POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Özel: Yeni Anayasa yapmanın birinci şartı…
Özel: Yeni Anayasa yapmanın birinci şartı…
Bakan Koca: Saldırgan tutuklandı!
Bakan Koca: Saldırgan tutuklandı!
Bu kez sınıf öğretmenine saldırı
Bu kez sınıf öğretmenine saldırı
Biden ile Trump, kozlarını paylaşacak
Biden ile Trump, kozlarını paylaşacak
6 Eylül 2017 Çarşamba - 14:35

Dört Mevsim Konakları'nda ruhsatlar tamam!

Ege-Koop Dört Mevsim Konakları oturma ruhsatları, havuz başında düzenlenen törenle teslim edildi.

Dört Mevsim Konakları nda ruhsatlar tamam!

Dört Mevsim Konakları oturma ruhsatları teslimi için tören yapıldı. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, CHP İlçe Başkanı Kazım Çam, Ege-Koop Onursal Başkanı Öcal Uluç ile proje ortakları törene katıldı. Törende konuşan Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Güzelbahçe ile Urla'nın ortasında yer alan çevresi ormanla kaplı, körfez manzaralı 'Ege-Koop Dört Mevsim Konakları'nın tüm altyapı, üstyapı ile 500 tonluk su deposu, arıtma ve sosyal tesisleriyle tamamlandığını söyledi. Projenin zorlu bir coğrafyada gerçekleştiğine dikkat çeken Aslan, "2010 yılında ulaşım yolunun, bir damla suyun, elektriğin olmadığı, kuş uçmaz kervan geçmez yerde prestij projelerimizden olan Dört Mevsim Konakları'nda temeli attık. İki yıl sonra da ilk yerleşim başladı. Hayalini kurulması bile zor olan bir mucizeyi de gerçekleştirdik. O günden bu tarafa proje kooperatif ortaklarımızın ve birliğimize bağlı Ege-Koop Dört Mevsim Konakları Kooperatifi'mizin yönetimi ile birlikte projemizin üst yapısına 98 milyon lira, altyapısına da 30 milyon lira harcama yapıldı. Bu kaynak, projedeki kooperatif ortaklarımızın Ege-Koop'a olan güvenleriyle oluşturuldu. Proje ortaklarımız hiç kimsenin hayal bile edemeyeceği modern bir sağlık deposu olan yaşam merkezini hayata geçirilmesinde de ayrıca sürekli yanımızda oldular" dedi.

Aslan, Ege-Koop'a duyulan güvenin kendileri için en büyük zenginlik olduğunu vurguladı. Oturma ruhsatlarının alınmasında Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'nin büyük desteğini gördüklerini söyleyerek, teşekkür etti.

Törene katılan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ise Ege-Koop'un İzmir'de bir kentleşme markası olduğunu söyledi. Ege-Koop'un Güzelbahçe'ye iki proje kazandırdığına dikkat çeken Başkan İnce, "Çelik Evler adıyla tamamladığı ilk projesi, bölgemize çok ayrı değer kattı. Ege-Koop Dört Mevsim Konakları projesinin 2010 yılında temel atma törenine geldiğimde, ben de bu projenin tamamlanabileceğini düşünmemiştim. Ege-Koop bir kez daha hayali gerçekleştirdi. Ben bizzat bu hayalin nasıl gerçekleştiğini yakından tanık olduğum için Ege-Koop'un bundan sonraki projelerine gönül rahatlığıyla girerdim. Oturma raporlarını veriyorum ama hiç de kolay vermiyorum. İnanın hepsi hukuki ve arşivli" dedi.

Başkan İnce ayrıca, bölgeye çöp konteyneri yerleştirilmesi ve toplu ulaşımla ilgili çalışmaların da sürdüğünü ifade ederek, "Sizden tek beklentim lütfen komşuluk ilişkilerinizi önemseyin. Komşu hatalarını şikayete dönüştürmeyin. Sizler anlayışlı olursanız çözülemeyecek hiçbir sorun kalmaz" dedi

Ege-Koop Dört Mevsim Konutları Kooperatif Başkanı Emekli Albay Soner Aydın ise "Bu projeye toplam 128 milyon harcama yapıldı. 20'nin üzerinde taşeron firmayla çalıştık. Ne kooperatif ortaklarımızla ne de firmalarla mahkemelik olmadık. Bu her bakımdan çok önemli bir husus" dedi.

Konuşmaların ardından proje ortaklarına yapı kullanım belgeleri takdim edildi.

 
Altınordu'da Çağlar Söyüncü sevinci
 
CHP'li Çam'ın ziyaret mesaisine bayram süresi yetmedi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Zam şampiyonu yumurta
Tüketici fiyatları bazında ağustosta en yüksek artış, yüzde 16,85 ile ...
EİB 2018'de fuardan fuara koşacak!
Uluslararası ticarette büyük öneme sahip olan fuarlar, firmaların yeni ...
Altının gramı 4,5 ayın zirvesini gördü
Altının gram fiyatı, 148 lira ile 4,5 ayın zirvesini gördü.
 
Benzin ve motorine zam geliyor
Benzin ve motorinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren 7 kuruş zam yansıtılacak.
Enflasyon yeniden çift hane!
Ağustos ayında TÜFE, piyasa beklentilerin üzerinde yüzde 0,52 arttı. Yıllık ...
Dolar fiyatlarına hidrojen bombası etkisi
Kuzey Kore'nin "hidrojen bombası" denemesi sonrasında yüzde 0,16 yükselişle ...
 
"10 günlük tatil ekonominin çarklarını yağladı"
İşler,  10 günlük bayram tatilinin, zor bir dönemden geçen turizm sektörüne ...
Doğaltaş sektörü 2 milyar dolara koşuyor!
Türkiye'de ihracatın lokomotif sektörlerin başında gelen, 2017 yılında ...
Yorgancılar'dan üretimde 'yüksek nitelik' vurgusu!
Yorgancılar, "Hep birlikte ortak akıl kullanmak, yeni bir vizyon geliştirmek ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri