POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
MSB acı haberi duyurdu: 1 şehit
MSB acı haberi duyurdu: 1 şehit
İran'da satanizm operasyonu: 261 gözaltı!
İran'da satanizm operasyonu: 261 gözaltı!
Öğretmen atama başvurularında tarih belli oldu
Öğretmen atama başvurularında tarih belli oldu
TikTok, YouTube'a rakip oluyor!
TikTok, YouTube'a rakip oluyor!
25 Kasım 2018 Pazar - 09:30

CHP'li Özkan'la A'dan Z'ye seçim gündemi: İzmir'de rekor kıracağız!

CHP Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Özkan, Gerçekizmir’e konuştu. Özkan, MHP’nin 3 büyükşehirde aday çıkarmama kararı almasından, AK Parti’nin İzmir adayı olarak göstereceği iddia edilen eski Bakan Nihat Zeybekci’ye, isminin Büyükşehir adaylığı için geçmesinden, partinin yerel seçim çalışmalarına kadar bir çok konuda önemli açıklamalarda bulundu. Özkan, “İzmir’de yüzde 60 alacağız. Rekor kıracağız” dedi.

CHP li Özkan la A dan Z ye seçim gündemi: İzmir de rekor kıracağız!

Gizem TABAN / GERÇEKİZMİR - CHP Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Gerçekizmir’e konuştu. 

Özkan, MHP’nin 3 büyükşehir’de aday çıkarmama kararı almasından, AK Parti’nin İzmir adayı olarak göstereceği iddia edilen eski Bakan Nihat Zeybekci’ye, isminin Büyükşehir adaylığı için geçmesinden, partinin yerel seçim çalışmalarına kadar bir çok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

BİZ KAZANACAĞIZ
MHP’nin 3 büyükşehirde (İzmir, İstanbul, Ankara) aday çıkarmama ve AK Parti’nin adaylarına destek olma kararını değerlendiren Özkan, “Kim kiminle nasıl ittifak ederse etsin! Biz Adalet ve Kalkınma Partili seçmenlerimizle, Milliyetçi Hareket Partili seçmenlerimizle sandıkta ittifakımızı yapacağız. Bunu hiçbir karar engelleyemez. Bizim, tabanda hem Adalet ve Kalkınma Partisi seçmeni hem Milliyetçi Hareket Partisi seçmeni ile yapacağımız ittifak, Türkiye’ye yepyeni bir ufuk açacak. Artık hem Adalet ve Kalkınma Partisi seçmeni hem Milliyetçi Hareket Partisi seçmeni Türkiye’nin böyle yönetilmesine, savrulmasına, böyle yönetilememesine isyan halinde… Bunu hep beraber yerel seçimlerde yaşayıp göreceğiz. Biz kazanacağız” diye konuştu.

KORKUYU GÖSTERİYOR
AK Parti ve MHP’nin ittifak yapmasının korku göstergesi olduğunu ifade eden Özkan, “Bu korkuyu gösteriyor. ‘Biz bir araya gelmezsek paramparça olacağız. Ankara, İstanbul, İzmir’de biz yokuz. Türkiye genelinde biz yokuz, paramparça olacağız. Biz mutlaka ve mutlaka bir araya gelerek kendimizi kurtarmalıyız’ bakış açısının sonucudur. Ama sonuç değişmez. Cumhuriyet Halk Partisi bu yerel seçimlerde Türkiye’yi yepyeni bir kulvara taşıyacak” dedi.

AĞIZLARININ PAYINI VERECEĞİZ
AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Adayı olarak Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin adının öne çıkması ve adaylık noktasında yaptığı “İzmir mahallenin en güzel kızı, kim istemez ki” yorumunu değerlendiren Özkan, “Mahallenin delikanlıları olarak bekliyoruz. Buyursun! Kimi gönderirlerse göndersinler İzmir’in kız ve erkek delikanlıları olarak bekliyoruz, ağızlarının payını vereceğiz. Bu densiz açıklamalarından dolayı da İzmir halkından özür dileyecekler. İzmir’in tokadının ne menem bir şey olduğunu onlar bir daha yaşayacak ve görecekler” ifadelerini kullandı.

BEN HAMZA DAĞ’IN DA HUKUKUNU SAVUNUYORUM
Nihat Zeybekçi’nin adaylığı noktasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili ile yaşadığı “tokat” polemiği ile ilgili de konuşan Özkan şunları söyledi:
Ben Hamza Dağ’ın da hukukunu savunuyorum. Hamza Dağ İzmir’de yaşayan bir hemşerimiz. Hamza Dağ, dönsün İstanbul’da yaşayan Denizlili'ye desin ki; “İzmir’in kızları da kadınları da İzmir’de senin bildiğin insanlara benzemez. Bu sözlerinden dolayı İzmirlilerden özür dile...” Ben tüm İzmir’in hakkını ve hukukunu savundum. Edebin konuşulduğu yerde politika yapılmaz. Biz edebe davet ediyoruz önce… Sonra herkes politik görüşünü söyleyebilir...

İZMİR’DE YÜZDE 60 ALACAĞIZ
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve 30 ilçe belediyesi noktasında 31 Mart 2019 yerel seçimlerindeki sandık öngörüsünü açıklayan Özkan , “İzmir’de yüzde 60 alacağız. Rekor kıracağız! Otuz ilçe de buna dahil… Bunu hep beraber yaşayarak göreceğiz” dedi.

İZMİR CHP’DİR CHP KALACAK
Kente geldiğim günden beri hep aynı sloganı  söylüyorum: “İzmir CHP’dir, CHP kalacak.” Adaylar ve isimler tabi ki çok önemlidir. Ama Cumhuriyet Halk Partisi’nin büyüklüğü yanında, onun güneşin ışıkları gibi gözleri kamaştırmasının yanında isimlerin çok fazla önemli yok. CHP kazanacak!

ÖNEMLİ OLAN CHP
Özkan partisinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı noktasında isminin geçmesi hakkında da şunları söyledi: Bu tür şeylerle ilgili konuşmuyorum. Bir adaylık başvurusu da yapmadım, adaylık konuları ile ilgili de konuşmuyorum. Bunların hepsi parti görevidir. Parti görev verir, emir baş üstüne der yerine getiririz. Önemli olan Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Cumhuriyet Halk Partisi kazanacak diyoruz...

ARALIK ORTASINI BULUR
Özkan, CHP’nin İzmir ve diğer büyükşehir belediye başkan adaylarını ne zaman açıklanacağıyla ilgili,  “İzmir ve İstanbul en son açıklanacak. Aralık ortasını bulur” dedi.

ANKETLER YAPILIYOR
CHP’nin yerel seçim çalışmalarında izlediği yol haritası hakkında konuşan Özkan, “Partimiz çok iyi bir seçim çalışması götürüyor. Milletvekillerimiz, Parti Meclisi Üyelerimiz il ve ilçeleri geziyorlar, adaylar ile ilgili değerlendirme yapıyorlar. Her il ve ilçe için aday anketleri yapıyoruz. Bu anketlerin sonuçlarını değerlendiriyoruz. Aday profilleri ortaya çıkıyor. Başvuran adaylarımızdan hangisi en uygunsa ona görevi tebliğ ediyoruz. Bugüne kadar 300 civarında adayımızı açıkladık. Bu arkadaşlar da üzerlerinde mutabakata varılan arkadaşlar” dedi.

TALEPLER PM’YE GELİYOR
Özkan aday belirleme yöntemi konusunda ise şunları söyledi: Arkadaşlar ne isterse onu yapıyoruz.Talepleri Parti Meclisimize getiriyoruz, nerede, nasıl bir uygulama olacağına Parti Meclisimiz karar veriyor.  Biz de o uygulamayı yerine getiriyoruz... 

 
Turizm cennetindeki dev projede ikinci perde!
 
Miniklerden Kızılay'a duygulandıran bağış
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti'de İzmir açıklanmadı... İşte 40 ilin adayları!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 büyükşehir ...
CHP'li Kılıç'tan 24 Kasım vefası!
CHP Narlıdere Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Kılıç, “24 Kasım Öğretmenler ...
CHP'li aday adayına özel günde özel destek!
CHP'de aday adayları alanda çalışmalarını sürdürürken, aday adaylarına ...
 
CHP Konak'ta aday adayları bir araya geldi: Gruşçu'dan birlik beraberlik mesajları
CHP Konak İlçe Örgütü önemli bir buluşmaya imza attı. CHP Konak Belediye ...
AK Parti'den flaş açıklama: 3 büyükşehir adayları bugün açıklanmayacak
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti'nin İstanbul, Ankara ...
MHP'nin flaş 'İzmir' kararı sonrası 2 başkandan ilk değerlendirme!
MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin İzmir'de Büyükşehir noktasında aday çıkarmayıp ...
 
Flaş gelişme: MHP İzmir'de aday çıkarmayacak!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir ...
CHP’li Kılıç’tan 24 Kasım mesajı: İçimiz buruk
CHP PM ve TBMM KİT Komisyonu Üyesi İzmir Milletvekili Avukat Sevda Erdan ...
Kılıçdaroğlu'ndan başkan adaylarına: 2 beklentim var...
CHP lideri Kılıçdaroğlu, belediye başkan adaylarının “Toplumun her kesimini ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri