POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Erdoğan: İsrail'in katliamları durdurulmalı
Erdoğan: İsrail'in katliamları durdurulmalı
İsrail Başbakanı Netanyahu, savaş kabinesini feshetti
İsrail Başbakanı Netanyahu, savaş kabinesini feshetti
Polis memuru, eşini ve çocuğunu öldürüp intihar etti
Polis memuru, eşini ve çocuğunu öldürüp intihar etti
Benzin ve motorine bu kez ÖTV zammı geliyor
Benzin ve motorine bu kez ÖTV zammı geliyor
2 Şubat 2024 Cuma - 10:33

Dağ'dan Karşıyaka Stadı mesajı: Sözüm vaat değil taahhüt!

Büyükşehir Adayı AK Partili Karşıyaka Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Ziyarette Karşıyaka Stadı mesajları veren Dağ, “Önemli olan netice almak, beraber almamız lazım. Atılacak adımların çoğunu attık. 2 ayda bir şey yapmak sizi sonuca götürmez. Bu stat benim de 10 yılımı verdiğim bir konu. Bu vaat değil benim söylediğimi vaat olarak görmeyin taahhüt olarak görün. Büyükşehir Belediye Başkanlığı, bakanlık, TOKİ, kulüp taşın altına girip omuzlayıp kaldıracağız” dedi.

Dağ dan Karşıyaka Stadı mesajı: Sözüm vaat değil taahhüt!

Efe Can TAN/GERÇEKİZMİR - Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı AK Partili Hamza Dağ seçim çalışmaları kapsamında kentin spor kulüpleri turu ile geçireceği güne Karşıyaka Spor Kulübü ziyareti ile başladı.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dağ’ın Selçuk Yaşar Spor Tesisleri'de gerçekleşen ziyaretinde Kulüp Başkanı Azat Yeşil, Karşıyaka Danışma Kurulu Başkanı Hasan Denizkurdu, AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, İZVAK Başkanı Ali Erten, Eski AK Parti Milletvekili ve İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve Karşıyaka Spor Kulübü yöneticileri ile AK Parti İzmir yöneticileri yer aldı.

YEŞİL: HER SORUNU BİLİYORSUNUZ!
Toplantıda kısa bir konuşma gerçekleştiren Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Azat Yeşil, “Hayırlı uğurlu olsun. Uzun yıllardan beri tanıdığımız en çok gördüğümüz siyasetçi olarak, Karşıyaka’nın tüm sorunlarını bilen bir insansınız. Meclis’te politika yaptınız deneyiminiz var. Karşıyaka’nın her sorununu biliyorsunuz. Adaylığınızı da hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

ÇİFTÇİOĞLU: BÜYÜKŞEHİR’İN KAYNAKLARI EN FAZLA KARŞIYAKA’YA GELECEK!
AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu ziyarette yaptığı konuşmada, “Bizim için çok güzel bir sürecin içindeyiz. Bu süreçte en güzelini en iyisini ortaya koyarak İzmir ve Karşıyaka’mıza kucaklaşmamızı ortaya koyarak bu sürecin kazananı olacağız. Karşıyaka’mızın tüm beklentilerini gerçekleştirme hüviyetine inşallah bizler sahip olacağız. Karşıyaka’nın tüm sorunları ile tüm çalışmaları ile yakından ilgilenmiş buranın evladı olan Büyükşehir adayımızın yol arkadaşıyım. Büyükşehir kaynaklarının en fazla geleceği ilçe Karşıyaka olacak. Sahada daha gururlu biçimde seçim çalışmalarını yürütüyorum. Karşıyaka’nın hayallerini biliyoruz. Bu armaya gönül veren taraftarımız ile başarıyı birlikte yakalayacağız” açıklamasını yaptı.

“KİLİT KONUMUZ KARŞIYAKA STADI”
Buluşmada konuşan Karşıyaka Danışma Kurulu Başkanı Hasan Denizkurdu ise, “Bizim kilit konumuz. Karşıyaka Stadı. İzmir kulüpleri içinde en çok mağdur olan Karşıyaka’dır. Gittiğiniz her yer de size Karşıyaka Stadı diye sorulacak. Sizin katkılarınız ile ihaleler yapıldı, davalar açıldı. Yargı ile ilgili hiçbir sorun kalmadı. Danıştay’a da gitti. Önümüzde stadın yapılması için bir engel kalmadı. Birinci önceliğimiz Karşıyaka Stadı’nın mutlaka yapılması. Herkes Karşıyaka Stadı’nı yapacağız diye vaatte bulunacak ama bizim farklı bir özelliğiniz var. Seçilme sürenize kalmadan bir talimatınız ile bu yapılabilir. TOKİ isterse bu işi yapabilir. Benim sizden ricam, 31 Mart’ta kalmadan Karşıyaka Stadı inşaatına başlatırsanız kimse size stadı bekliyoruz diye sormaz. Seçimler başlamadan ihale yapılıp inşaat başlasın bunu rica ediyoruz” dedi.

“TEK YOL TOKİ”
İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı yaptığı konuşmada Ali Erten, “Adaylığınız İzmir için hayırlı olsun. İzmir kulüpleri adına teşekkür etmek istiyorum. Burada bir tek Karşıyaka mağdur durumda. Bütün hukuki engeller aşılmış durumda. Karşımıza tek bir yol var Toplu Konut İdaresi ihaleleri mimari avan proje üzerinden yapabilen tek durum. Sistem böyle. TOKİ’nin elinde son proje mahkeme o proje üzerinden kazanıldı” diye konuştu.

“2 AYDA BİR ŞEY YAPMAK SİZİ SONUCA GÖTÜRMEZ”
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dağ konuşmasında Karşıyaka Stadı taleplerine yanıt verirken, “Karşıyaka ilk kurulan spor kulübü İzmir’de ve 'Kaf-Sin-Kaf' sloganı halen devam ediyor. Bu anlamda bugüne kadar 12 yıllık milletvekilliğimiz döneminde ondan önce de sonrasında kulübümüzün yanında olmaya gayret ettik. Her binaya geldiğimde ben ta 2011’lere gitmeye başlıyorum. Stattaki temel atma törenlerine gidiyorum. Aklıma geliyor. Kulüp başkanları, belediye başkanları aklıma geliyor. İhale süreçlerinde bize yaşattıkları aklıma geliyor. İlk başladığımız stat, Karşıyaka Stadı idi, iyi mesafe kat etmiştik. Sonraki konulara girmeyeceğim. Biz adımların çoğunu seçim öncesi sonrası attık zaten. Önemli olan netice almak, beraber almamız lazım... Burada TOKİ defalarca devreye girdi. Cumhurbaşkanımız ile görüşmeler yaptık. Ali Erten de yanımdaydı. Atılacak adımların çoğunu attık. 2 ayda bir şey yapmak sizi sonuca götürmez. Bu stat benim de 10 yılımı verdiğim bir konu... Bunu hep birlikte oturup bu vaat değil benim söylediğimi vaat olarak görmeyin taahhüt olarak görün. Burada Büyükşehir Belediye Başkanlığı, bakanlık, TOKİ, kulüp taşın altına girip omuzlayıp kaldıracağız” dedi.

SÜPER LİG ÜZÜNTÜSÜ!
Dağ konuşmasının devamında, “Önümüzde bir kere futbol kulübümüzün inşallah mesafe kat etmesi. Bu sene bir üst lige çıkması adım adım yukarı çıkması. 100 dönüm arazi onunda tahsisini yaptık. Onun için de proje üretmemiz lazım. Burada en rantabl ne olabilir. Karşıyaka’daki, Bayraklı’daki, Çiğli’deki çocukların spor yapabileceği imkanının olacağı tüm sporların istifade edebileceği projeyi hayata geçireceğiz. Bir tarafında kulüp, Büyükşehir, hükümet olacak. Burada önemli olan üzüm yemek. Derdimiz o. İnşallah biz statla ilgili de 100 dönümlük arazi ile bu projeleri desteklemeye devam edeceğiz. Basketbolda da futbolda da inşallah bunun neticeye varmasını çok istiyoruz. İzmir’in Süper Lig’de temsil edilmiyor oluşu hepimizin üzüntüsü. Bir tane temsiliyet yetmez sonradan kurulmuş kulüpler değil hepsi tarihi spor kulüpleri” diye konuştu. 

BİR ZİYARETTE ALTAY'A

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, seçim çalışmaları kapsamında Karşıyaka'nın ardından Altay Spor Kulübü'nü ziyaret etti. Kulübün Gaziemir'deki Vali Kutlu Aktaş Tesisleri'nde gerçekleşen ziyarette Hamza Dağ'ı Altay Başkanı Süleyman Özkaral ve yöneticilerin yanı sıra takım kaptanları Murat Uluç, Özgür Özkaya ve Ceyhun Gülselam karşıladı. Altay'ın İzmir'in en köklü ve uzun yıllar Süper Lig'de başarıdan başarıya koşmuş kulüplerinden biri olduğunu dile getiren AK Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Hamza Dağ, "Son dönemde zorluklar yaşadığınızı biliyoruz, yakından takip ediyoruz. Bugüne kadar kendi adımıza kulübümüzün bizden ne talebi olduysa yapmaya gayret ettik. Güzel işler de yaptık. En güzeli de Alsancak Mustafa Denizli Stadı oldu. Güzel bir tesisi birlikte İzmir'imize kazandırmış olduk. Bu süreçlerde kişiler değişiyor ama kurumsal yapılar devam ediyor. Önceki başkanlar zamanında bakanlık nezdinde, Cumhurbaşkanımızın özellikle desteğiyle bu tesisi İzmir'e kazandırmak bizim için en büyük onur ve gururlardan birisi oldu. En büyük arzumuz öncelikle takımımızın Süper Lig'de olması. İzmir sonuna kadar birden fazla takımı Süper Lig'de hak ediyor. Bu anlamda hep birlikte bir mücadele içinde olmamız gerekiyor" dedi.

'ŞEHRİMİZDE SPORU YAYGIN HALE GETİRECEĞİZ'

Kentte çocukları spor yapmaya teşvik edeceklerini ifade eden Dağ, "Şehrimizde sporu inşallah daha yaygın bir hale getireceğiz. Bunu dertleneceğiz. Bu dertlenmekteki amacımız şehrimizde tabii ki iyi sporcuların yetişip iyi takımların çıkıp başarıdan başarıya koşması ama onun dışında 10 yaşından itibaren evlatlarımızın kötü alışkanlar sarmalına girmesini önlemek. Burada profesyonel spor kulüplerine görev düştüğü gibi amatör spor kulüplerine de görev düşüyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile bir şeyler yapmaya gayret ettik, yaptık da. Eksiklerimiz olabilir. Sac ayağının bazı alanları eksik kaldı bugüne kadar. Burada bakanlıklarımız var. Bir tarafta büyükşehir belediyesi, bir tarafta ilçe belediyesi. Sac ayağının 3 ayağını da sağlam bir şekilde oturtmamız lazım. Ben 12 sene milletvekilliği yaptım. Bu sac ayağına İzmir'in hem sporunda hem de kronik haline gelmiş meselelerini çözmede çok ciddi anlamda ihtiyacımız var" diye konuştu.

'ÖNEMLİ OLAN ZORU BAŞARMAK'

Altay'ın stat problemi yaşamadığını, kulüp tesislerindeki eksiklere destek olacaklarını kaydeden Hamza Dağ, "İnşallah 1 Nisan'dan sonra nasip olursa bu konudaki desteklerimizi yakinen göreceksiniz. Tesisleşme konusunda istişare halinde olacağız. Doğru olanı yapacağız. Mahallelere kadar inmemiz lazım" mesajı verdi. Altay'ın İstanbul'da Pendikspor'la İzmir'de Gümüşhanespor'la oynandığı maçları unutamadığını söyleyen Dağ, "Yine o başarılar gelecektir. Altay Süper Lig'e yükselecektir. Hiç ümitsizlik yok. Önemli olan zoru başarmak. Biz de İzmir'de zoru başarmak istiyoruz. Önemli olan İzmir'de bu mücadeleyi vermek. Altay da bu mücadeleyi verecek. Biz de elimizden geldiğince üzerimize düşen ne varsa yanınızdayız. Hep birlikte zoru başaracağız" dedi.

 

'TESİSLERİN SAYISINI ARTIRACAĞIZ'

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan adayı Deniz Doğan da Altay'ın başarılı olmasını istediklerini belirti, "Altay ilçemiz için çok önemli bir kulüp. Sporun gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması konusunda önemini çok iyi biliyoruz. Kulübümüzün tesislerinin daha modernize edileceğine inanıyoruz. Gaziemir'deki tesislerin sayısının artacağını düşünüyoruz" dedi.

Altay Spor Kulübü Başkanı Süleyman Özkaral da Hamza Dağ ve Deniz Doğan'a seçim öncesi başarı diledi.

 
Başkan Kırgöz'den örgütle miting gibi buluşma!
 
CHP Karşıyaka tam kadro sahaya iniyor!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Kırgöz'den örgütle miting gibi buluşma!
CHP Parti Meclisi'nin aldığı karar doğrultusunda bir dönem daha Dikili ...
Demir’den ‘tekno-belediyecilik’ vaadi, çarpıcı sandık ve ‘Kaya' mesajları!
CHP’nin Torbalı Belediye Başkan Adayı Demir, CHP’nin yüzde 50’nin üzerinde ...
Saygılı'dan adaylara ortak tarif, iddialı 31 Mart mesajları!
AK Parti İl Başkanı Saygılı; tüm adaylarını “yerli ve üretken” sıfatlarıyla ...
 
MHP 3 ilçe başkanlığını kapattı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana'da 3 ilçe başkanlığını kapattı. ...
CHP’de gözler MYK ve PM’de: İzmir listesinde değişiklik olacak mı?
Bugüne kadar 866 seçim çevresinde adaylarını açıklayan CHP’de yerel seçim ...
AK Parti'den Yeniden Refah Partisi'ne ittifak ziyareti
AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala ve AK Parti Seçim İşleri Başkanı ...
 
CHP Gaziemir'de birlik masası!
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı gösterilen ...
107 sandıkta Saadet-Gelecek ittifakı!
Saadet Partisi ve Gelecek Partisi, yerel seçimde 107 seçim bölgesinde ...
Aslanoğlu’ndan tepkilere yanıt, Genel Merkez’e ‘iletişim’ eleştirisi!
CHP’nin İzmir aday listesi tartışmaları ve kendisini de hedef alan tepkiler ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Cemil Tugay’la A’dan Z’ye siyaset… Çarpıcı mesajlar!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri