POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Özgür Özel'den Arapça tabela açıklaması
Özgür Özel'den Arapça tabela açıklaması
İmamoğlu'ndan 'Avrupa Oyunları' çağrısı
İmamoğlu'ndan 'Avrupa Oyunları' çağrısı
Ankara Organize Şube Müdürü serbest bırakıldı
Ankara Organize Şube Müdürü serbest bırakıldı
Kobani davasında karar açıklandı
Kobani davasında karar açıklandı
12 Nisan 2019 Cuma - 14:06

CHP'de seçim zirvesinin perde arkası: Başkanlar Yücel'e ateş püskürdü!

CHP İzmir’de, 31 Mart yerel seçimi sonrası ilk ilçe başkanları toplantısı yapılırken, basına kapalı toplantıda ilçe başkanlarının aday belirleme ve propaganda sürecine yönelik adeta ateş püskürdüğü öğrenildi. İlçe başkanlarının aday belirleme sürecinde Genel Merkez ve il başkanlığı tarafından devre dışı bırakıldıklarına ve itibarsızlaştırıldıklarına yönelik Yücel’e yüklendikleri öğrenildi. Yücel’in eleştiriler sonra başkanlara “Bu süreçte yaşadıklarım kitap olur” dediği belirtildi.

CHP de seçim zirvesinin perde arkası: Başkanlar Yücel e ateş püskürdü!

GERÇEKİZMİR - 31 Mart yerel seçimleri geride kalırken, İzmir’de Millet İttifakı çatısı altında Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile 24 ilçede belediye başkanlığını kazanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü'nde seçim sonrası ilk ilçe başkanları toplantısı yapıldı.

İl binasında yapılan toplantıda ilçe başkanlarının, belediye başkan ve meclis üyesi aday belirleme süreci ile propaganda sürecinin kötü yönetildiği noktasında serzenişte bulunduğu ve faturayı İl Başkanı Deniz Yücel ile Genel Merkez’e kestiği öğrenildi.

Başkanların aday belirleme sürecinde ilçe başkanlarının arkasında durulmadığını dile getirdikleri, İl Başkanı Yücel’in Ankara’da süreci tek başına yönetmeye çalıştığı yönünde eleştiri getirdikleri öğrenildi.

Gerçekizmir’in edindiği bilgiye göre Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız’ın söz alarak “Süreci kötü yönettiniz. İlçe örgütlerinin arkasında durmadınız” dediği,  Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan’ın da önseçim yapılmamasına vurgu yaptığı ve “Bu sürecin sağlıksız olmasının tek sebebi önseçim olmaması... Önseçim olsaydı daha iyi olurdu” ifadelerini kullandığı öğrenildi. 

AÇIKLAYIN YOKSA BEN KONUŞACAĞIM”
Adayın 3 kez değiştiği Buca’da İlçe Başkanı Kasım Akdağ’ın, “Aday değişiminin nasıl olduğunu kamuyona açıklayın. Yoksa ben konuşacağım. Fatura bize çıktı” dediği belirtildi.

Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’ın ise “Komisyonlar oluşturuluyor. Hangi komisyona kim giriyor, haberim yok! İlçe başkanlarından önce belediye başkanlarını çağırsaydınız daha iyi olurdu. Aday belirleme sürecinde örgütü yok saydınız. İlçe başkanları yok sayılmaya devam edilirse parti örgütü zarar görür” dediği öğrenildi.

Balçova İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz’ın Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in adaylık çalışması sırasında saha programlarından haberdar edilmedikleri yönünde eleştiri getirdiği ifade edilirken, Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu’nun aday belirleme sürecinin kötü yönetilmesi nedeniyle ilçe başkanlarının itibarsızlaştırıldığına dikkat çektiği bildirildi. 

“MARABAYA ÇEVİRDİNİZ”
Menemen İlçe Başkanı Serdar Değirmenci ile ve Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilge’nin de sürecin kötü yönetildiğine, ilçe örgütlerinin  arkasında durulmamasından şikayet ettikleri öğrenildi. Bilgen’in “İlçe başkanlarını marabaya çevirdiniz” çıkışında bulunduğu belirtildi.

YAŞADIKLARIM KİTAP OLUR
İl Başkanı Deniz Yücel’in gelen eleştiriler üzerine  “Bu süreçte yaşadıklarım kitap olur. Haklısınız. Hatalar olabilir, hep birlikte düzeltiriz. Genelgenin çıkmasından sonra sürecin böyle olacağı belliydi. Benim dışımda yaşananlar oldu” dediği öğrenildi.

 
İYİ Parti'de o ilçenin yeni başkanı belli oldu
 
Dehşet: Annesini karnından bıçakladı!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Yaşar doğan 13 Nisan 2019 Cumartesi 22:26

Arkadaşlar ilçe başkanları il başkanı toplantıya hepsini çağırdıklarinda il başkanı herkes kamu oyu dahil millet vekilleri dahil önsecim isterken il başkanı önsecim olmayacak demişti hatırlıyormu herkes peki o zaman niye bütün ilce başkanları genel merkez ön seçim olmayacak desende biz ön seçim istiyoruz diye diren selerdi bugün bu ilçe başkanları böyle konuşmazdı ve adaylar konusunda da haksızlıklar olmazdı dahası CHPsinden istifalarda olmazdı bugün ilçe başkanlarının bu konuda konuşması bence anlamsız

Yorumu oyla      0      0  
Turhan met 12 Nisan 2019 Cuma 14:47

Belediye başkanlarının görev süresini 2 dönemle sınırlamadıkça genel başkanların 2genel seçim de partiyi iktidara getiremezse genel başkanlığı bırakmadığı müddetçe belediye başkanlarını ve millet vekillerini ön seçim yapılmadığı zaman bu tartışmalar bitmez iktidarda gelmez

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de o ilçenin yeni başkanı belli oldu
Aktuğ’un ardından boş kalan İYİ Parti Dikili İlçe Başkanlığı koltuğuna Pınar atandı. 
CHP'de Yücel'den başkanlara rapor ve o bölgelere ziyaret talimatı!
Seçimlerin ardından ilk kez ilçe başkanları ile bir araya gelen CHP İl ...
YSK'dan o ilçede seçimi yenileme kararı
YSK, Denizli'nin Honaz ilçesinde seçimin yenilenmesine karar verdi. Seçmen ...
 
CHP: YSK'nın görüşmeyi sürekli ertelemesi...
CHP Parti Sözcüsü Öztrak, "YSK'nın önüne gelen kumpas dosyasını görüşmesini ...
Başkan Aksoy'dan kadro operasyonu!
Menemen Belediye Başkanı seçilen CHP’li Serdar Aksoy kritik koltuklar için önemli hamleler yaptı.
Çavuşoğlu: Fransa kendi karanlık tarihine baksın
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Soykırım ve tarih konusunda Türkiye'ye ders ...
 
İzmir'in başkanları Ankara yolcusu: Anıtkabir'e ve 2 lidere ziyaret
İzmir'de yeni seçilen CHP'li belediye başkanları ile Tire Belediyesi'nin ...
Büyükşehir'in engelleri aşan meclis üyesi!
Büyükşehir Belediye Meclis üyesi seçilen AK Partili Ahmet Uğur Baran (37), ...
Makam aracını da, masasını da kaldırdı, çalışanlarından önce işe gidiyor!
Narlıdere Belediyesi'nin yeni başkanı CHP'li Ali Engin, mazbatasını alıp ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri