POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Özgür Özel'den 'Selahattin Demirtaş' kararı
Özgür Özel'den 'Selahattin Demirtaş' kararı
Seçim değerlendirmesi: Beklentinin farkındayız!
Seçim değerlendirmesi: Beklentinin farkındayız!
Tansu Çiller'in eşi Özer Uçuran Çiller hayatını kaybetti
Tansu Çiller'in eşi Özer Uçuran Çiller hayatını kaybetti
KAP geldi: Mourinho hayali gerçek oluyor!
KAP geldi: Mourinho hayali gerçek oluyor!
28 Şubat 2018 Çarşamba - 11:53

EBSO'da CHP günü: Başkanlar ne mesaj verdi?

CHP İl Başkanı Deniz Yücel ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ege Bölgesi Sanayi Odası’nda (EBSO) Oda Başkanı Ender Yorgancılar’ın konuğu oldu.

EBSO da CHP günü: Başkanlar ne mesaj verdi?

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı, İzmir Sivil Toplum Kuruluşlarına başlattığı ziyaretlerine aralıksız devem ediyor.

CHP İl Başkanı Deniz Yücel ve Yönetim Kurulu Üyeleri son olarak, Ege Bölgesi Sanayi Odası’nda (EBSO) Oda Başkanı Ender Yorgancılar’ın konuğu oldu.

Göreve geldikten sonra ilk iş olarak İzmir’in tüm dinamikleriyle birlikte çalışacaklarını açıklamasının ardından, STK ziyaretlerine başlayan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ekonomi dünyasının önde gelen kuruluşlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Son ziyaretini  yönetimiyle birlikte EBSO’ ya gerçekleştiren Yücel, ortak akıl vurgusu yaptı.

SANAYİCİMİZ ÜRETTİĞİNİN KARŞILIĞINI ALAMIYOR
Yücel açıklamasında şunları kaydetti: Yönetim Kurulu olarak göreve ilk geldiğimiz günden beridir söylediğimiz gibi İzmir’i İzmir yapan, farklı ve özel kılan herkesin ayağına gidecek, tüm İzmirlilerle birlikte ortak mücadele vereceğiz. Başlattığımız bu ziyaret dizisinde hem kendimizi ve mücadelemizi anlatma, hem de bizlerden beklentileri öğrenme amacındayız. CHP olarak İzmir’i daha da kalkındırmak, hemşerilerimize daha büyük hizmetler sunmak gibi bir önceliğimiz var. Tüm bunları yaparken, göreve gelirken belirlediğimiz ortak akıl yönetimini benimsiyoruz. Ortak akıl yönetimiyle birlikte daha iyiye ulaşmayı, çoğulcu katılımı, hızlı kalkınmayı hedefliyoruz. Bugün EBSO’ ya gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde bu amaca hizmet ediyor. EBSO sadece İzmir’in değil, Türkiye’nin en önemli kuruluşlarından biri. Bölgemizin ve ülkemizin kalkınması için çok büyük öneme sahip. Sanayicilerimizin üretim yapması, güçlü olmaları daha fazla istihdam yaratılması ve üretimin artması anlamına gelir. Bunun için sanayicilerimizin önündeki engellerin kaldırılması, üzerlerindeki yükün azaltılması, ürettikleri ürünün ve yarattıkları katma değerin karşılığını almaları gerekir. Her ne kadar İzmir bu anlamda merkezi yönetime ödediği verginin sadece 4’te birini geri alabiliyorsa da, CHP olarak bu sorunun çözümünde de sanayicimizin yanında olacağız. Bugün yönetim olarak ilk kez EBSO’ yu ve Sayın Başkanımız Ender Yorgancılar’ ı ziyaret ediyoruz ama bundan sonra sık sık bir araya gelmeyi ve birlikte çalışmayı arzuluyor ve Sayın başkana bizleri ağırladığı için çok teşekkür ediyoruz.

YORGANCILAR: ZİYARET ÇOK ANLAMLI
CHP İzmir il başkanı ve yöneticilerinin ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar’ da yeni seçilen CHP yönetim kurulunu tebrik ederek, yapılan ziyaretlerin önemine dikkat çekti. Yorgancılar, siyasi partilerin STK’lara önem vermesi gerektiğini dile getirerek, “Bu bağlamda Sayın başkan ve Yönetiminin ziyareti çok anlamlı. STK ve Odalar ile iyi ilişkiler kurulması önemli.  İzmir için hepimiz üstümüze düşen görevi yerine getirmeliyiz. CHP İzmir ’İn yeni il başkanı ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

 
İzmir'de kaçak içki ve tütün baskını!
 
Bergama'da belediyeden dev kırsal kalkınma hamlesi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akdağ açıkladı: Çocuk istismarına ne ceza verilecek?
Başbakan Yardımcısı Akdağ, çocuk istismarının önlenmesine yönelik düzenlemeyle ...
Arslan'dan Kılıçdaroğlu'na 3'ü bir arada ziyaret: 'Geçmiş olsun', tebrik ve davet!
Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 36. Olağan ...
Ankara'dan ABD'nin Afrin açıklamasına tepki!
Dışişleri Bakanlığı, ABD Sözcüsü'nün Afrin'e yönelik yaptığı açıklamaları, ...
 
CHP'li Bakan'dan Çeşme çağrısı: O izni iptal edin!
Çevreciler Alaçatı Kalker Ocağı Rehabilitasyonu Projesi ÇED başvurusunun ...
AK Parti’de ‘değişim’ mesaisi: Ve koordinatörler 19 ilçede sahada!
Aydın Şengül’ün göreve gelmesinin ardından 19 ilçede değişim kararı alan ...
Partilere hatırlatayım dedim: 1 asır 10 başkan!
Demokrasinin beşiği, milyonların yaşadığı, Türkiye’nin üçüncü büyük kenti ...
 
Çarpıcı iddia: CHP Lideri'nden o ittifaka yeşil ışık
Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, ...
Başbakan'dan yatırımcı ve esnafa KDV müjdesi
Başbakan Binali Yıldırım müjdeyi verdi, Maliye Bakanı Ağbal da ayrıntılarını ...
Sağlık Bakanı Demircan'dan istifa iddialarına yanıt
Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, hakkındaki istifa iddiasını yalanladı.
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri