POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Zorunlu askerlik devam edecek mi?
Zorunlu askerlik devam edecek mi?
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
'FETÖ elebaşı başka bir yere götürüldü' iddiası!
"FETÖ elebaşı başka bir yere götürüldü" iddiası!
Biden duyurdu: İsrail'den Hamas'a yeni teklif
Biden duyurdu: İsrail'den Hamas'a yeni teklif
2 Haziran 2018 Cumartesi - 11:08

CHP'li Serter'den iddialı çıkış: İki bölgeden de en az 9'ar vekil!

CHP 2. Bölge İzmir Milletvekili Adayı Bedri Serter, seçim çalışmalarını son hızla sürdürüyor. Televizyon programına katıldıktan sonra Menemen'de seçim çalışmalarına devam eden Serter, CHP Menemen İlçe Örgütü Başkanı Hürol Taklak ve partinin önde gelen isimleriyle birlikte Menemen Esnaf Odası, Menemen Ticaret Odası ve Menemen Belediyesi'ni ziyaret ettikten sonra halkla buluştu.

CHP li Serter den iddialı çıkış: İki bölgeden de en az 9 ar vekil!

Televizyon programında görüşlerini açıklayan Serter 7. sıradan aday gösterilmesini, 'CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun verdiği bir görev olduğunu ve bununla birlikte geçmişte olduğu gibi, bu seçimde de İzmir'de kazanılan en yüksek milletvekili sayısına erişilmesinin beklendiği' şeklinde yorumladı. Serter, 7. sıra sırat köprüsü gibi bir sıra. Burada olmak içimden geçmiyor değildi. Çünkü genellikle il başkanlığı yapmış isimler, ateşleyici bir güç olmaları sebebiyle bu sıralara yazılır. Ali Engin de 9. sırada en az benim kadar çalışıyor. Bununla birlikte tabii listeleri olduğu gibi il başkanlarıyla donatmak olmaz. Ben bir sonraki dönemde Asuman Ali Güven'in de listede olacağını düşünüyorum" dedi.

'Halkımız kavgadan, gürültüden çok rahatsız'
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Millet İttifakı için "Bizans ve zillet ittifakı gibi" ifadeler kullanmasına da tepki gösteren Serter, "Bir Türk vatandaşı olarak zoruma gidiyor. Bir genel başkanın bu şekilde halkı rencide etmesi hiç hoş değil. Halkımız ötekileştirmeden, kavgadan, gürültüden çok rahatsız. Kimseyi ötekileştirme şansımız yok, hakkımız yok" dedi.

'Muharrem İnce, partimizden çıkabilecek en iyi adaydı'
Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'den ve seçim çalışmalarından bahseden Serter, "Sayın İnce iyi bir siyasetçi. 16 yıl Meclis'te görev yapmış ve diğer partideki rakiplerini iyi irdelemiş bir insan. Partimizden çıkabilecek en iyi adaydı. Televizyon programlarında karşısına çıkacak olan gazetecilere tavsiyem, Türkiye için faydalı olacak sorular sorsunlar, Muharrem İnce'yi köşeyi sıkıştırmak için mücadele etmesinler. Köşeye sıkıştırayım derken, kapana kendileri kapanırlar ve orada kalırlar " dedi.

'İki bölgeden de 9'ar vekil çıkaracağız'
"Parlamentoda ittifak olarak 320-330 milletvekili çıkararak çoğunluğu sağlayacağımızı düşünüyoruz. İzmir'den de beklentim her iki bölgeden 9'ar milletvekili çıkarabilmek. Sandıkta İzmir'de bizim lehimize sürprizler olacağını tahmin ediyorum" diyen Bedri Serter yerel yönetimler konusunda da şunları kaydetti, "Belediye başkanlarımızla entegreli bir şekilde çalışıyoruz. Yereldeki hizmetleri ve halkla bütünleşmiş olmaları bize ciddi destek sağlıyor."

'16 yıllık iktidarın böyle biteceğini düşünmezdim'
Milletvekili olması durumunda iş dünyası için yoğun bir çalışma programı içine gireceğini dile getiren Serter, "İzmir iş hayatını çok önemserim. Çünkü ben de bu kazanda kaynayan bir insanım. Seçim çalışmaları kapsamında iş dünyası örgütlenmelerini ziyaret ediyorum. Meclis'e gidince öncelikle İzmir ticaret ve sanayisinin, sonra da Türk sanayi ve ticaretinin bir neferi olacağım. Şu anda ekonomimiz çok kötü bir vaziyette. 16 yıllık iktidarın böyle biteceğini düşünmezdim. Artık ekonomiyi emin ellere bırakmak gerekir. İstihdama dönük projeler, fabrikalar ve ileri teknolojiyle geliyoruz. Asgari ücret ve emekli maaşını 2 bin 200 liraya çıkaracağız. Şu anda devlet ve hükümet kapalı kutu. Defterleri açalım, şeffaf şekilde değerlendireceğiz. Ekonomiden pis ve çirkin elleri kaldırmak lazım. Bakın geçen hafta faiz 3 puan birden arttı" dedi.

 
Kadın futbolunun lokomotifi Konak
 
Dev gönül sofrası: CHP üst yönetimi Karşıyaka'da buluştu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Yücel'den seçmene çağrı
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, 24 Haziran seçimlerinin kader seçimi ...
Hablemitoğlu'ndan 'algı' çıkışı: Kırılması lazım!
İYİ Parti İzmir 2. Bölge 3. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Şengül Hablemitoğlu ...
Dağ'dan sahurda iddialı 'sandık' çıkışı!
AK Parti Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti İzmir ...
 
Kocaoğlu'ndan 24 Haziran mesajı: Uzanıp alabileceğimiz kadar...
24 Haziran'da yapılacak seçimler için sahaya inen Kocaoğlu'nun ikinci ...
Erdoğan yerli otomobilde CEO'yu açıkladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NTV ve Star televizyonlarının ortak ...
Kılıçdaroğlu: Millet İttifakı’nın anayasası hazır
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Millet İttifakı olarak çalışma ...
 
Kılıçdaroğlu ve Akşener'den sürpriz zirve kararı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in parlamenter sistemle ilgili yol ...
AK Partili Dağ: Kocaoğlu bahaneye sığınıyor
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Aliağa ...
Özkan CHP İzmir'de partililere seslendi: Size 3 şey söyleyeceğim...
CHP Genel Başkan Yardımcısı Özkan, İzmir il başkanlığını ziyaret etti. ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri