POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Yerlikaya’dan Ayhan Bora Kaplan açıklaması
Yerlikaya’dan Ayhan Bora Kaplan açıklaması
Adnan Oktar davasında ara karar açıklandı
Adnan Oktar davasında ara karar açıklandı
Fenomen Dilan Polat tahliye olacak mı?
Fenomen Dilan Polat tahliye olacak mı?
Stat müdürüne darp girişimi: 3 kişi ifadeye çağrıldı
Stat müdürüne darp girişimi: 3 kişi ifadeye çağrıldı
6 Ocak 2021 Çarşamba - 09:20

CHP'de o ilçede 'paylaşım krizi'ne çözüm ve kritik 'kayyum' mesaisi!

CHP İzmir’de Menemen dışında Urla’da da hareketlilik yaşanıyor. 3 kişilik heyet bugün Urla’da bir dizi görüşme trafiği gerçekleştirecek. Heyet, ‘kayyum raporu’ hazırlayacak. Rapor hem genel merkezle hem de kamuoyuyla paylaşılacak. Öte yandan Urla’da ‘paylaşım krizi' çözüldü. İl başkanı Yücel ve ilçe başkanı Özbadur’u sosyal medyada hedef alan meclis üyesi Kıpkıp’tan ilçede gerçekleşen görüşme sonrası yeni açıklama geldi.

CHP de o ilçede  paylaşım krizi ne çözüm ve kritik  kayyum  mesaisi!

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir örgütünde,  yargıya taşınan ‘başkanvekili seçimi’ nedeniyle gündemde olan Menemen dışında, Urla’da da hareketlilik yaşanıyor.

Yerel seçimlerde başkan seçilen Burak Oğuz’un FETÖ soruşturması sonucunda İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden alınmasının ardından Urla Kaymakamı Önder Can, kayyum olarak atanmıştı. Can geçtiğimiz günlerde  görevden alınarak Murtaza Dayanç atanmıştı. CHP’den atamaya tepki gelerek, başkan vekilinin meclisten seçilmesi gerektiği çağrısı gelmişti.

KAYYUM RAPORU

CHP İzmir’de 3 kişilik heyet bugün Urla’da bir dizi görüşme gerçekleşecek. İl Başkanı Deniz Yücel’in talimatıyla Urla’dan Sorumlu İl Yöneticisi Kemal Özdönmez’le birlikte il yöneticileri Cumhur Dereli ve Binali Gül, ilçeye giderek mesai gerçekleştirecek. CHP İzmir İl Başkanlığı Urla’da kayyum yönetimiyle ilgili rapor hazırlayacak. Rapor hem Genel Merkez’e ulaştırılacak hem de kamuoyuyla paylaşılacak. 3 kişilik heyet CHP İlçe Başkanı hakan Özbadur, yöneticiler, meclis üyeleri, kanaat önderleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlarla görüşerek kayyum yönetiminde yaşananları,neler yapılıp yapılmadığını, aksaklıkları tespit edecek. Heyet görüşmelerde Kaymakam Can’ın neden görevden alındığının nedenlerini de araştıracak. Heyet görüşmeler sonucu rapor hazırlayacak.

Öte yandan Urla Sorumlusu Özdönmez ile 1. Örgütlerden Bölgeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Özkan Tice bir gün önce ilçeye giderek geçtiğimiz günlerde sosyal medya paylaşımında İl Başkanı Deniz Yücel ve Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur’a yönelik suçlamalarda bulunan Meclis Üyesi Mustafa Kıpkıp ile görüştü. Disiplin soruşturmasının gündeme geldiği paylaşımla ilgili yapılan görüşmede Özbadur’un ve Kıpkıp’ın ılımlı tavrı sonrası tansiyonun düşürüldüğü öğrenildi. Kıpkıp daha sonra sosyal medyadan ikinci bir açıklama yaptı.

'PAYLAŞIM KRİZİ' ÇÖZÜLDÜ

CHP Spordan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Kemal Özdönmez ve CHP İzmir 1. Bölge Sorumlusu İl Başkan Yardımcısı Özkan Tice’nin katılımıyla gerçekleşti. CHP Urla İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin de yer aldığı toplantıda, sosyal medya paylaşımında bilgilerine başvuruldu.

Kıpkıp, “Yazdığım metnin, Cumhuriyet Halk Partisi’ni komuya açık bir zeminde tartışmaya açmak olarak algılanması yanlıştır ve beni üzmüştür. Uçan kuştan medet umarcasına, muhalefet yapma adına bu paylaşımdan beslenerek çaydan kütük kapmaya çalışanları da hayretle karşılıyorum.Tek düşüncem ve amacım yarım asıra yakın  süredir üyesi olmaktan onur duyduğum, gençlik kollarından Belediye Başkanlığına kadar, her kademesinde gururla görev yaptığım partimi en iyi noktaya taşımaktır. Biz kökleri, Cumhuriyet ve Mustafa Kemal Atatürk’ten aldığı güçle Anadolu’ya kadar uzanan ulu bir çınarız.  Cumhuriyet Halk Partisi kimsenin tekelinde değildir; hiçbir güç bizi sarsamaz, birlik ve beraberliğimizi bozamaz!  Biz büyük bir aileyiz. Saygılarımla” ifadelerini kullandı.

 
Buca'da 'Bil Bakalım' sürprizi!
 
Kent marketlerde 2021 kooperatiflerin yılı olacak!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MSB'den darbe imasına açıklama!
Milli Savunma Bakanlığı, Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un 27 Mayıs ...
Valilikte kritik Menemen zirvesi: Neler konuşuldu, CHP ne açıklama yaptı?
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve milletvekilleri il binasında bir araya ...
Erdoğan'dan Bahçeli'ye evinde ziyaret
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın ortağı MHP lideri ...
 
CHP'li Beko: Büyüyen ekonomide bunlar olmaz!
Milyonlarca insanın işsiz olduğu, gençlerin kayıt dışı çalışmak zorunda ...
Başkan Kayalar'dan 'Lider'e hizmet raporu!
Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, 500 günlük faaliyet raporunu ...
Nalbantoğlu'ndan 'Menemen' çıkışı: Halkın iradesine ihanet var!
CHP'li ?Nalbantoğlu, “Millet ittifakı üyelerinin demokratik tavırlarını ...
 
CHP'li Sertel PTT için araştırma istedi
CHP İzmir Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu üyesi Atila Sertel, yıllardır ...
"Zamlara karşı deva olacağız"
DEVA İzmir İl Başkanı Ösen, Covid-19 salgını nedeniyle zor geçen 2020 ...
CHP'den 'boykot' açıklaması: Hukuksuzluğa asla saygımız yok!
Menemen Belediye Başkan Vekili seçilen fakat mahkeme kararıyla görevi ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri