak İlçe Kongresi'nin açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Gruşçu'dan 2019 seçimlerine yönelik önemli mesajlar geldi.

1919 ruhu ile 2019’a yürümek zorunda olduklarını belirten Gruşçu, "AKP iktidarı ne yazık ki mevcut faşist yönetim anlayışı ile bugün 2023 yılını hedef göstererek, 1923’ü yani Cumhuriyet’in temellerinin atıldığı yılların hesaplaşmasını yapmak üzere geliyor. AKP iktidarı, 1923 ile geçen bir asrın ardından, bugün bir proje olarak karşımıza çıktı. Biz, 1923’teki Cumhuriyet değerlerimizin örselenmesine, yıpratılmasına asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.

"HER BİRİMİZ BİR ATATÜRK OLMALIYIZ"
Gruşçu, birlik olmaya, kavga değil siyaseti barışarak yapmaya ihtiyaçlarının olduğuna değinerek, "Toplumsal barışın, uzlaşmanın esas olduğu bir düzende artık kaynaşmaya ihtiyacımız var. Bundan sonraki süreçte her birimiz bir Atatürk olmalıyız. Her birimiz Mustafa Kemal’in idealini Cumhuriyetimizde ve ülkemizde yaşatmak zorundayız. Bizler bulunduğumuz konumlarda kim olursak olalım, ne olursak olalım, biz değiliz. Biz, kişisel siyaset ve bireysel anlayıştan uzaklaşan, sadece toplumsal menfaatin ön planda olduğunu bilerek hareket edecek olan CHP’nin ve Cumhuriyetin temsilcileriyiz. Artık bizler siyasi kargaşa ve karmaşa ortamından çıkacağız ve ‘biz’ olarak değil, her birimiz bir Atatürk olarak mücadele edeceğiz" dedi. (Haber servisi, DHA)

 
Kılıçdaroğlu: Gelin partiye üye olun, 50 vekil...
 
Trump: Esad büyük bedel ödeyecek!
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
toros 8 Nisan 2018 Pazar 21:58

Örgütün ismini ağzına alma sen Tunuslu söz seni aşar seni Hiç açmıyor

Yorumu oyla      0      0  
sami selcuk 8 Nisan 2018 Pazar 18:16

aytekin bey karsiyakabkent a.s. ye niyevgeldi niye istifa etti ve kaç para maaş alıyordu kamuoyu bunu merak ediyor siyaset yapan inşa ların herşeyi açık olmalıdır.yakisan kendisi kamuoyunu bilgilendirmesidir

Yorumu oyla      0      0  
konaklı 8 Nisan 2018 Pazar 17:19

Chpden birşey olmazzzz çünkü içerideki kavgaları bitmiyorrrr.Halk her yerde iyi partiyi konuşuyor iyi partiye oy vereceğiz diyor bunlar daha halen koltuk kavgasındalar.Tabi nede olsa izmirli çantada keklik her türlü bize oy verir diye düşünüyorlar ya bence çok büyük bir şekilde şaşkınlığa uğrayacağız.Kalemiz dediğimiz alsancak ve gültepede bile herkes iyi partiyi konuşuyor.Ama bu chp böyle gelmiş böyle gider az olsun benim olsun mantığı.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu: Gelin partiye üye olun, 50 vekil...
Romanlara seslenen Kılıçdaroğlu, "Gelin kadınlı erkekli partiye üye olun. ...
Şengül’den Kocaoğlu’na çok sert ‘havuç’ yanıtı!
AK Parti İl Başkanı Şengül, Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’nun ‘İzmirlilere ...
"Yunanistanlı askerler takas konusu değildir"
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Türkiye'de tutuklu bulunan Yunanistanlı ...
 
AK Parti İzmir'de kongre pazarı: 2 adaylı yarışı kim kazandı?
AK Parti'de ilçe kongreleri maratonunda son viraja girilirken, Pazar mesaisinde ...
Erdoğan şahitlik yaptı: 'Evet' yerine 'Kabul ettim'
Nikah şahitliği yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, nikahta “Kabul ...
CHP Konak'tan şeker fabrikaları için 9 bin imza
Konak Medyanı ve Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde kurulan masada ...
 
AK Partili Şengül'den 'bürokrat' çıkışı: Hiç biri başkanımızı ezemez!
AK Parti'de kongre takvimi Foça'da işlemeye devam ederken, İl Başkanı ...
Erdoğan: İzmirli kardeşim bunu görüyor musun?
Cumhurbaşkanı Erdoğan Aydın İl Kongresi öncesi yaptığı konuşmada "Birileri ...
CHP’nin Çorum mitinginde olay: Rabia işareti yapınca…
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun şeker fabrikalarının satışına karşı ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri