POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Elazığ'da 4 büyüklüğünde deprem!
Elazığ'da 4 büyüklüğünde deprem!
Netanyahu ve Hamas liderleri hakkında tutuklama kararı!
Netanyahu ve Hamas liderleri hakkında tutuklama kararı!
31 Mart gecesini anlattı: Siz sevinirken ben kahroldum!
31 Mart gecesini anlattı: Siz sevinirken ben kahroldum!
Beşiktaş'ın kiralık gönderdiği oyuncuya silahlı saldırı!
Beşiktaş'ın kiralık gönderdiği oyuncuya silahlı saldırı!
16 Aralık 2023 Cumartesi - 09:32

CHP’li Yaramışlı’dan yöntem, proje, stat ve turizm mesajları

Bir Tv’de 'Seçime Doğru’ programına katılan Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adayı Ali Yaramışlı, yöntem, proje, stat mesajları verirken, turizm vizyonuna yönelik açıklamalarda bulundu. 

CHP’li Yaramışlı’dan yöntem, proje, stat ve turizm mesajları

İzmir’in merkez ilçesi Karşıyaka için yola çıkan, İzmir Ticaret Odası (İZTO) Divan Kurulu ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Üyesi olan Rover Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yaramışlı, Bir Tv’de katıldığı ‘Seçime Doğru’ programında açıklamalarda bulundu.

‘’KARŞIYAKA’NIN SOKAKLARINDA BÜYÜDÜM’’
Sözlerine kendini tanıtarak başlayan Yaramışlı, ‘’1983 yılı Diyarbakır doğumluyum. 1991 yılından beri İzmir’de yaşıyorum. Üniversiteyi bile Karşıyaka’da okudum. O zaman Çarşı’nın içindeki açık öğretim kurumlarında üniversiteyi okudum. 2005 yılından beri turizm acentesi işletiyorum. Babadan turizmciyiz. 3 kardeşiz, 3 kardeş de bu işin içindeyiz. Karşıyaka’nın sokaklarında büyüdüm. Çarşı’nın insanıyım. 2005’ten beri işyerim var Çarşı’da’’ ifadelerini kullandı.

‘’ÇOCUKLUKTAN BERİ HAYALİM KARŞIYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI’’
‘Adaylık fikri nasıl ortaya çıktı?’ sorusunu yanıtlayan Yaramışlı, ‘’Benim çocukluktan beri hayalim Karşıyaka Belediye Başkanı olmaktı. 2007 yılında CHP’ye üye oldum. Siyaset aslında bize babadan geliyor. Diyarbakır’da DSP’de İl Başkan Yardımcılığı yapmış bir isim babam. Siyaset babadan da geldi bize. İçimde belediye başkanlığı hayali yatıyordu. Ben halk insanıyım. Halkla iç içe olmayı seviyorum’’ dedi.

‘’ÖRGÜTÜN TERAZİSİNE ÇIKMAK İSTERİM’’
CHP’de aday belirleme yöntemi ile ilgili konuşan Yaramışlı, ‘’Parti içinde kullanılan söz vardır en kötü ön seçim en iyi atamadan iyidir derler. Biz de ön seçim olmasını istiyoruz. Biz de bunu destekliyoruz. Örgütte bilindiğimi ve sevildiğimi düşünüyorum. 2 dönem ilçe başkan yardımcılığı yaptım. Örgüt tarafından tanınan ve sevilen bir insan olduğumu düşünüyorum. Örgütün terazisine çıkmak isterim’’ diye konuştu.

''İŞ ÇEVREM 'TAM ZAMANI’ DEDİ!''
Adaylık kararı sonrası kendisine olumlu tepkiler geldiğini söyleyen Yaramışlı, ‘’Tahmin ettiğimden daha olumlu tepkiler aldım. İş çevrem herkes tam zamanı dedi. Destekliyoruz dediler meclis üyelerimiz. Ne ailemden ne TÜRSAB’tan bu güne kadar olumsuz geri dönüş olmadı. Ki tam zamanıydı aslında diyen çok oldu’’ ifadelerini kullandı.

KARŞIYAKA’NIN EKSİKLERİ NELER?
“Karşıyaka’nın ihtiyacı, eksiği ne?” sorusunu yanıtlayan Aday Adayı Yaramışlı, ‘’Karşıyakamız İzmir’imizin İncisi. İzmir’in en güzel ilçelerinden biri. Proje ekibimiz var. Karşıyaka’nın eksiklerini tespit edip projelerimizi aday gösterilirsek yayınlamayı düşünüyoruz. Altyapı sorunlarımız var kısmi olarak, trafik sorunlarımız oluyor'' dedi. 

STAT MESAJI: AMASIZ FAKATSIZ İVEDİLİKLE YAPILMALI
Karşıyaka Spor Kulübü’nün uzun süredir çözülemeyen stat problemi hakkında konuşan Yaramışlı, ‘’Ben çok üzülüyorum. İşim gereği dünyayı geziyorum. Her gittiğim yerde Karşıyaka’nın bir izini görüyorum. Tarif edilemez bir üzüntü. Ben kendime güveniyorum. Stat problemini çözüp hiçbir şey yapmasam bile Karşıyaka’ya stadı bırakmak istiyorum. Bu konuda görüşüm amasız fakatsız stadın Karşıyaka Stadı’nın neresi olursa ivedilikle yapılması için elimden geleni yapacağım.Çünkü yeter artık bu durum taraftarı ve hepimizi üzüyor’’ dedi.

‘’VAATLERDEN ÖNCE GELİR-GİDER DENGESİNE BAKMAK LAZIM!’’
Seçilmeniz halinde ilk işiniz ne olacak sorusunu yanıtlayan Yaramışlı, ‘’Biraz gerçekçi olmak istiyorum. Önce gelir-gider dengesini görmemiz lazım. Akademisyenlerden oluşan ekibimiz bizim için proje hazırlıyorlar. Şimdi vaatler verip yapamazsak insanların yüzüne bakamayız. Ben Karşıyaka’da yaşıyorum ve Karşıyaka’da öleceğim. Somut projeleri gelir-gider dengesine bakıp karar vereceğiz” şeklinde konuştu.

‘’TURİZM ADINA BİR ŞEYLER KATMAK ZORUNDAYIM’’
Turizm ile ilgili olarak ne gibi adımlar atmayı düşündüğü sorulan Yaramışlı, ‘’Bu dönem aday adayı olduğumu öğrenen yönetici arkadaşlarım çok güzel projeler ile geldiler bana. Daha da çalışıyoruz. Turizmle ilgili İzmir yeteri kadar turist sayısına ulaşamıyor. Direkt uçuşlar başladı. Buradan biz payımızı alacağız Karşıyaka olarak. Sağlık turizmi ile ilgili projelerimiz olacak. Doğa turizmi var, Yamanlar’da Gençlik Parkı’mız var. Büyükşehir’in İZDOĞA şirketi var. Örneğin Karşıyaka’da tekne Mavişehir’den kalkıyor Sasalı’ya gidiyor. Flamingoları, doğayı gezdiriyor. Uzakdoğu’dan gelen turlar oluyor. Bunlar İzmir’i by-pass ediyor genelde. Bu paketleri iş insanı olduğumuz için Karşıyaka’da konaklama ve tur yaptırabilmek adına görüşmelerimiz olacak. Turizm adına bir şeyler katmak zorundayım Karşıyaka’ya’’ dedi.

‘’ÇALIŞKAN ALİ OLARAK BİLİNİYORUM!’’
Son olarak Karşıyaka halkına ve CHP Karşıyaka’ya mesajı sorulan Yaramışlı, ‘’Karşıyaka’daki örgütüme hem de halkıma şöyle seslenmek istiyorum; Ben çevremde ‘Çalışkan Ali’ olarak biliniyorum. Turizm ile ilgili sıkıntıları olduğu zaman beni arıyorlar. Bazen beni olmadık bir sektör için bile arıyorlar. Ben gece-gündüz çalışan bir başkan olmak istiyorum. Belki bir dönem yaparım ama insanların yüzüne bakacak yüzüm olsun diye elimden geleni yapmak istiyorum. Halkın içinde olayım istiyorum. Görev sürem de bitince ‘Çalışan bir başkandı’ şeklinde anılmak istiyorum’’ diyerek sözlerini noktaladı.
 

 
Yumruklu saldırı mağduru İzmirli hakem Meler'den açıklama!
 
Eğlence kana bulandı: Bar çıkışı silahlı saldırı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Narlıdere'ye 5 yılda 5 anaokulu!
Narlıdere Belediyesi, Nar Çiçekleri Anaokulları’nın Yaşar Kemal, Narlı ...
Yılın son meclis oturumunda trafo ve siluet tartışması, esnafa sel desteği kararı!
Büyükşehir Meclisi’nde 5 önergenin oyçokluğu, 75 önergenin de oybirliğiyle ...
Yenifoça akaryakıt istasyonuna kavuşuyor!
Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Yenifoça’ya Akaryakıt İstasyonu yapılacağını duyurdu.
 
Soyer duyurdu: Otogarda tahliyenin önüne set çeken karar!
Başkan Soyer, bu ay itibariyle işletmeci firmanın sözleşmesinin sonlanması ...
DİSK alana indi: Vergide adalet ve asgari ücret yürüyüşü!
Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel-İş Sendikası İzmir ...
İzmir'de kültür üreticilerine destek fonu!
Büyükşehir Belediyesi, kentteki kültür ve sanat kapasitesini arttırmak, ...
 
İzmir'de DEAŞ operasyonu!
İzmir'de DEAŞ operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı.
İzmir'de afet masası, Soyer'den 'cesur adım' vurgusu!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, afet temasıyla düzenlenen ...
'Tükettiğini üreten kent' eğitimleri tam gaz!
Gıda krizine karşı insanları tükettiğini üretmeye teşvik etmeyi ve kent ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri