POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Biden duyurdu: İsrail'den Hamas'a yeni teklif
Biden duyurdu: İsrail'den Hamas'a yeni teklif
AK Parti'den yeni 'uyutma' açıklaması!
AK Parti'den yeni 'uyutma' açıklaması!
Fenerbahçe’de İsmail Kartal dönemi sona erdi
Fenerbahçe’de İsmail Kartal dönemi sona erdi
Fenomen muhtar adayı dolandırıldı!
Fenomen muhtar adayı dolandırıldı!
26 Kasım 2018 Pazartesi - 13:01

CHP’li Polat Bayraklı için belediyecilik modeli ve projelerini anlattı, oy hedefini açıkladı!

Gerçekizmir’de Kafe Siyaset programına konuk olan CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Polat, Bayraklı’yı Bayraklılılarla birlikte yöneteceklerini söyledi. Bayraklıyı çok iyi bildiğini, ilçe vatandaşlarını iyi tanıdığını söyleyen Polat, “Çözüm olmak dertlere deva olmak için adayım” dedi. Polat, aday gösterilmesi halinde hedeflediği oy oranını açıkladı. Polat, “Aday olmam durumunda partimizin oylarını minumum yüzde 55’e çıkaracağımı düşünüyorum” dedi.

CHP’li Polat Bayraklı için belediyecilik modeli ve projelerini anlattı, oy hedefini açıkladı!

GERÇEKİZMİR - CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Cindi Can Polat, Gerçekizmir’de gazeteci Sercan Avcı’nın hazırlayıp sunduğu Kafe Siyaset programına konuk oldu.  

BAYRAKLI'YI BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ
Belediye başkanı olması halinde uygulayacağı belediye başkanı profilini anlatan Polat, “Bayraklı'yı Bayraklılarla yöneteceğiz. Sloganımız zaten ‘Biz yöneteceğiz’...Kimlerle vatandaşla,  STK’larla, muhtarlar, partili partisiz mahallelerdeki kanaat önderleriyle yöneteceğiz. Biz olacağız yoldaş olacağız. Ezilenden yana olacağız, garibandan yana olacağız. Sosyal anlamdaki farklılıkları ortadan kaldırmak istiyoruz. Belediyede kapımız 24 saat açık olacak. Sokakta olacağız. Vatandaşla her gün mahallelerde buluşmaya gayret edeceğiz” dedi.

DERTLERE DEVA OLMAK İÇİN ADAY ADAYIYIM
30 yılı aşkın süredir Bayraklı’da ikamet ettiğini, 2 dönemdir de meclis üyesi olarak ilçede görev yaptığını söyleyen Polat, “Bayraklı’yı iyi tanıyorum...  İlçede vatandaşı iyi biliyorum.  İlçenin sorunlarını biliyorum. Çözüm olmak dertlere deva olmak için aday adayım. Deniz var sahil var. Bayraklı denizle buluşamıyor. Engeller var. Çarpık yapılaşmaya son vermek Bayraklılılara yakışır daha refah bir kent yaratmak için adayım. Smyrna Antik kenti var ilçede... Yeteri kadar bu alan turizme kazandırılmadı. Burayı kazandırmak istiyoruz. Doğançay Mahallesi var. Mahalle olduğundan beri yatırımın olmadığı bir yer. Butik olarak yapılan tarım, hayvancılık ve arıcılığı kooperatif kurarak geliştirmek istiyoruz” dedi.

KENTİ BETONLAŞTIRMAYACAĞIZ
“Bayraklı’da öncelikli yapacağımız işlerin başında çarpık yapılaşmaya son vermek fiziki düzeltmek ve sosyal donatı alanlarında iyileştirmek” diyen Polat, ilçede nasıl bir kentsel dönüşüm yapmak istediklerini anlattı.

Polat, “Kenti betonlaştırmayacağız. Daha fazla sosyal donatı alanı olan geniş yolları olan yeşili olan kent yaratacağız. Oluşacak rantı vatandaşlara yayacağız. Üçüncü kişilerin oluşacak ranttan nemalanmalarına müsaade etmeyeceğiz. Halkla yapacağız, muhtarlarla, STK’larla yapacağız dönüşümü. Yaptık oldu bitti olmayacak. Vatandaşın onayı olmadan olmayacak. Bayraklı’da dönüşümü hep birlikte yapacağız” dedi.

BAYRAKLI’YI DENİZLE BULUŞTURACAĞIZ
Bayraklı’nın denizle buluşması gerektiğini ifade eden Polat, “Bayraklı, Konak, Karşıyaka ve Bornova gibi ilçelerin kesiştiği noktada. Gelecekte merkez ilçe olacak konumda. Ciddi bir sahil şeridi var ancak çok rahat sahile ulaşamıyor vatandaş. En büyük engeller Altınyol ve İZBAN... Göreve geldiğimizde Büyükşehir ve devlet kurumlarıyla ilgili Altınyol ve İZBAN’ın belli noktalarda yer altı veya yer üstünden geçirilmesi yönünde çalışma yapacağız” dedi.  

MİNUMUM YÜZDE 55
Polat, aday gösterilmesi halinde iddialı bir oy oranı hedefi ortaya koydu. Polat, “Bayraklı’da dinamik bir CHP örgütü var. İddia ediyorum ki yerel seçimlerde yüzde 50’nin üstüne çıkacağız. Aday olmam durumunda partimizin oylarını minumum yüzde 55’e çıkaracağımı düşünüyorum. Ben belediye başkanı olduğumda hem hemşerilerimize hem örgüte eşit mesafede olacağım. Örgüt işlerine karışmayacağım. Belediye başkanlığı erkini örgüt üzerinde kullanmayacağım. Belediye başkanı belediye işlerine bakacak. Örgüt işleri ilçe başkanlığı eliyle yürütülecek”dedi. 

 
Akaryakıtta çifte indirim
 
Erdoğan: Bağımlılıkla terör birbirine benzer
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP İl Başkanı Şahin: Cumhur İttifakı yeni vizyonla İzmir'in önünü açacak
MHP İl Başkanı Şahin, "Biz üzerimize düşen ne varsa en üst seviyede yapacağız. ...
Ankara'dan 'Rusya-Ukrayna gerginliği' açıklaması
Dışişleri Bakanlığı, Rusya ve Ukrayna arasında dün gece tırmanan gerginliğe ...
CHP'li Polat JES'ler için Meclis araştırması istedi
CHP’li Polat, İzmir’de son yıllarda yapılan ve yapılması gündemde olan ...
 
Ve AK Parti İzmir adayını açıklıyor!
AK Parti'de cevabı merakla beklenen soru yanıt buluyor. Cumhurbaşkanı ...
İYİ Parti'de İzmir için çifte iddia: Aday çıkarsa liste başı o isim!
CHP ile yerel seçimler için işbirliği görüşmelerine devam eden İYİ Parti’nin ...
İzmir'deki 2B krizi Meclis'e taşındı: Bakan Kurum'a 2 soru!
Gaziemir Sarnıç’taki 2B arazilerin rayiç bedellerinin 830 TL’ye kadar ...
 
CHP'de İzmir için 'büyük' arayış: Son ankette sürpriz isim!
CHP’de, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayının kim olacağı merakla ...
İnce: Ben söyleyeceğimi söyledim
CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için adı geçen Muharrem ...
Çarpıcı iddia: Akşener CHP'den Ankara'yı isteyecek
CHP ile İYİ Parti arasında, yerel seçimler için yapılan ittifak görüşmelerinin ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri