POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
İran'da satanizm operasyonu: 261 gözaltı!
İran'da satanizm operasyonu: 261 gözaltı!
Öğretmen atama başvurularında tarih belli oldu
Öğretmen atama başvurularında tarih belli oldu
TikTok, YouTube'a rakip oluyor!
TikTok, YouTube'a rakip oluyor!
Erdoğan açıkladı: Çiftçi kredi limitleri artırıldı!
Erdoğan açıkladı: Çiftçi kredi limitleri artırıldı!
22 Aralık 2020 Salı - 17:59

CHP'den AK Parti'ye 'Ağlayan Çiğli' yanıtı!

CHP İlçe Başkanı Özcan, Belediye Başkanı Gümrükçü'yü eleştiren AK Parti İlçe Başkanı'na, "Sedat Karatekin de "Ağlayan Çiğli" şeklinde bir açıklama yapmış. Karatekin, esnafın, tarlanın, emeklinin, fabrikaların haline baksın o zaman kim ağlıyor görecek" yanıtını verdi.

CHP den AK Parti ye  Ağlayan Çiğli  yanıtı!

Yerel idareyi eleştiren AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Sedat Karatekin, Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’nün ‘Gülümseyen Çiğli’ diye yola çıktığını ancak ‘Ağlayan Çiğli’ haline getirdiğini belirterek, ‘’Çöp sorunu kangren oldu, her yağmurda belediyenin önü de dahil ilçede büyük sorunlar yaşanıyor. İlçede bir arpa boyu dahi yol alınamadı" ifadelerini kullandı. 

AK Partili Karatekin'in Başkan Gümrükçü'ye eleştirilerine CHP cephesinden yanıt gecikmedi. CHP Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan yazılı bir açıklama yaparak belediyenin hizmetleri anlatıp AK Parti'yi ve Karatekin'i sert sözlerle eleştirdi. 

İŞTE O AÇIKLAMA 

Bütün dünyanın virüsle mücadele ettiği bugünlerde yurttaşlarımız bir de aç kalmamak için mücadele ediyor. Milyonlarca insan işsiz, esnaf siftah yapamıyor, çöp konteynerlerinden yüz binlerce kişi besleniyor. Ama saraydakilerin bir eli yağda bir eli balda olduğu için herkesin yüzü gülüyor sanıyorlar. AKP İlçe Başkanı Sedat Karatekin de "Ağlayan Çiğli" şeklinde bir açıklama yapmış. Karatekin, esnafın, tarlanın, emeklinin, fabrikaların haline baksın o zaman kim ağlıyor görecek. Milyonları yoksulluk sınırının altında yaşamaya mahkum edip gülmelerini beklemek de olsa olsa AKP döneminde olurdu. Evet Çiğlili ağlıyor ama belediyelerden hizmet alamadığı için değil ülkeyi yönetemeyenler yüzünden ağlıyor. Halk perişan. Elde avuçta ne varsa sattılar. Şimdi denizin sonu görünüyor. Sarayın şatafatlı sofralarında yer alanların dışında kimsenin yüzü gülmüyor.  

Çiğli Belediye Başkanımız Utku Gümrükçü gecesini gündüzüne katarak Çiğli için çalışıyor. Yaklaşık 2 yılda Çiğli'de yaptıkları ortada. Daha bugün imzalanan Tramvay bile Çiğli'nin en önemli yatırımlarından biridir. Açıklamanın aynı gün yapılması da manidardır. Tunç başkanın Çiğli'yi üvey evlat olarak gördüğünü iddia etmesi doğru değildir. Tunç Başkan, bütün İzmir'de olduğu gibi Çiğli'de de elinden geleni yapıyor. 
Sayın Karatekin, hükümetin yatırımlarından bahsediyor. Üniversite yapıyor ama yurt yapmadığı için gençleri cemaat yurtlarına mahkum ediyorlar. Utku Gümrükçü nerdeyse her ay bir park açtı. Her şey bitti, açlık işsizlik bitti. Çiğli'nin millet bahçesine mi ihtiyacı var? 

Sayın Karatekin, Çiğli Belediyesi'ni ve partimizi eleştireceğine bence üye yapmaya çalıştıklarına baksın. Ellerine geçen kimlik numaralarından üye yapmaya çalışmaktan vazgeçsinler. İnsanların bilgisi olmadan yaptıkları üyelik işlemlerine son versinler. Bu işlerle uğraşacağınıza sokaklarda insanları dinleyin. Aynı evde tek televizyondan ders dinlemeye çalışan, interneti olmayan evleri gelin gezelim. Birden fazla çocuğun olduğu evde tek telefonla sırayla derslere girmeye çalışan çocukların çırpınışlarını görün. Siz üyesi olduğunuz iktidarın ülkeyi sürüklediği uçurumu görün. Maske dağıtmayı beceremeyen, çocukların eğitimini alt üst eden hükümeti yani kendi partisine baksın.

 
AİHM'den Selahattin Demirtaş kararı!
 
Libya tezkeresinin süresi uzatıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AİHM'den Selahattin Demirtaş kararı!
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi Büyük Dairesi, Selahattin Demirtaş'ın derhal ...
'Gülümseyen Çiğli, Ağlayan Çiğli' oldu!
AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Sedat Karatekin, Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’nün ...
HDP'li Leyla Güven'e 22 yıl hapis
"Silahlı terör örgütüne üye olmak" ve iki kez "terör örgütü propagandası ...
 
Oktay konuşma yaparken rahatsızlandı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, konuşma yaparken rahatsızlandı. Beştepe'deki ...
Sürekli'den Soyer'e: İptal edilmezse adı ihanet festivalidir!
Jean Plantu ile Michel Kichka'nın katılımı nedeniyle patlak veren Karikatür ...
Erdoğan'dan CHP'li Özel'e 250 bin liralık tazminat davası
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel hakkında 250 bin ...
 
DEVA İzmir'de 7 ilçenin başkanları belli oldu
İl Başkanı Seda Kaya’nın göreve gelmesinin ardından pandemi dönemi olmasına ...
CHP'de 'Menemen kararına' itiraz günü: Yol haritası ne olacak?
Menemen Belediyesi Başkan Vekilliği seçimine AK Parti’den yapılan itirazın ...
AK Parti İzmir Milletvekili koronavirüse yakalandı
AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı’nın Kovid-19 testi pozitif çıktı.
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri