POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Kobani davasında karar açıklandı
Kobani davasında karar açıklandı
Havalimanında 42 personel hastanelik oldu!
Havalimanında 42 personel hastanelik oldu!
Muhsin Şentürk çıkışı: Anayasa ihlalinin sembolü!
Muhsin Şentürk çıkışı: Anayasa ihlalinin sembolü!
Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu
Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu
28 Ekim 2018 Pazar - 16:26

CHP'li Polat: Bayraklı'yı İzmir'in incisi yapacağız!

CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adaylığı için dosya veren CHP Bayraklı Belediye Meclis Üyesi, İnşaat Mühendisi Cindi Can Polat’ın ilçe binasında yaptığı adaylık açıklaması miting havasında gerçekleşti. Polat, “Bayraklı’yı İzmir’in incisi yapacağız. On yıldır devam eden yereldeki iktidarımızı daha da güçlendirerek genel iktidar için yol açacağız” dedi.

CHP li Polat: Bayraklı yı İzmir in incisi yapacağız!

Gizem TABAN/ GERÇEKİZMİR - CHP’de yerel seçim hareketliliği son sürat devam ediyor.

Partinin İzmir cephesinde aday adaylığı yoğunluğu yaşanırken CHP Bayraklı Belediye Başkanlığı Adaylığı için yola çıkan isimlerden biri de CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adaylığı için dosya veren CHP Bayraklı Belediye Meclis Üyesi, İnşaat Mühendisi Cindi Can Polat oldu.



Geçtiğimiz günlerde aday adaylığı dosyasını teslim ederek 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde aday adaylığını resmileştiren Polat, bugün ilçe binasında miting havasında gerçekleşen açıklama ile adaylık startını verdi. Polat adaylık açıklamasını eşi Gülay Polat ile yaptı. Polat’ın konuşmasının ardından partililer “İşte örgüt, işte başkan” sloganları attı.

Coşkuluğu kalabalığa seslenen Polat konuşmasına siyasi geçmişini anlatarak başladı. Polat açıklamasında şunları söyledi:

PARTİMİN MUTFAĞINDA YETİŞTİM
Hepinizin bildiği gibi iki dönemdir sizlerin desteği ve Bayraklı hemşerilerimizin teveccühü ile belediye meclis üyeliği görevini yapıyorum. Ben siyasete Karşıyaka Gençlik Kolları’nda bir üye olarak başladım. Gençlik kolları yöneticiliği ve başkanlığı yaptım. Bir dönem Karşıyaka meclis üyeliği görevinde bulundum. Ben partimin mutfağında yetiştim. Yaklaşık 20 yıldır sizlerle partimizin başarısı ve iktidarı için mücadele ediyorum.  Ben bu partinin çocuğuyum. Otuz yılı aşkın süredir Bayraklı’da ikamet etmekteyim.

YENİ BİR SİNERJİ YARATMAK İÇİN ADAYIM
Bayraklı belediyesi 2009 yılında kuruldu.  O günün şartlarında mevcut iktidar Bayraklı’da yerel yönetimi nasıl alırız anlayışıyla yola çıkmış ve kazanacaklarını düşünerek ilçe sınırlarını belirlemişti.  Ancak bekledikleri gibi belediyeyi alamadılar.  İşte o günlerde örgütümüzle el ele vererek partimizi yerelde iktidar yapmıştık. Bayraklı Belediyesi ilk kurulduğunda çay içecek bardağı, oturacak sandalyesi dahi bulunmayan gerekli araç ve ekipmanı olmayan bir belediyeydi. O günden bu güne Bayraklı’da belediyece çok şey yapıldı. İşte bu yapılan hizmetlerin devamı için gençliğin verdiği enerji ile yeni bir sinerji yaratarak daha iyi bir hizmet için Bayraklı Belediye Başkanlığı’na adayım.

CHP İKTİDARI İÇİN KATKI KOYACAĞIZ
Ülke olarak çok kritik ve sıkıntılı bir süreçten geçmekteyiz. Ekonomik olarak her geçen gün daha kötüye gidiyoruz. Her geçen gün vatandaşın cebine, kriz olumsuz anlamda daha çok yansıyor. Bir baba okula giden çocuğuna pantolon alamayacak hale geldi. O baba intihar etti. Geleceğimiz olan çocuklarımız iyi bir eğitim alamıyor. Sıfır sorun politikası ile yola çıkıldı ancak ülke olarak neredeyse tüm komşularımızla düşman olduk. Adalete güven yok, evrensel hukuk değerlerinin esamesi okunmuyor. Anayasal temelde eşitlikten söz etmek mümkün değil. İşçi, emekçi her gün biraz daha fakirleşiyor. Emek, her geçen gün biraz daha sömürülüyor. Üretmeyen, tüketen bir toplum haline geldik. İşçi, çiftçi, emekçi kazancıyla insanca yaşayabileceği gereksinimleri dahi karşılayamıyor. Her alanda her geçen gün biraz daha geriye gidiyoruz. Hiçbir iş kolunda çağın gerektirdiği gerekli modernizasyonu sağlayamıyoruz. Üretemiyor, sürekli tüketiyoruz. Ülkemizin genel durumu işte bu... Tüm bunları yerelden çözmek mümkün değil. Ancak Bayraklı’da bu ülkenin bir parçası ve biz ilçemizde kendi yetki alanımızda sorunlara çözüm bularak, burada oluşturduğumuz sinerjiyi tüm ülke satıhına yayıp CHP iktidarı için katkı koymak istiyoruz. Bunun için sizlerle çalışacağız.

HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ
Biz olacağız, birbirimize omuz vereceğiz. Benliği, bencilliği bir tarafa bırakıp birlikte yöneteceğiz. Katılımcılığı esas alacağız. Kimsesizlerin kimsesi olacağız. Garibandan, ezilenden yana olacağız. Herkesle barışık olacağız. İlçemizde barışı, kardeşliği sağlayıp Tüm Türkiye’ye örnek olacağız. Ayırmayacağız, ayrılmayacağız, ayrıştırmayacağız. Hep birlikte önümüzde bakacağız. Bayraklı’yı İzmir’in incisi yapacağız. On yıldır devam eden yereldeki iktidarımızı daha da güçlendirerek genel iktidar için yol açacağız. İşte tüm bunlar için adayım. Tüm aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Nihayetinde esas olan CHP’nin başarısıdır. Hepimizin amacı bu olmalıdır. Desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum.

 
Bakan Selçuk'tan yaz tatili açıklaması
 
Menemen'de köylüler 'taş ocağı zaferi'ni zeybekle kutladı!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Gamze 30 Ekim 2018 Salı 15:15

Baskanımız inşallah kutlamayıda beraber yaparız yolunuz açık olsun başarılar

Yorumu oyla      0      0  
Chp üyesi 29 Ekim 2018 Pazartesi 00:46

Partimizin gençlik mücadelesini sürdürmüş örgütün tozunu yutmuş mutfağında yetişmiş bunca desteği emeğiyle elde etmiş parti emekçisi yolun açık olsun başarılar diliyorum

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Selçuk'tan yaz tatili açıklaması
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 3 aylık yaz tatilinin kısalabileceği mesajı verdi.
Sındır'dan resepsiyon çıkışı: Milli değerlerimizle oynamaktan vazgeçin!
CHP İzmir Milletvekili Sındır, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına ilişkin yazılı ...
CHP İl Başkanı Yücel'den İzmir'e 'Cumhuriyet' daveti
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı Cumhuriyetin 95.kuruluş yıl ...
 
Sertel sordu, Meclis’in harcamaları açıklandı!
Sertel’in Meclis’in çeşitli harcamaları ve alınan tasarruf tedbirlerine ...
Bakan Akar'dan net mesaj: Türkiye'ye rağmen atılacak...
Milli Savunma Bakanı Akar "Bölgemizde 'Türkiye’ye rağmen' atılacak hiçbir ...
Narlıdere Belediye Başkan Aday Adayı Kılıç'tan anlamlı mesai ve anlamlı mesajlar!
CHP'den Narlıdere Belediye Başkan aday adayı Kılıç mesaisine Narlıderelilerin ...
 
İYİ Parti İzmir'de 'yeni yönetim' mesaisi: Başkan'dan bire bir görüşme!
İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı görevine atanan Hüsmen Kırkpınar, 71 kişilik ...
AK Parti İzmir'in Cumhuriyet videosuna büyük ilgi: 48 saatte 2 milyonu geçti!
AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için özel ...
Karabağ'dan Kemalpaşa çıkarması!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan aday adayı, Bayraklı Belediye Başkanı ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri