POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Victor Nelsson kötü haberi verdi
Victor Nelsson kötü haberi verdi
Özgür Özel, CHP'nin oy oranını açıkladı
Özgür Özel, CHP'nin oy oranını açıkladı
İYİ Parti'den Akşener'e Erdoğan görüşmesi tepkisi
İYİ Parti'den Akşener'e Erdoğan görüşmesi tepkisi
Maskeli saldırganlar kahvehaneyi taradı
Maskeli saldırganlar kahvehaneyi taradı
28 Şubat 2024 Çarşamba - 09:33

CHP'li Özkan'dan çarpıcı 'Seyrek' iddiaları ve AK Parti'ye salvo!

CHP İzmir Milletvekili Özkan, Eski Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un iddiaları ve satış kararlarıyla gündem olan Seyrek arazisi üzerinden çarpıcı iddialarda bulundu.

CHP li Özkan dan çarpıcı  Seyrek  iddiaları ve AK Parti ye salvo!

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Eski Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un iddiaları ve satış kararlarıyla gündem olan Seyrek arazisi üzerinden çarpıcı iddialarda bulundu.

Menemen Belediyesi'nin eski Belediye Başkanı Serdar Aksoy, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın Seyrek’te kendisinden 1.5 milyon metrekarelik çok değerli bir araziyi istediğini öne sürmüş, Özkan ise iddiaları reddetmiş ve Serdar Aksoy hakkında dava açtığını açıklamıştı.

CHP İzmir Milletvekili Özkan, "Seyrek’ten kimlerin arazi aldığını araştırıp açıklayacağım. Arazileri kime sattı? 4 milyar lirayı kimler kazandı? Bu alanı yağmalatanlar kimler araştırıp tek tek ortaya koyacağım. Hangi partiden olduğuna bakmaksızın” ifadelerini kullanmıştı.

Yargı süreci devam ederken Özkan, Seyrek'teki arazi satışları üzerine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"SEÇİM FİNANSMANININ SEYREK ARAZİSİ ÜZERİNDEN YAPIYORLAR"
Özkan şunları söyledi: Seyrek’e hayatımda hiç gitmedim. Menemen'e iki üç kez gittim. Çünkü Menemen benim seçim bölgemin dışında… Ancak bir iftira ile karşılaşınca orayla ilgilendim. Bir söz vermiştim. Satışları saptayacağım ve açıklayacağım diye…

Bu yağmayı gerçekleştiren AK Partili belediye başkanıdır. Seyrek yağmalanmıştır. Altı tarihtir. Birinci derece sit alanıdır. Üstündeki doğal güzellik tahrip edilmiştir. Orası peyderpey satılarak ranta açılmıştır. Ve bu rant AK Partili Belediye Başkanı tarafından AK Parti yönetimi tarafından kentin ele geçirilmesinde kullanılmaktadır. Kentte yapacakları bütün siyasi çalışmaların finansmanını Seyrek arazisi üzerinden yapıyorlar.

Yaptığım çalışmalar sonrası ayrıca başka bir şey daha gördüm. Seyrek arazisini bazı şirketler birilerine vatandaşlık vermek için de kullanıyorlar. Yani onlara satış gerçekleştiriyorlar. Onun üzerinden vatandaşlık dağıtıyorlar. İzmir'de siyaseti değiştirecek, sonuçları değiştirecek Afgan, Suriyeli, göçmenlere oy kullandırma işinin bir aracı Seyrek arazisidir.
Bunlar vatandaş yapıyorlar arazi satarak. Sonrasında da oy kullanmaya getiriyorlar. Dikkatinizi çekmek isterim. Buca'da on yedi bin göçmen yeni seçmen olarak oy kullanacak ilk kez…

"AKP’NİN YAĞMA POLİTİKASININ DEVAMI"
Bunlar Seyrek arazisinin satışı AK Parti'nin yağma politikasının bir devamıdır. Seyrek arazisinin AK Partili Belediye başkanı tarafından yağması gerçekleştirilmiştir. Ben o zaman da söyledim, şimdi de söylüyorum. Bana yapılan iftiralar, bana yapılan kara çalmalar, Fethullahçılarla birlikte el ele olan bir mafya grubunun bir pis işler ortaklığının sonucudur. Bu gruplarla ilgili olarak mahkemelerde davalarımı açtım. Mahkemeler devam ederken siz bütün bunlara zaten vakıf olacaksınız. Ama şimdiden söylüyorum. Seyrek arazisinde elde ettikleri arazi miktarını hem oya çevirmeye hem de buradan elde ettikleri parayla siyaseti değiştirmeye çalışıyorlar.

"DENİZ KARAKURT ÇÜRÜMEYE YOZLAŞMAYA İLAÇ GİBİ GELECEK"
Menemen bizim belediye başkanlığını elde ettiğimiz bir kent. Şimdi bir kayyım tarafından yönetiliyor. Bu süreç sonunda Menemen yeniden Cumhuriyet Halk Partisi yönetimine geçtiğinde Deniz Karakurt bütün bu süreçle ilgili olarak belgeleri bütün her türlü incelemeyi gerçekleştirecek ve sorumlular hesap verecek. Deniz Karakurt bu konuyla ilgili çok bilgili. Kendisiyle sürekli görüşüyoruz. Deniz Karakurt bu konuyla ilgili gereken her türlü girişimde bulunacak. Yani Menemenlilere sesleniyorum. Menemen'de kim Menemen’in rantından bir damla su aldıysa, bir küçük çıkar elde ettiyse onun Allah belasını verecek. Kim Menemen’i tuzağa düşürüp oradaki rant kapılarını açıp sonuna kadar orayı sömürecekse onun Allah belasını verecek. Deniz Karakurt çürümeye, yozlaşmaya ilaç gibi gelecek.

"CHP’NİN KADROLARINA SIZMAYA ÇALIŞIYORLAR"
Seyrek de çok Fethullahçıların eli değmiş bir tezgahı görüyor. Seyrek de böyle bir Fethullahçı yöntemlerle gerçekleştirilen yağma düzeni görüyorum. Fethullahçıların Cumhuriyet Halk Partisi'ne dönük bir saldırıları var kadrolarımıza sızmaya çalışıyorlar. Yönetim birimlerimize girmeye çalışıyorlar. Belediye başkan adayı olmaya çalışıyorlar. Belediye meclis üyeliklerine giriyorlar. Parti tabanımız bu konuda çok duyarlı. Onlar Cumhuriyet Halk Partisi'ni hafife almasınlar. Cumhuriyet Halk Partisi'nin de onlara karşı önlemleri var. Ve Cumhuriyet Halk Partisi hiçbir FETÖ terör örgütü mensubunun parti bünyesinde yer almasına ya da Fethullahçılarla düşüp kalkanların, partiye sızmasına izin vermeyecek kadar güçlü bir antikor üretiyor şu anda. Gelecekleri varsa görecekleri de var diyorum.

 
CHP'de dinamik kampanya modeli!
 
CHP Adayı Eşki'dan Bornovalılara: Her ihtiyacınızda yanınızda olacağız!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'de dinamik kampanya modeli!
Parti meclisi toplantısı ile seçim stratejisini ele alan CHP, seçimin ...
Tugay'dan trafik, çöp, Körfez ve 'dönüşüm' mesajları!
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, 'Az Önce Konuştum' ...
Miting gibi adaylık açıklaması yapmıştı: Adaylığı düşürüldü!
Dikili’den CHP’den aday adayı olan ancak partinin mevcut başkan Adil Kırgöz’le ...
 
CHP İzmir'de istifa eden ilçe başkanı ve yönetimin yerine atama yapıldı
CHP Foça İlçe Başkanı Esen Çeşmeci ve 8 yönetim kurulu üyesinin genel ...
CHP'li Demir'den vandalizm tepkisi: 3-5 afişimizi sökmekle bizi yıldıramazsınız!
CHP’li Torbalı Belediye Başkan Adayı Demir, son günlerde seçim afişleri ...
Tugay'dan sporcu sağlığı merkezi vaadi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. ...
 
Tugay kendine yeten İzmir modelini anlattı ve ekledi: En başarılı başkanlardan biri olacağım!
Büyükşehir Adayı CHP'li Tugay, “Kentlerimizi bekleyen su, gıda, enerji ...
Erdoğan: 31 Mart'ta onu da özgürleştireceğiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim mitinglerine devam ediyor. ...
Özel örgüte seslendi: Bu partiyi ayağa kaldırın!
CHP Lideri Özgür Özel, konuşmasında maden kazalarına dikkat çekerken, ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri