POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
MSB acı haberi duyurdu: 1 şehit
MSB acı haberi duyurdu: 1 şehit
İran'da satanizm operasyonu: 261 gözaltı!
İran'da satanizm operasyonu: 261 gözaltı!
Öğretmen atama başvurularında tarih belli oldu
Öğretmen atama başvurularında tarih belli oldu
TikTok, YouTube'a rakip oluyor!
TikTok, YouTube'a rakip oluyor!
4 Şubat 2019 Pazartesi - 14:31

CHP'de o ilçede eski başkanlardan adaya tam destek!

CHP Menemen'de eski başkanlar yaptıkları ortak açıklamada “Partimizin ve Menemen’lilerin bize yüklediği tarihi sorumluluğun bilincinde olarak, Genel Merkezimizin kararları doğrultusunda, adayımız olan Serdar Aksoy’a destek olacağımıza ve onu belediye başkanı seçtirmek için her türlü çalışmayı yapacağımızı, tüm örgütümüze ve kamuoyuna açıklamayı bir görev biliyoruz” ifadelerini kullandı.

CHP de o ilçede eski başkanlardan adaya tam destek!

CHP Menemen’de eski başkanlar, CHP’nin Menemen Belediye Başkan Adayı’na destek vereceğini açıkladı. Eski başkanlar yaptıkları ortak açıklamada “Partimizin ve Menemen’lilerin bize yüklediği tarihi sorumluluğun bilincinde olarak, Genel Merkezimizin kararları doğrultusunda, adayımız olan Serdar Aksoy’a destek olacağımıza ve onu belediye başkanı seçtirmek için her türlü çalışmayı yapacağımızı, tüm örgütümüze ve kamuoyuna açıklamayı bir görev biliyoruz” ifadelerini kullandı.

CHP’de 27 Ocak tarihinde yapılan Parti Meclisi toplantısının ardından Menemen Belediye Başkan Adayı olarak Serdar Aksoy açıklanmıştı.

Aksoy’un adaylığının açıklanmasının ardından ilçe örgütü istifa etmişti. Ancak Aksoy’a  ilçede önceki dönemlerde belediye başkanı, ilçe başkanı olarak görev yapmış isimlerden destek açıklaması geldi. Önceki dönemlerde ilçe başkanlığı, belediye başkanlığı yapmış olan Serdar Değirmenci, Kadir Yıldırım,  Ali Sakallı, Hasan Türkmen, Oskay Dönmez ve  İsmail Akıncı, ortak bir basın açıklaması yaparak CHP Menemen Adayı Aksoy’a tam destek vereceklerini belirtti.

İŞTE O AÇIKLAMA

CHP’YE BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR

Ülkemiz ekonomisinin büyük bir çöküntüye uğradığı, bütün ekonomik göstergelerin alarm verdiği, hayat pahalılığın dayanılmaz boyutlara ulaştığı, 16 milyon insanımızın yoksul, 6 milyon insanımızın işsiz olduğu, dış borcumuzun 450 milyar doları aştığı bir dönemde;  Türkiye tarihinin en önemli yerel seçimlerine gidiyor.Temel hak ve özgürlüklerin askıya alındığı, tek adam rejiminin hayata geçirilerek TBMM’nin işlevsiz hale getirildiği, yargının tarafsızlığını ve bağımsızlığını önemli oranda yitirdiği, düşünce ve ifade özgürlüğünün yok edildiği, barışçıl gösteri hakkı ve örgütlenme özgürlüğünün ortadan kaldırıldığı, sendikal hakların askıya alındığı, basının, aydınların, sanatçıların susturulduğu, baskı altına alındığı, eğitimin çöktüğü, üniversitelerin bilim yuvası olmaktan hızla uzaklaştığı, yer altı ve yer üstü kaynaklarımızın, fabrikalarımızın yabancılara satıldığı bir ortamda CHP’ye çok büyük görevler düşmektedir.

BU SEÇİMLER YEREL OLMAKLA KALMAYACAK

Bu yerel seçimler sonuçları itibarıyla, yerel olmakla kalmayacak, genel siyaseti de derinden etkileyecektir. Millet İttifakının yerel seçimlerden başarıyla çıkması, Türkiye’de siyasetin yeniden şekillenmesine yol açacaktır.  CHP; ülkemizde devleti de, cumhuriyeti de, demokrasiyi de kuran bir partidir. Bizi birleştiren, bir araya getiren, birlikte siyaset yapmamızı sağlayan ortak paydamızdır. Atamızdan, dedemizden, babamızdan bize kalan en büyük mirastır. İlk Genel Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk: “ Benim iki büyük eserim vardır; biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisidir.” demiştir. Onun için, Cumhuriyete ve Cumhuriyet Halk Partisine sahip çıkmak, yaşatmak, her partilinin boynunun borcudur.

BÜTÜN MAKAMLAR GELİP GEÇİCİDİR

Cumhuriyet Halk Partisinin yetkili kurullarının aldığı kararlara uymak, bu doğrultuda çalışma yapmak her üyenin tartışmasız görevidir. Partimizin Merkez Yönetim Kurulu ve Parti Meclisi Menemen içinde bir karar vermiş ve aday olarak Serdar Aksoy’u belirlemiştir. Aday belirlendikten sonra bu kararı tartışmaya açmak, hiç kimseye bir şey kazandırmayacağı gibi, açıklanan kararı da değiştirmeyecektir. Artık parti içi yarış sona ermiştir. Gün; görev bayrağını partinin yeni adayına devretme zamanıdır. Bütün ünvanlar, bütün makamlar, bütün mevkiler gelip geçicidir. Aslolan; giderken bir hoş sada bırakabilmektir.

ŞAHİN’E MESAJ

20 yıldır Menemen’e başarılı bir şekilde hizmet eden Belediye Başkanımız Tahir Şahin;  Menemen’e kazandırdığı eserlerle her zaman hatırlanacaktır. Gün ayrışma günü değil, birlik ve beraberlik içinde, hep birlikte çalışma günüdür. Parti terbiyesi de bunu gerektirmektedir. Bölünmenin, ayrışmanın, AKP’nin işine yaramaktan başka bir anlam taşımayacağı apaçık meydandadır. Ayrışma yüzünden Menemen Belediyesi,  AKP’ye kaptırılırsa, bunun vebalini kimse üzerinde taşıyamaz.

AKSOY’A TAM DESTEK

Çeşitli tarihlerde Menemen’de, ilçe başkanı, belediye başkanı olarak görev yapmış kişiler olarak, partimizin ve Menemen’lilerin bize yüklediği tarihi sorumluluğun bilincinde olarak, Genel Merkezimizin kararları doğrultusunda, adayımız olan Serdar Aksoy’a destek olacağımıza ve onu belediye başkanı seçtirmek için her türlü çalışmayı yapacağımızı, tüm örgütümüze ve kamuoyuna açıklamayı bir görev biliyoruz. Hep birlikte çalışacağız, hep birlikte başaracağız.

 
Göztepe geçmişe sünger çekecek
 
Kocaoğlu yeniden sahada! Çarpıcı mesaj: Lütuf değil, yapmamam suç!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti Adayı Arslan: Buca'nın sorunlarını 5 yılda çözerim
Ufuk Mahallesinde esnaf ziyareti gerçekleştiren Ak Parti Buca Belediye ...
Ve Celal Doğan resmen DSP'den aday!
Eski HDP Milletvekili Celal Doğan DSP'ye geçerek Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.
Zeybekci'den engelleri kaldıracak vaat!
Zeybekci, İzmir’de göze çarpan en büyük eksikliğinin engellilerin tekerlekli ...
 
Şengül'den o ilçede dönüşüm müjdesi
Karabağlar mesaisinde bir yerin “riskli alan” ilan edilmesinin doğalgaz ...
CHP'de Bayraklı krizinin baş aktöründen çarpıcı mesaj: Kimse ev sahibi değil...
CHP PM toplantısında Bayraklı belediye başkan adaylığı için önerilen ve ...
CHP'den Balçova'da gövde gösterisi: Yücel, Soyer ve Çalkaya ne mesaj verdi?
CHP İlçe Örgütü'nün düzenlediği kahvaltıya İl Başkanı Yücel ve Büyükşehir ...
 
CHP Bornova Adayı İduğ'dan futbol dolu mesai!
CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa İduğ, Bornova Masterler ...
Erdoğan: Koalisyon güçlerine güvenemeyiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'nin kuzeyinde oluşturulması ...
Buca Belediye Başkanı Piriştina'dan 'veda' mesajı
CHP'de Buca düğümü Nezir'in aday gösterilmesiyle sonlanırken, Belediye ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri