POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Otoyol ve köprü ücretlerine zam
Otoyol ve köprü ücretlerine zam
AK Parti'den 2 ayrı kamp kararı
AK Parti'den 2 ayrı kamp kararı
Fenerbahçe seçim tarihini duyurdu
Fenerbahçe seçim tarihini duyurdu
Candan kardeşler hakkında iddianame hazırlandı
Candan kardeşler hakkında iddianame hazırlandı
13 Mart 2024 Çarşamba - 15:18

CHP Lideri Özel Bayındır’dan seslendi: Cumhur İttifakı karşısında Türkiye ittifakı var!

Küçük Menderes mesaisine Ödemiş ve Tire’nin ardından Bayındır’daki halk buluşmasıyla devam eden Özel burada yaptığı konuşmada, “Cumhur İttifakı’nın karşısında umudun ittifakı var, kardeşlik ittifakı var, iyi günlerini özleyenlerin, ülkesini sevenlerin ittifakı var, Türkiye ittifakı var” dedi.

CHP Lideri Özel Bayındır’dan seslendi: Cumhur İttifakı karşısında Türkiye ittifakı var!

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel İzmir programının ikinci gününe Küçük Menderes çıkarmasına imza atıyor. 

CHP Genel Başkanı Özel Ödemiş ve Tire’nin ardından Bayındır’da da halk buluşmasına katıldı ve parti otobüsünden Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran kalabalığa seslendi. 

CHP Genel Başkanı alanı dolduran kalabalığı, “Komşunuz Manisa’dan evladınız Özgür Özel geldi, yağmurla, bereketle geldi inşallah. İnşallah 31 Mart akşamı oylar Davut Başkan’a böyle yağacak, sadece Davut Başkan’a değil, Cemil Başkan’a da yağacak” sözleriyle selamladı. 

KOCAOĞLU VE SOYER’E SELAM 
CHP Lideri Özel, “Bayındır deyince çiçek kooperatifi akla geliyor, kooperatifçilik deyince Karaoğlan Bülent Ecevit ve CHP akla geliyor ama çiçek kooperatifine en büyük desteği veren Aziz Başkanımıza bir selam yollayalım, ardından Tunç Soyer Başkanımıza bir selam yollayalım. Tunç Başkanının Bayındır’a kurduğu süt fabrikası İzmir Büyükşehir Belediyesi eliyle ürünlerinizin değerlendirilmesini sağlıyor, çok önem veriyoruz. Cemil Başkan kırsal kalkınma politikaları için özellikle sütçülükle uğraşanlara katkı sağlamak için heyecanlanıyor, Davut Başkan ile Cemil Başkan el ele üreticimize sahip çıkacak, söz veriyoruz” diye konuştu. 

Özel şöyle devam etti: Özellikle Davut Başkan’ın emeğini biliyoruz. Kendisi Şoförler Nakliyeciler Odası Başkanı, Taşıma Kooperatifi Başkanı, partimizin evladı ve bizim kendisine özellikle bu süreçte Bayındır Belediyesi’ni almak, Bayındır’da halkçı belediyecilik yapmak, Atatürk’ün kurduğu partiyi Bayındır’da iktidar yapmak görevini verdik. 

“EMEKLİYE, ÇİFTÇİYE PARA BULAMAYIP, YANDAŞA BULANLARA YAZIKLAR OLSUN!”
Biz çiftçinin, çiçekçilikle uğraşanların, hayvancılıkla uğraşanların derdini tasasını biliyoruz. Aslında bu dönem tüm dünyanın çiftçilikle, hayvancılıkla uğraşanlara sahip çıktıları bir dönem. Avrupa Birliği fonlarının yarısı tarımı desteklemek için sağlanırken, Türkiye’de milli gelirin tam yüzde 1’i çiftçiye destekleme olarak verilmek zorunda kanun gereği. Bu paranın yüzde 1’i 263 milyar ettiği halde size sadece 85 milyar destek verdiler. Aradaki 178 milyarın üzerindeki para çiftçinin, hayvancılıkla uğraşanların hakkı olduğu halde başkalarına verildi. Kime verildi? 170 milyarı kur korumalı mevduata verdiler, 162 milyarı garanti geçişli otoyol ve köprülere verdiler. Saraylara, makam araçlarına, kendi yandaşlarına her parayı buluyorlar. Emekliye, çiftçiye para bulmayıp yandaşa bulanlara yazıklar olsun! 

“CUMHUR İTTİFAKI KARŞISINDA TÜRKİYE İTTİFAKI VAR”
Davut Başkan 31 Mart’tan itibaren sizlere sahip çıkmak için gün sayıyor. Cemil Başkan İzmir Büyükşehir’e gelip size sahip çıkmak için gün sayıyor. Sözün kısası karşımızda Cumhur İttifakı var. Oy vermişlere lafım yok, iyi olsun diye verdiler ama perişan oldular, yoklukta kaldılar, yoksul kaldılar, borçlarını ödeyemez hale geldiler. Ama bu Cumhur İttifakı’nın karşısında umudun ittifakı var, kardeşlik ittifakı var, iyi günlerini özleyenlerin, ülkesini sevenlerin ittifakı var, Türkiye ittifakı var. Bizim ittifakımız Türkiye ittifakımızdır. Türkiye İttifakı renklerini ay-yıldızlı bayraktan alır. CHP’liler, milliyetçi demokratlar, sosyal demokratlar, muhafazakar demokratlar önce Bayındır’ı, sonra İzmir’i, sonra Türkiye’yi kazanacağız. Türkiye kazanacak. Bayındır’da çiftçiler, esnaflar, çiçekler kazanacak, hep birlikte kazanacağız. 

TUGAY VAATLERİNİ SAYDI, ‘KOOPERATİF ÖDEMELERİ’ İÇİN NAMUS SÖZÜ VERDİ! 
CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay da halk buluşmasında bir konuşma yaptı. Tugay, “Türkiye’nin umudu Genel Başkanımız Özgür Özel ile birlikte sizlere geldik. 31 Mart’a artık sayılı gün kaldı. Hepimiz çok heyecanlıyız, çok sabırsısız, çünkü Bayındırımıza bugüne kadar gördüğü en iyi hizmeti yapacağız. Şimdiden arkadaşlarımız köy köy geziyorlar, ihtiyaçları talepleri topluyorlar. Ve ben Davut Başkanımla birlikte bu dönemde Bayındır’a layık olduğu en iyi hizmeti eksiksiz vermek için hazırız. Buraya asfalt şantiyesi kuracağız. Bütün köy yollarını yeni baştan asfaltlayacağım. Ürettiklerinizin değerini koruması için soğuk hava depolarını, paketleme tesislerini en kısa zamanda yapacağım. Bayındır’da hiç kimse merkezden daha az hizmet almayacak. Orada yapılan ana okulları, orada yapılan kültür tesisleri, orada yapılan spor tesislerinin hepsi burada da olacak. Hepsini bütün kardeşlerimiz bizden hizmet olarak alacak. Ve bir söz daha, namus sözü! Kooperatiflerimiz ödemelerini zamanında alacak, hiçbir şekilde aksatılmayacak. Bizler Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti olan CHP’nin bugün halka hizmet için çalışan neferleriyiz. Bununla büyük gurur duyuyoruz, kendimize, bu ülkeye, İzmir’e inanıyoruz” diye konuştu. 

SAKARSU: HER ŞEY DAHA GÜZEL OLACAK 
Bayındır’daki halk buluşmasında CHP’nin belediye başkan adayı Davut Sakarsu da bir konuşma yaptı. Sakarsu konuşmasında, “Biz göreve sosyal belediyecilik inşa etmek ve hep birlikte yönetmek için talip olduk. Size söz veriyorum her şey daha güzel olacak” ifadelerini kullandı. 

 
İzmir’de Ramazan dayanışması
 
Ali Koç: Galatasaray Türk futbolu için beka sorunudur!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Yıldız'dan öğrencilere: Bir yol seçin, yanınızdayım!
CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız; Balatçık Seçim Ofisi’nde ...
AK Partili Kırkpınar'a CHP Bayraklı'nın önemli isminden destek!
CHP’nin Bayraklı’daki önemli isimlerinden, belediye başkan aday adayı ...
AK Partili Çiftçioğlu'ndan Karşıyaka için trafiğe nefes aldıracak projeler!
Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, Karşıyaka ulaşımına ...
 
Özel Tire'de anketi açıkladı, talimatı verdi: Malvarlığı kapıya asılacak!
Küçük Menderes çıkarmasının ikinci durağı Tire'de önemli mesajlar veren ...
İzmir'in 2 büyükşehir adayı sahada kucaklaştı!
Cumhur İttifakı'nın Büyükşehir Adayı Dağ Kınık'taki pazaryeri ziyaretinde ...
Saygılı'dan Özel'e: İzmir artık bu pilavı yemekten usandı!
AK Parti İl Başkanı, CHP Lideri Özel’in Atatürk, Cumhuriyet ve yaşam biçimine ...
 
AK Partili Tunç'tan Karabağlar'a 10 bin sosyal konut sözü!
Karabağlar’a yeni 10 bin sosyal konut yapacaklarını söyleyen AK Parti ...
CHP'nin Doktor Adayı Çelik'ten Bergama için 'sağlıklı' projeler!
Bergamalıların ‘Bizim Doktor’ diye hitap ettiği CHP Belediye Başkan adayı ...
Babacan'dan İzmir mesaisi: 1 günde 7 ilçe ziyareti
DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan seçim çalışmaları kapsamında İzmir'de ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri