POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
İmamoğlu'ndan Kemal Kılıçdaroğlu açıklaması
İmamoğlu'ndan Kemal Kılıçdaroğlu açıklaması
MGK'dan terörle mücadele vurgusu
MGK'dan terörle mücadele vurgusu
Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş'ı ziyaret etti!
Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş'ı ziyaret etti!
Mourinho teklifleri doğruladı: Bir karar vermem gerekiyor!
Mourinho teklifleri doğruladı: Bir karar vermem gerekiyor!
10 Mart 2024 Pazar - 13:36

CHP'li Yiğit'ten Balçova'da gövde gösterisi!

CHP Balçova Belediye Başkan Adayı Onur Yiğit, projelerini ve Meclis Üyeleri tanıttığı toplantıda rakiplerine gövde gösterisi yaptı.

CHP li Yiğit ten Balçova da gövde gösterisi!

CHP Balçova Belediye Başkan Adayı Onur Yiğit, projelerini ve Meclis Üyeleri tanıttığı toplantıda rakiplerine gövde gösterisi yaptı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin, geçmiş dönemde ve mevcut yönetiminde aktif olarak görev yapan birçok etkili ismin destek verdiği Onur Yiğit, “Balçova, İzmir’in göz bebeği olacak” diyerek iddiasını ortaya koydu. Meydandaki kalabalığın büyük coşkusu, İyi Partide üst düzey görevlerde bulunmuş yöneticilerin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişiye kürsüde CHP rozeti takılmasıyla doruk noktasına çıktı.

Balçova İzmir’imizin Göz Bebeği Olacak
CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, İzmir Milletvekilleri, Sevda Erdan Kılıç, Rıfat Nalbantoğlu, Ednan Arslan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Balçova İlçe Başkanı Murat Aküzüm, Narlıdere İlçe Başkanı Mesut Durgun, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, önceki dönem milletvekilleri Tacettin Bayır, Türkan Miçooğulları, Erdal Karademir, Ali Yiğit, Mehmet Ali Susam, Narlıdere Belediye Başkan Adayı Erman Uzun, Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman ve çok sayıda partilinin de katıldığı tören de konuşma yapan, CHP Balçova Belediye Başkan Adayı Onur Yiğit, ’’Doğduğum, büyüdüğüm, yaşlanmayı hayal ettiğim güzel Balçovamız’da, çok donanımlı, liyakatli bir kadro kurduk. Bu kadroyla hayallerimizi gerçekleştireceğiz. Balçova’nın çocuğuyum. İlçemizi çok iyi biliyorum. Balçova, İzmir’imizin gözbebeği olacak. Belediye Başkan aday adaylarımızla, meclis üyesi arkadaşlarımızla, ilçemizin dinamikleriyle, kimsenin aklında soru işareti kalmayan, şeffaf belediyecilik anlayışı ile hiç durmadan çalışacağız’’ dedi.

İyi Parti Balçova Teşkilatından CHP’ye Yoğun Katılım
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay’ın Balçova’da büyüdüğünü ifade eden, Onur Yiğit, ‘’En büyük şanslarımızdan biri Cemil Başkanımızın Balçova’yı iyi biliyor olması. Cemil Başkanımızın çocukluğu burada geçmiş. Birlikte koordineli bir biçimde çalışıp, sosyal belediyeciliği zirveye çıkaracağız. Biz; afişler de, billboardlar da,  parti logolarını ve genel başkanlarını kullanmaktan çekinenlerden veya korkanlardan değiliz. Biz; kurucu Genel Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk ile onur duyuyoruz. Genel Başkanımız, Özgür Özel ile gurur duyuyoruz. Biz, altı oklu rozeti takmaktan şeref duyuyoruz. İnsanları ayrıştıran ötekileştiren kutuplaştıran bu zihniyetten kurtulacağız.  Türkiye’de umudu tekrar yeşerteceğiz. Bugün; bize inanan insanlar, Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında bizimle birlikte mücadele etmek için, saflarımıza katıldılar. Hep birlikte bayrağımızı en tepede dalgalandıracağız’’ dedi.

Balçova Özelinde İttifakı Sağladık
Aralarında, İyi Parti’de üst düzey görevlerde bulunmuş, İyi Parti Balçova İlçe teşkilatında aktif olarak görev alan ve siyasi parti üyeliği olmayan çok sayıda kişinin, CHP’ye geçişine dair konuşma yapan İyi Parti Kurucu İl Gençlik Kolu Başkanı ve 2018 yılında İyi Parti Milletvekili adayı olan Avukat Doğukan Demirel, ‘’Onur Yiğit, bizleri davet ederek, Balçova özelinde ittifakı sağladığını, sizlere buradan duyurmaktan onur ve kıvanç duyduğumu belirtmek istiyorum. Hepimizin bildiği üzere İzmir; Cumhuriyettir, medeniyettir, demokrasidir ama en önemlisi, Mustafa Kemal Atatürk’tür. Bizler; burada, Cumhuriyet’in kuruluş ve kurtuluş partisi çatısı altında, tüm yol arkadaşlarımızla beraber, Balçova’mızı belediyecilikte daha da üst seviyeye taşımak için tüm özverimizle çalışacağımıza söz veriyoruz’’ dedi. 

 
Oğuz Erge'nin kızından karar sonrası ilk açıklama: Babam mezarında daha rahat uyuyacak
 
AK Partili Saygılı: İzmir'in şifası Dağ'dır!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ankara'dan İsrail'e art arda tepkiler!
İsrailli bazı yetkililerin Türkiye'yi hedef alan açıklamalarına Ankara'dan ...
CHP'li Yıldız'dan iş dünyası turu!
CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız, Atatürk Organize Sanayi ...
Konak Adayı AK Partili Çankırı: Oy esaslı değil hizmet odaklı çalışıyoruz
AK Parti Konak Adayı Çankırı, "Konak'ta 330 bin kişi akşam başını yastığa ...
 
CHP'li Bakan: Yerel yönetim başarısıyla AKP’yi sarsacağız!
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Murat Bakan, seçim çalışmalarına ...
MHP'li Tanık Çeşme vizyonunu anlattı!
Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan adayı MHP'li Esat Tanık, projelerini anlattı.
CHP'li Mutlu Gültepe'ye projelerini anlattı
Saha çalışmalarına hafta sonunda da devam eden CHP Konak Adayı Nilüfer ...
 
Bornova'nın Genç Adayı Eşki gençlerle festivalde buluştu!
Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki, Bornovalı gençlerle festivalde ...
Erdoğan'dan İzmir'de 'Atatürk maskesi' çıkışı, CHP'ye ve Özel'e sert sözler!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan İzmir Gündoğdu Meydanı'nda ...
Fidan-Blinken zirvesi: Terörle mücadele kararı!
Türkiye ile ABD arasında Stratejik Mekanizma toplantılarının 7'ncisini ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri