POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Erdoğan'dan yeni atama ve görevden alma kararları
Erdoğan'dan yeni atama ve görevden alma kararları
Diri diri gömülmüş: 4 günlük mucize!
Diri diri gömülmüş: 4 günlük mucize!
Annesini öldürdü, babasını yaraladı: Caniye 'İyi hal!'
Annesini öldürdü, babasını yaraladı: Caniye 'İyi hal!'
Stokçuluk ve fahiş fiyata kapatma cezası!
Stokçuluk ve fahiş fiyata kapatma cezası!
2 Aralık 2017 Cumartesi - 15:18

CHP'li başkandan tapulu adaylık açıklaması

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, 10 Aralık'ta yapılacak ilçe kongresinde aday olduğunu açıkladı. İlçe binasının önünde açıklama yapan Alper, "Bayraklı'da ve genelde CHP'nin iktidarı için çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız" dedi.

CHP li başkandan tapulu adaylık açıklaması

İZMİR - Alper'in adaylık açıklamasında CHP İl Başkan Yardımcıları Hatice Tatlı, Metin Güler, eski il yöneticileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı. Kalabalık nedeniyle Alper, adaylık açıklaması parti binasının önünde yaptı. Kendisinin ve yönetiminin göreve geldikten sonra Bayraklı'yı CHP'nin ve Mustafa Kemal Atatürk'ün yıkılmaz kalesi haline getirmek için çalıştıklarını belirten Alper, "Kimsenin CHP'nin Bayraklı'da iktidarına inanmadığı bir dönemde partililerimizle sokakta çalışarak iktidar olmayı başardık. Yerelde CHP iktidar oldu. Hemşehrilerimin hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yorulmadan, küsmeden, bütünleştirerek, ayrıştırmadan çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

"YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR"

Alper, sözlerine şöyle devam etti:
"Bugün dürüst ve cesur duyguların fakirleştiği alın terinin yorgun düştüğü, çıkar çarklarının hızlı işlediği, ülkenin parsel parsel satıldığı, Atatürk'ün, 'Yurtta barış dünyada barış' ilkesinin yok sayıldığı, her gün yeni bir yolsuzluk dosyasının açıklandığı, demokrasi, hak, hukuk ve adaletin yok edildiği bir ortamda tek gücün, tek dayanağın ve tek çıkar yolunun CHP olduğunu unutmamalıyız. Çünkü halk umutsuz ve karamsar. Biliyoruz ki halka umut olmuş bir CHP'nin var oluşu halkın güvencesidir. 2019'da yine yollardayız. Yine çok işimiz var. Girilmedik ev, çalınmadık kapı bırakmadan CHP politikalarını yılmadan, usanmadan anlatacağız. Kaostan kurtuluş Atatürk'ün kurduğu CHP ile Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında kurulacak hükümettedir. Bayraklı'da son yerel seçimlerde ve referandumda AKP'ye unutulmaz ders verdik. Bu sevinci çoğaltmak, daha geniş halk kitleleri ile paylaşmak için daha yapacak çok işimiz var. İşte tam da bunun için adayım. İlk günkü heyecanımı koruyorum. Gücümüzü sizlerden alıyorum."  

YENİ İLÇE BİNASI
Göreve geldikten sonra, "CHP'nin Bayraklı'da kendi yeri olacak" sözünü verdiğini hatırlatan Alper, yeni bir ilçe binası satın aldıklarını söyledi ve elindeki tapuyu partililere gösterdi. Alper, "Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın çabası sonucunda CHP kendi ilçe binasına kavuşmuştur. Partimize hayırlı, uğurlu olsun. Başkanımız Hasan Karabağ'a yürükten teşekkür ediyorum. Yakında buraya taşınacağız. Bayraklı'daki başarımızın nedenlerinden biri de yerelde iktidar olmamız. Hasan Karabağ, belediye başkanı olduğundan bugüne kadar kimseye ayırt etmeden, eşit hizmet götürüyor. Bu anlamda elinden geleni yapmıştır. O yüzden CHP'nin başarısının mimarı Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, yönetimi, meclis üyesi ve bürokratlarına CHP örgütü adına teşekkür ediyorum" dedi. (DHA)

 
Dev operasyon: Bitpazarı tarih oldu!
 
Büyükşehir'den bir dokunuş da zeytine
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan ABD'deki mahkemeye sert sözler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kimisi Hans'ın kulu kölesi oluyor... Kimisi George'un ...
AK Partili Dağ'dan Kılıçdaroğlu'na 'Einstein'lı eleştiri
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'de partinin düzenlediği ...
Kocaoğlu’ndan bir ilk: Kongrede örgüte seslendi
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu, bu dönem ilk kez ...
 
Kılıçdaroğlu'ndan İstanbul'a müdahale: Peki ya İzmir?
CHP’de İzmir İl Kongresi sürecine müdahil olup olmayacağı merak edilen ...
Çavuşoğlu: FETÖ Amerikan yargısına da sızmıştır
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "FETÖ, Türkiye'deki Amerikan misyonlarına ...
Belediye başkanı delege yazılmadı
CHP Bayındır İlçe Kongresi'nde Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli, il delege listesine yazılmadı.
 
Akşener'in aracında dikkat çeken 'Atatürk' detayı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Artvin'deki programına katılmak ...
CHP İzmir'de ilk kadın aday yola çıktı
CHP’de İzmir’de kongre sürecinde mevcut 4 kadın ilçe başkanının dışında ...
Bakan Çelik'ten AB'ye FETÖ tepkisi
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Bulgaristan'ın başkenti ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri