POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Özel: Yeni Anayasa yapmanın birinci şartı…
Özel: Yeni Anayasa yapmanın birinci şartı…
Bakan Koca: Saldırgan tutuklandı!
Bakan Koca: Saldırgan tutuklandı!
Bu kez sınıf öğretmenine saldırı
Bu kez sınıf öğretmenine saldırı
Biden ile Trump, kozlarını paylaşacak
Biden ile Trump, kozlarını paylaşacak
19 Mayıs 2018 Cumartesi - 18:46

CHP'de Ankara'daki İzmir listesi trafiği karıştı: 'Yüksel' bombası!

Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu ve İl Başkanı Yücel liste mesaisini yakından takip etmek için Ankara'ya giderek Genel Merkez'i markaja aldı. Kocaoğlu'nun temasları sırasında Alaattin Yüksel'in listeye yazılması için pres yaptığı öğrenilirken, kulislerde bomba etkisi yaratan gelişme sonrası Genel Başkan Yardımcısı Özkan da tepki göstererek engellemek için devreye girdi.

CHP de Ankara daki İzmir listesi trafiği karıştı:  Yüksel  bombası!

GERÇEKİZMİR - Türkiye 24 Haziran'da yapılacak erken seçime kilitlenirken, partilerde aday adaylığı başvurusu maratonunu sona ermesiyle gözler liste mesaisine çevrildi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) de yarın Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlık yapacağı Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) toplantılarının ardından 81 ilde 600 kişilik milletvekili listesi belli olacak.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu süreçte 5 genel başkan yardımcısından oluşan komisyonla en doğru isimleri seçebilme adına hazırlanan raporların eşliğinden yoğun bir mesai yaparken, partinin en güçlü olduğu kentler olan İzmir cephesinde de büyük bir hareketlilik yaşanıyor.

Hafta içinde ayrı ayrı Başkent'e giderek İzmir Örgütü'nün çekince ve taleplerini, ithal adaylar konusundaki hassasiyetini ve partiye emek vermiş, kenti tanıyan isimlerin listelerde yer alması yönündeki isteği Genel Merkez'e ileten Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve İl Başkanı Deniz Yücel Ankara'da kamp kurdu…

YÜKSEL BOMBASI! 
Başkan Kocaoğlu’nun kritik süreçte Genel Merkez’i yakın markaja aldı ve gün içinde Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile de bir görüşme yapma fırsatı buldu. Kocaoğlu’nun ‘Ankara’ya kriterlerin yanı sıra birkaç isim için de pres yaptığı bildirildi. Kocaoğlu ve Yücel’in Genel Merkez’deki mesaisi sırasında kulislerde ‘Alaattin Yüksel’ bombası patladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı’nın CHP İzmir’de Seçim Koordinasyon Merkezi’nin başına getirilen partinin deneyimli ismi, Eski Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili’nin 1.Bölge’den listeye yazılması için büyük uğraş verdiği ifade edildi.

‘Yüksel presi’nin Ankara’da İzmir özelinde büyük tartışmalara da yol açtığı gelen haberler arasında… Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın Yüksel isminin gündeme gelmesine büyük tepki gösterdiği öğrenildi. Özkan'ın da Yüksel'in listede yer almaması için bastırdığı, Kocaoğlu ve yakın siyaset arkadaşına muhalif İzmirlilerin de kazan kaldırdığı bildirildi.

Kocaoğlu’nun Genel Merkez temasları ve Kılıçdaroğlu ile görüşmesi sırasında ikinci bölge listesi için de danışmanlığını yapan Çankaya Eski Belediye Başkanı Bülent Tanık ve Tire Süt Kooperatifi Başkanı Mahmut Eskiyörük için de talepte bulunduğu öğrenildi.

 
MHP'nin listesinde 'Hamido' detayı!
 
İzmir'de ligin kaderini çizecek maç öncesi ortalık karıştı!
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Efe 20 Mayıs 2018 Pazar 02:13

Yeter artik sizin örgütte yarattığınız düşmanlıklar...o kadar güçlü iseniz örgutün kantarına çıkın.. Moroğlu çıktı karşılığını gördü..karıştırmakta üzerinize yok..madem çok hevesliydin ..5 ayda bırakıp niye kactın..İnce ye de zarar verir bunlar...yazık..

Yorumu oyla      0      0  
Baskı 19 Mayıs 2018 Cumartesi 23:39

Ankara da ızmir liste kırizi değil kocaoğlu kırizi. Hem akp ye eleştiriyorlar .tek adam hemde kendileri tek adamlığı oynuyorlar.büyükşehir belediye başkanın listelere karışmaya ne hakkı var.bakın di yer partilerin hiç belediye başkanları listelerle karışıyorlarmi ama kocaoğlu heryerde olmaması gerekir.nasıl Akp yeter diyorsak kocaoğlu yeter artık. Bak Akp gorevde almalar oldu dogru veya yalnis kendi kararlari ama kocaoğlu aynisini hak ediyor.

Yorumu oyla      0      0  
düriye 19 Mayıs 2018 Cumartesi 21:44

2 bölgeden Tire süt kooperatif başkanı Mahmut Eskiyörük mutlaka olmalıdır, Mahmut başkan parti için büyük bir kazanımdır, yolu açık başarıları daimi olsun.

Yorumu oyla      0      0  
19 Mayıs 2018 Cumartesi 20:14

Bülent tank danışmanlık yaptı İzmirde ne işler yaptı .Ankarda belediye başkanlığı yaptı orda aday olsun oda dışardan gelme .2009 yılında çiğlide Baykal'ın karşısında kendisi için neden direnmedi .sesi hiç çıkmadı işçiler istedi .baykal istemiyordu şimdi hiç kimse istemiyor.

Yorumu oyla      0      0  
19 Mayıs 2018 Cumartesi 20:10

Anlatın Yüksel 2015 yılında neden önseçimde aday olmadı.çünkü çıkmayacağını biliyordu.Aziz ve ekibi İzmirde partiye çok zarar veriyor. Tamam Aziz Kocaoğlu tamam artık yeter demesinde bil .

Yorumu oyla      0      0  
Güngör Aktaş 19 Mayıs 2018 Cumartesi 19:44

Bu ekipten kurtulmazsa izmir iyi parti Kazanır bir CHP li olarak bu isimden nefret geldi 40 yıldır siyaseti ticaret olarak gören insanlardan bıktık

Yorumu oyla      0      0  
Ayhan uzun 19 Mayıs 2018 Cumartesi 19:22

Bir belediye başkanı kendi işine bakmalı liste peşinde koşmamalı şımarıklık yapmamalıdır

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP'nin listesinde 'Hamido' detayı!
MHP'nin aday listesinde öne çıkan isimlerden biri de Malatya'nın 1978 ...
CHP İzmir'den 19 Mayıs'a alternatif kutlama!
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlamak için Cumhuriyet ...
AK Parti'de aday tanıtım toplantısı tarihi güncellendi!
AK Parti milletvekili aday tanıtım toplantısının tarihi 24 Mayıs olarak güncellendi.
 
İnce manifestosunu açıkladı: Gelecek bildirgesi!
Samsun'da seçim manifestosunu açıklayan CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı İnce, ...
CHP İl Başkanı Yücel'den 19 Mayıs mesajı
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği yolda  gençlere güvendiklerini ...
AK Parti'nin yaptırdığı son anketi açıkladı!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Şu anda ...
 
Ulupınar: Türk gençliği geleceğimizin teminatıdır!
İYİ Parti İzmir Milletvekili aday adayı Yıldırım Ulupınar, 19 Mayıs'ın ...
Kocaoğlu ve Yücel'den Başkent'te liste kampı!
Hafta içinde İzmir Örgütü'nün talep ve çekincelerini Genel Merkez'e ileten ...
CHP'den kömür dağıtımı tepkisi!
Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından yoksul ailelere dağıtımı yapılan ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri