POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Süper Lig'de küme düşen 2. takım belli oldu
Süper Lig'de küme düşen 2. takım belli oldu
Bakan açıkladı: Yeni halk plajları açılıyor
Bakan açıkladı: Yeni halk plajları açılıyor
Et entegre tesisinde vahşet: 5 tutuklama!
Et entegre tesisinde vahşet: 5 tutuklama!
Memleket Partisi kapıya kilit vurdu: 'Dijitale geçiyoruz'
Memleket Partisi kapıya kilit vurdu: 'Dijitale geçiyoruz'
25 Mayıs 2018 Cuma - 09:02

CHP'li Böke'den İzmir'e 'liste ve saha' mesajı!

CHP’de İzmir 2. Bölge 2. Sıradan aday gösterilen Böke, hem yeniden İzmir’den aday gösterilmesini değerlendirdi hem de koltuk değneği kullanması nedeniyle propaganda sürecinde alan çalışmalarında yer alıp almayacağıyla ilgili bilgi verdi.

CHP li Böke den İzmir e  liste ve saha  mesajı!

GERÇEKİZMİR - 24 Haziran’daki seçim için parti kulislerinde İstanbul ve Hatay’dan aday gösterileceği iddia edilen CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde olduğu gibi yine İzmir listesinde yer aldı.

Geçtiğimiz aylarda sol ayak bileği kırılan yakın zamanda da sağ ayağı kırılan ve bu nedenle koltuk değneği kullanan Böke’nin propaganda sürecinde İzmir’e gelip çalışma yapıp yapmayacağı merak konusuydu. 

İzmir 2. Bölge 2. Sıradan aday gösterilen Böke, Gerçekizmir’e konuştu. Böke hem yeniden İzmir’den aday gösterilmesini değerlendirdi hem de propaganda sürecinde alan çalışmalarında yer alıp almayacağıyla ilgili bilgi verdi.
 
İZMİR TÜRKİYE’DE KURACAĞIMIZ DÜZENİN RESMİDİR
Aday belirleme dönemlerinde farklı bir ilden aday gösterileceğine dair iddiaların sürecin doğası gereği olduğunu ifade eden Böke, “Elbette bu ülkenin her bir yanı bizim için çok kıymetlidir. Bizim mücadelemiz, bu ülkenin her bir ilinde, ilçesinde, köyünde, aydınlık Türkiye hayalini çoğaltma, birlikte büyütme mücadelesidir. Çünkü bu bir Türkiye mücadelesidir. Öte yandan bu iddialar gündeme geldiğinde ben gülümsemekle yetindim. İzmir benim seçim bölgem, ama sadece seçim bölgem değil, hep söyledim, İzmir aynı zamanda bütün bir Türkiye’de yeniden kuracağımız düzenin de şimdiden çizilmiş resmidir, temsilidir. Nedir bu düzen, “birbini sevmek-saygı duyma”, “birlikte barış içinde yaşama”, “düşüncesini özgürce söyleyebilme”, “laik dünya görüşü ve bilimsellikten yana olma” düzeni... İzmir benim için bu nedenle bir seçim bölgesi olmanın ötesidir, İzmir benim de, hepimizin de evidir, yuvasıdır, ülkesidir. Dolayısıyla İzmirli yoldaşlarımla birlikte 24 Haziran’a giden süreci ve sonrasında da özlemini duyduğumuz ülkeyi kurma mücadelesini yan yana, omuz omuza yürüteceğiz. Ve inanıyorum ki, sadece İzmirlilere değil bütün Türkiye’ye heyecan veren başarılar elde edeceğiz” dedi.



GEREKİRSE YOLDAŞLARIMIN KOLLARINA GİREREK SAHADAYIZ
Yakın zamanda her iki bacağında oluşan kırıklar nedeniyle koltuk değnekleri kullanan Böke, alan çalışmasında yer alıp alamayacağıyla ilgili belirsizliğe nokta koydu.

Böke, “Elbette kampanya sürecine de katılacağım, İzmir’e de geleceğim. Biz kampanya sürecini koltuk değneklerimizle de olsa, çoktan başlattık zaten. Bakın geçen hafta bir yandan Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce’ye destek amacıyla Tekirdağ’daydık, bir yandan da ülkenin içinde bulunduğu ekonomik kriz ortamından çıkış için, şu ana ve 25 Haziran sonrasına dönük önlemler ve çözüm yollarıyla ilgili yoğun bir çalışma içindeydik. Türkiye çok sıra dışı ve zor günler yaşıyor, büyük bir ekonomik krize doğru sürükleniyor ve bu krizi çıkaranlar durduramaz, biz durduracağız. CHP olarak kadrolarımız da programımız da yol haritamız da hazır. Bu ülkeyi yönetmeye de hazırız. Önümüzde 30 gün kaldı. Bu süre içinde en etkin şekilde seçim çalışmalarımızı yürüteceğiz. Gerekirse koltuk değneğiyle, gerekirse yoldaşlarımın kollarına girerek sahadayız, sahada olmaya da devam edeceğiz. Aliağa’dan, Bornova’ya, Çiğli’den Kemalpaşa’ya, gençlerle yaşlılarla, işçisiyle çiftçisiyle esnafıyla, hep birlikte gelecek Türkiye hayalimizi konuşacağız. Hepimizin ortak meselesi aydınlık bir Türkiye’yi yeniden kurma ve ayağa kaldırma mesesidir. Biz bunu başaracağız” diye konuştu.

 
Rıza Kocaoğlu'ndan o görüntü için ilk açıklama!
 
İzmir'de sır son: Evinde ölü bulundu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İnce: Vergiler inecek, Kanal İstanbul'u durduracağız!
CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce CNN Türk yayınında gazetecilerin ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan 3 üniversiteye rektör atadı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 üniversiteye rektör atadı. Erdoğan, ...
HDP İzmir adaylarını tanıttı!
Halkların Demokratik Partisi (HDP) İzmir milletvekili adayları, Kültürpark'ta ...
 
AK Parti İzmir’in adayları ilk kez bir arada: Erdoğan’la hatıra fotoğrafı
AK Parti İzmir’in 1. ve 2. Bölge adayları ilk kez Ankara’da bir araya ...
CHP İzmir'de SKM açılışına saatler kala bomba gelişme: Alternatif SKM!
CHP Konak İlçe Başkanlığı seçim sürecine yönelik flaş bir karar aldı. ...
CHP İl Başkanı Yücel Erzurumlularla buluştu
CHP İl Başkanı Deniz Yücel İzmir'in Sivil Toplum Kuruluşları ve Hemşeri ...
 
Erdoğan: 'Vakit Türkiye vakti' diyerek yola çıkıyoruz
AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda ...
CHP'nin Ergenekon mağduru adayı Çelebi: Silivri ateş hattından geliyorum!
Ergenekon davası kapsamında 24 yaşında tutuklanarak, Silivri Cezaevi'ne ...
İşte AK Parti'nin seçim beyannamesi
AK Parti'nin hazırladığı seçim beyannamesinin ayrıntıları belli oldu. ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri