POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Tepkilerin odağındaydı... Diyanet, Audi'yi iade etti!
Tepkilerin odağındaydı... Diyanet, Audi'yi iade etti!
Sosyal medya fenomenine cinsel terapi cezası
Sosyal medya fenomenine cinsel terapi cezası
Şarkıcı Kalben'i arkadaşı ihbar etmiş!
Şarkıcı Kalben'i arkadaşı ihbar etmiş!
Mehmet Şimşek'ten 'enflasyon' açıklaması
Mehmet Şimşek'ten 'enflasyon' açıklaması
26 Eylül 2022 Pazartesi - 14:36

CHP o ilçede sahada, Yücel'den kontra: AKP'lilerin çırpınışlarına bakılacak olursa...

CHP İl Başkanı ikinci bölgeden 16 ilçe başkanının katılımıyla Bayraklı'da yapılan saha çalışması sırasında partisinin İzmir'de gerçekleştirdiği kampı da değerlendirdi. Yücel, "Türkiye’de gündemi belirleyen partimizin İzmir çalışmalarına, olur olmaz bahanelerle kulp bulmaya çalışan AKP’lilerin çırpınışlarına bakılacak olursa, saray iktidarı mensupları arasında korku yaratan, çok verimli bir kampa ev sahipliği yaptığımız için çok mutluyuz" dedi.

CHP o ilçede sahada, Yücel den kontra: AKP lilerin çırpınışlarına bakılacak olursa...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı saha çalışmalarına tam gaz devam ediyor. 

CHP İl Başkanı Deniz Yücel'in yanı sıra ikinci bölgeden 16 ilçe başkanının da eşzamanlı sahaya indiği mesai kapsamında yeni durak Bayraklı oldu. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, ilçe örgütü, kadın ve gençlik kollarının MYK üyelerinin de katıldığı çalışmada esnaf, sokak ziyaretleri ve örgüt çalışmaları gerçekleştiren CHP İzmir İl Başkanlığı’nın temasları vatandaşın yoğun ilgisi dikkat çekti.



İKTİDARIN YALANLARINA İNANAN, BOŞ LAFLARINA KULAK ASAN KİMSE YOK.
Bayraklı ’da gerçekleştirilen çalışmalara ve temaslarına ilişkin açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Yücel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla İzmir’de gerçekleştirilen kampı da değerlendirdi.

CHP İl Başkanı Yücel,  “Birileri yalan yanlış söylemlerle, algı yaratma çabalarıyla konuşa dursun, biz sahadan hiç ayrılmadık ayrılmıyoruz. Belirlenmiş adreslere göstermelik ziyaretler değil, vatandaşın en yoğun olduğu, ekonomik krizin en ağır hissedildiği yerlerde dert dinliyor, derman olmaya çalışıyoruz. AKP’li yöneticilerin biraz cesareti varsa buyursunlar. Vatandaşında kendilerine bir çift sözü olacak" dedi.

Yücel, şunları dile getirdi: CHP İl Başkanlığımızın aralıksız sürdürdüğü saha çalışmalarımızdan bir yenisini Bayraklı ilçemizde gerçekleştirdik. Tüm saha çalışmalarımızda olduğu gibi Bayraklı ‘da da sokak sokak vatandaşımızın derdini dinledik, bu dertlere millet iktidarında nasıl son vereceğimizi anlattık. Bugün Diyarbakır’da, Konya’da, Rize’de, Isparta’ da vatandaş ne sıkıntı yaşıyorsa Bayraklı ‘da konuştuğumuz tüm insanlarımızın derdi de aynı. Vatandaş artık derdini anlatmaktan bıkmış, yorulmuş. Geçinemiyoruz, yetiremiyoruz, yarınımızı göremiyoruz diye feryat eder halde. Bayraklı esnafı da “sabrederek, şükrederek bugüne kadar geldik ama artık ya kendimiz kepenk kapatacağız ya da zaten batacağız” diyor. Vatandaş peynir alamıyor, güçlükle kaynattığı yemeğin içine az da olsa et koyamıyor, okullar açılmış insanlar çocuklarına defter, kalem alamıyor ama birileri çıkıp “Türkiye şu kadar büyüdü, enflasyon düşecek, Avrupa Amerika battı biz iyiyiz” gibi, insanlarla dalga geçercesine, akıllarımızla alay edercesine nutuk atıyor. Kendileri dertli, sıkıntılı ve öfkeli vatandaşlarımızın yanına gidemediği, hallerini sormadıkları için, kendi söyledikleri yalanlara herkesin inandığını düşünüyor olabilirler. Ama biz her gün farklı bir ilçede, sürekli halkımızla iç içeyiz. İzmir’de bu yalanlara inanan, boş laflara kulak asan bir kişi dahi görmedik. Ama şunu çok net bir biçimde söylüyorum ki, halkımız artık basiretsiz, halka sırtını dönmüş, kendi saltanatı içinde iktidar sarhoşluğu yaşayanların, yani tek adam ve Akp iktidarının son bulacağına yürekten inanmış. İzmirliler de Millet iktidarının sunduğu çözümlere, memlekette adaletin ve eşitliğin sağlanacağına, vergilerin saraya ve yandaşa değil de, vatandaşa harcanacağına inanmış, saltanat ve israf iktidarının sona ereceği, halkın iktidarının başlayacağı seçim gününü iple çekiyor.



"AKP’LİLERİN ÇIRPINIŞINA BAKILACAK OLURSA İZMİR KAMPI ÇOK BAŞARILI GEÇMİŞ"
Partisinin Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla Seferihisar'da gerçekleştirdiği kamp hakkında da konuşan CHP İl Başkanı, "Türkiye için son derece önemli ve kritik bir yasama yılı başlıyor. Bunun öncesinde partimiz İzmir’de toplandı. 2 günlük bu çalışmalara ek olarak genel başkanımızın katılımlarıyla gerçekleştirilen, İzmir büyükşehir belediyemizin yeniden İzmir’e kazandırdığı Avrupa ödülü töreni, Gaziemir’de gerçekleştirilen kentsel dönüşüm temel atma töreni ve İz Dönüşüm Atık Toplama ve Ayrıştırma Tesisinin açılışı da eklenince, oldukça yoğun ve ses getiren bir İzmir programı gerçekleştirdik. İzmir kampı, CHP’nin muhalefette yaptığı son milletvekili kampıydı. Genel başkanımızın verdiği mesajlar, kapalı toplantılarda belirlenen yol haritaları ve yapılan değerlendirmelerin tamamı, iktidarımıza giden yolda ve iktidarımızda yapılacak çalışmalarla ilgiliydi. Türkiye’de gündemi belirleyen partimizin İzmir çalışmalarına, olur olmaz bahanelerle kulp bulmaya çalışan AKP’lilerin çırpınışlarına bakılacak olursa, saray iktidarı mensupları arasında korku yaratan, çok verimli bir kampa ev sahipliği yaptığımız için çok mutluyuz. AKP’lileri de anlıyoruz aslında. Bunca engellemelerine, bunca algı yaratma çabalarına rağmen, belediye başkanlarımızın İzmir için, halka hizmet için yapılan projeleri bir bir hayata geçirmelerinin endişesini yaşıyorlar. Kendilerinin ülkeyi soktukları buhran ve yokluğa rağmen, CHP’li belediyelerin hizmet üretmesinin şaşkınlığı içindeler. Onları hem şaşırtmaya hem de korkutmaya devam edeceğimizden hiç şüphe duymasınlar. Ülkemizde, millet iktidarının gelişi ve Saray iktidarının gidişi için umutları tazeleyen ve güçlendiren İzmir çalışmalarının başarıyla tamamlanmasının gururunu yaşıyoruz. İnşallah, önümüzdeki yıl iktidarımızda yapılacak ilk milletvekili kampına da ev sahipliği yaparız” ifadelerini kullandı. 



SANDAL: EL ELE, KOL KOLA GİRME ZAMANI…

CHP İzmir İl Başkanlığının saha çalışması öncesinde, çalışmalara katılacak ekipler sabah koordinasyon toplantısında bir araya gelirken, CHP İzmir İl Başkanı Yücel’in yanı sıra Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’da kısa bir konuşma yaptı.  

Bayraklı Belediye Başkanı Sandal, konuşmasında şunları dile getirdi: 
Göreve geldiğimizden bu yana kent kimliğini ve belediyedeki kurumsal yapımızı sağlamlaştırmak için var gücümüzle çalıştık. Tüm kurumlarla uyumlu, İl ve İlçe yönetimiyle koordineli çalışmalar yürüttük. Kendi ayakları üzerinde durabilen, borçsuz ve daha modern bir Bayraklı’yı hep birlikte yaratmak istiyoruz. Çalışmalarımız kapsamında Bayraklı’nın tarihsel mirasına da sahip çıkarak, kentsel dönüşümde Bayraklı’nın tamamını yeniden planladık. Kültürden sanata, sağlıktan spora her alanda halkımıza hizmet üretiyoruz. Yarınlara daha güzel bir Bayraklı bırakacağız. Artık el ele kol kola yol yürüme zamanı. Bayraklı CHP’nin kalesidir, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu konuda bize düşen de görevimizi en iyi şekilde yapmaktır. Biz her geçen gün büyüyen, güçlü bir aileyiz. Birlikte çalışacağız ve kazanacağız...

 
Kan donduran iddia: Bakımevinde öldüren dayak!
 
Babacan'dan 'cumhurbaşkanı adayı' açıklaması
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Chp li 27 Eylül 2022 Salı 07:32

Menderes de seni çok seviyor başkan !

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Siyaset Bilimci Tosun’dan çarpıcı ‘Kılıçdaroğlu’ yorumu, ‘donmuş seçmen’ vurgusu!
Kılıçdaroğlu’nun gündeme damga vuran mesajı ışığında Millet İttifakı cephesinde ...
Çelebi: Güçlü liderlik için 'Cumhur İttifakı' dedim!
Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, "Bir partide olup olmamam ...
CHP Sözcüsü Öztrak'tan servet dağılımı eleştirisi!
CHP'li Öztrak, Credit Suisse’nin yayınladığı Küresel Servet Raporu’ndaki ...
 
CHP’li Özcan Purçu’dan Bakan Kurum’a uyarı!
CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu verdiği soru önergesi ile  Çevre, Şehircilik ve ...
AK Parti'den Gaziemir'deki dönüşüm töreninin ardından 'yüzde 3' çıkışı!
Büyükşehir Belediyesi, Gaziemir Aktepe Emrez Kentsel Dönüşüm Alanı’nda ...
CHP'de İzmir vekillerinden kamp değerlendirmesi: Kim/ne mesaj verdi?
CHP'nin İzmir Milletvekilleri partinin yeni yasama yılı öncesi Seferihisar'da ...
 
Sürekli'den 'Kılıçdaroğlu' çıkışı: 3 günlük program eşittir, elde var sıfır!
AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli; CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun ...
Kabine toplanıyor: Gündemde hangi konular var?
Cumhurbaşkanlığı kabinesi bugün Beştepe'de toplanacak. Erdoğan'ın başkanlığındaki ...
'Hedef Putin ile Zelenskiy'i bir araya getirmek'
ABD'de diplomasi temaslarını tamamlayan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri