POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Eurovision tartışmalarına Avrupa Birliği de katıldı!
Eurovision tartışmalarına Avrupa Birliği de katıldı!
Flaş karar: Aziz Yıldırım başkanlığa aday!
Flaş karar: Aziz Yıldırım başkanlığa aday!
Edgar Ie için skandal iddia: İkiz kardeşini oynatmış!
Edgar Ie için skandal iddia: İkiz kardeşini oynatmış!
Erdoğan-Miçotakis zirvesi: Çözülemeyecek sorun yok!
Erdoğan-Miçotakis zirvesi: Çözülemeyecek sorun yok!
13 Eylül 2018 Perşembe - 13:35

CHP'de Eski Genel Başkan Yardımcısı'ndan manidar İzmir turu: Genel Başkanlığa mı aday?

Olağanüstü kurultay tartışmaları sürecinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Merkez’e değişim talebiyle bayrak açan isimlerden olan Eski Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz bir dizi temasta bulunmak için kente geldi. Yılmaz’ın yerel seçimler sonrası genel başkan adaylığı için nabız yokladığı da ileri sürüldü. 

CHP de Eski Genel Başkan Yardımcısı ndan manidar İzmir turu: Genel Başkanlığa mı aday?

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR – Olağanüstü kurultay tartışmalarını muhaliflerin yeter sayıya imzaya ulaşamamasıyla geride bırakan Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) gözler yerel seçimlere çevrilirken, İzmir’e sürpriz bir ziyaret gerçekleşti. 

Partinin Cumhurbaşkanı Adayı belli olmadığı süreçte Cumhurbaşkanlığına aday olduğunu açıklayan CHP Eski Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz bir dizi temasta bulunmak için kente geldi. 

Yılmaz İzmir’de metropoldeki ilçe örgütlerine ziyaretlerde bulunurken İzmir İl Başkanlığı’na da konuk oldu. CHP Eski Genel Başkan Yardımcısı İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in yokluğunda parti binasında il başkan yardımcıları tarafından ağırlandı.

KOCAOĞLU İLE DE GÖRÜŞTÜ 
Yılmaz İzmir turu kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile de bir araya geldi. İkili Başkan Kocaoğlu'nun Büyükşehir Belediyesi'ndeki makamında bir süre sohbet etti. 

Edinilen bilgiye göre Yılmaz örgütleri ziyaretleri sırasında Genel Merkez ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdiği, yeni bir Genel Başkanlık modelini ortaya koyduğu ve ülke genelinde yapılaması gereken çalışmaları paylaştığı öğrenildi.  Yılmaz’ın yerel seçimler sonrası genel başkan adaylığı için nabız yokladığı da ileri sürüldü. 

Yılmaz, parti içinde olağanüstü kurultya tartışması sonrası Kılıçdaroğlu'nun yaptığı revizyon sonrası MYK dışında kalmıştı.

 
Cumhurbaşkanı'na hakaretten ifade verdi!
 
İzmir Barosu Safiye Karakaş davasına müdahil oldu
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ahmet korkmaz 19 Eylül 2018 Çarşamba 12:30

Öztürk Yılmaz sadece CHP değeri degil bütün Türkiye nin bir değeridir. Parti içinde dik duruşuyla düşünceleriyle her zaman önde oldu. Boyle Genç dinamik zeki insanlara yer verilmelidir.CHP suanki durumu içler acısıdır taban isyanda insanlarda nefret duygusu uyandırmaktadır.Ozturk Yılmaz gibi insanlar sahip çıkılıp destek verilmedi ki bu ölü toprağı üzerimizden atalım artık yeter diyoruz iktidar olmak istiyoruz. Değişim şart. Neden olmasin.

Yorumu oyla      0      0  
güven karabuğa 19 Eylül 2018 Çarşamba 10:21

ülkede eksik olan özellikle chp de lider olmayışı. ülkenin bugünkü haline gelmesinin en önemki nedeni chp dir. seçimleri akp kazanmıyor, chp kaybediyor ve Akp ye hediye ediyor. chp kurtulmadıkça ülke kurtulamaz. Öztürk Yılmaz''a gelince hem Türkiye''nin hem de chp nin yükselen değeridir. mazisi temiz, halkın içinden gelmiş, halkın içinde kalabilmiş bir halk çocuğu. buralara kadar tırnaklarıyla kazıyarak gelmiş. herhangi.bir oyun veya kumaşla ili olmamış. derdi memleket, sevdası Türkiye, ideolojisi Atatürk. gayretleri.de var. aynı zamanda gerçekçi. Kılıçdaroğlu da İnce de beklenileni veremedi, vermediler. çünkü onların sevdaları da ideolojileri de sadece koltuk. chp nin başında Yılmaz neden olmasın. çok ta iyi olur.

Yorumu oyla      0      0  
iSMAİL HAKKI KONAR 19 Eylül 2018 Çarşamba 00:13

Öztürk Yılmaz bu partinin milletvekilidir.Milletvekilleri sadece kendi illeri değil tüm Türkiye''yi ziyaret edebilirler.Kaldı ki Öztürk Yılmaz, parti meclisi üyesidir.Bir milletvekilinin parti örgütlerini ziyaret etmesi karşısından bundan neden rahatsızlık duyulr ki?Kaldı ki,Genel merkezi ya da Kılıçdaroğlu''nu eleştirmek tanrısal bir suç mu?Bu parti demokratik bir parti ise neden farklı seslere önerilere bu şekilde kötü bir iş yapılıyormuş gibi yaklaşılıyor ki?Eleştirmiş ise bunu parti örgütünde yapmış.Alenen medya önünde yapmamış.Ülke genelinde yapılması gerken çalışmaları yapıyor diyorsunuz bu kötü bir çalışma mı?Öztürk Yılmaz, İstanbul ,Bursa gibi büyükşehirleri de ziyaret ediyor.Hemşeri derneklerine gidip seçimlerde partisine oy vermelerini istiyor.Bu ziyaretlerini neden görmezden geliyorsunuz.?Nabız yokluyor diyorsunuz.Evet ortada bir hasta var.nabzıda yoklanır.24 haziranda alınan sonuçlardan memnunsanız birşey diyemem.Bu parti bir değişiklik er yada geç artık olacak.Ancak kim olacak,kiminle olacak bilinmez.Korkununda ecele bir faydası yoktur.Öztürk Yılmaz 7 haziran seçimlerinde Ardahan''da parti milletvekili çıkaramamıştı.1 kasımda aday oldu partisinin oylarını %22 den %29 a çıkarıp Ardahan''dan partisinin milletvekili çıkarmasını sağladı.Birileri gibi memkleketi bırakıp kolay yerlerden aday olmayı yeğlemedi.

Yorumu oyla      0      0  
Seyfi Kırmacı 13 Eylül 2018 Perşembe 14:05

“Muhasebeci” büyük oynuyor Öztürk bey rehin tutulduğunda kendisini deaş’a muhasebeci olarak tanıtmış,arkafaşlarına da sıkı tenbihte bulunmuş... Başkanlıkta bakalım ne numaralar çevirecek:))

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan: Döviz bahanesiyle zam yapanlar...
Erdoğan ayrıca "Şimdi ben buradan sesleniyorum" diyerek "İnanın bu dönemde ...
CHP’li eski vekilden çarpıcı ‘İzmir’ iddiaları: MHP istiyor, AK Parti masasında o isim var!
CHP İstanbul Eski Milletvekili Barış Yarkadaş AK Parti ile MHP’nin olası ...
CHP Konak Meclis Üyesi o ilçeden adaylığını açıkladı!
Konak Belediye Meclis Üyesi CHP'li Vedat Uğur sosyal medya üzerinden belediye ...
 
CHP'de koltuklu eyleme ihraç istemi!
24 Haziran seçimlerinin ardından CHP'de başlayan kurultay tartışmaları ...
CHP'li Köse 15 ilçede kadın aday istedi!
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, gelecek yıl mart ayında yapılacak ...
Dış temsilciliklere 7 kritik atama!
Dışişleri Bakanlığı'nda bazı büyükelçiliklere ve daimi temsilciliklere 7 yeni isim atandı.
 
Şengül'den 'kötü koku krizi'nde korkutan rapor ve Büyükşehir'e ikinci çağrı!
AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, İzmir’deki kötü koku probleminin ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş döviz kararı!
Türk lirasının değerinin korunmasıyla ilgili Cumhurbaşkanı kararı Resmi ...
AK Parti'den 'manipülasyona karşı' anket hamlesi!
Aday belirlemede işi sansa bırakmak istemeyen AK Parti, yüz yüze mülakatlarda ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri